μα οχι, δεν εχει παραρτηματα ο γαυρος
Printable View
μα οχι, δεν εχει παραρτηματα ο γαυρος
αλλα ο κοντης και ο αδαμιδης σταθηκαν στο υψος τους!!
πάλι στα ίδια ρε θα γυρνάμε, αν δεν αλλάξει ο κανονισμός και να εφαρμόζεται σωστά και να πέφτουν καμπάνες κατακέφαλα καμία ψηφοφορία δε θα σώσει το πρωτάθλημα και τα μάτια μας...
ο ζαγορακης ομως?
ειρωνικα το λεω
12 παραρτήματα λοιπόν! ή 7 παραρτήματα και 5 αντιπροσωπείες, όπως θες.
βγάζοντας έξω οσφπ/παο προφανώς, την αεκ (του αδαμίδη), τον άρη (του κόντη) και το βόλο (του μπέου), εγώ προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να πιστέψω ότι οι υπόλοιποι έχουν κάθε πρόθεση να ψηφίσουν οποιονδήποτε τους έπειθε ότι θα έκανε πραγματικά γαμάτο το ποδόσφαιρό μας. αντί λοιπόν να ψάχνουμε για παραρτήματα, ας σκεφτούμε γιατί δεν τους έπεισε ούτε η άλλη_πλευρά.
edit: έκπληξη δεν ήταν το αποτέλεσμα πάντως; δεν είχα διαβάσει τίποτε, δε θα καθόμανε να διαβάσω και ρεπορτάζ για το ποιος θα βγει πρόεδρος ΣουπΛιγκ λολ αλλά μου φαίνεται εντυπωσιακό που δεν πέρασε.
η αυτον που θα τους δωσει δανεικους παιχτες και του χρονου.
εσυ γιατι ψηφισες? για την εξυγιανσις του ελληνικου ποδαροσφαιρου?
αιντε ρε....
Όχι, γιατί ο Κόντης είναι βάζελος.
Έχεις πόσες μέρες που γκαρίζεις για ΠΟΥΣΤΗ και ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, και τώρα που η προεδράρα σας μπορούσε να ψηφίσει να φύγει αυτός ο ΠΟΥΣΤΗΣ από πρόεδρος σουπερλιγδ, αυτός σφυρίζει αδιάφορα και μου λες ότι σιγά μη διάλεγε χρώμα!
http://www.gazzetta.gr/iphone-all-ne...8E%CE%BC%CE%B7
Κλαιγονται, κλαιγονται, κλαιγονται οι μικρες ομαδες για το τι τραβανε, αλλα τα θελει κι ο κωλος τους;)
pes ta re jnb gamw to kefali mou. kritiki skepsi re mpaokia den exte giamw thn katadikhsas?
kai sas ektimw re pousth
skata sta muala sas
οπ εκανες και εντιτ...
ελα ρε δικε μου...η προεδραρα μου η προσωποποιηση του κακου φταιει για το τρυπημα σου απο την βαζελα
για την δικια σου ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ θα μας πεις τιποτα ρε?
το τι χρωμα εχει το σπιτι του ζαγορ στην χαλκιδικη το ξερετε...οπως και τον λογαριασμο του νερου για την πισινα,το τι ΛΑΜΑΝΙΖΟΥΝ οι δικοι σου θα μας πεις?
κοντευεται να πιασετε το χρεος μας ρε πονηρεμενοι οπαδισκοι και ειστε στην τουμπεκα
γαμημενα ρομποτ,φυτρωσατε και αυτονομο εγκεφαλο με κερματοδεκτη...
εδω τις πουτανας γινετε στο πρωταθλημα κι εσεις εκει...τον ΠΑΟΚ
και εχεις και την αφελεια να πιστευεις οτι η ψηφος σου θα ηταν η ιδια αν δεν υπηρχε η κουμπαρια ε?
πατε ξεσκαλιστε καναν καδο εξω απο το σπιτι του και βγαλτε καμια ειδηση απο την ματωμενη σερβιετα της λιλης
εσυ ( ο καθε αρειανος που ''βριζει'' την στοα αλλα εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες αποψεις) ειστε μεγαλυτεροι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ απο τις αντσουγιες εκει κατω ρε
χαπι ναου? χαπι και νανι
παιδια ο παοκ εχει αλλα προβληματα http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=254714
Για να προσθέσω την τελευταία πρόταση και να μη διπλοποστάρω.
Εγώ ρώτησα γιατί ο πρόεδρός σου δεν ψήφισε να φύγει ο μαρινάκης.
.
Με κάλυψες.
Καληνύχτα ξύπνιε οπαδέ.
καληνυχτα και σε σενα...και βαζε βαμβακια στα αυτια σου να μην σου χυθει το μπεμπελακ που χεις για μυαλο
υποψιασμενε
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ REEEEEEEEEEEEEEEEEEJEEEEEEEEEEEEEEEEEECT. Βλεπω δεν εχετε θεμα με Μαρινακη ε; ΚΟΜΠΛΕ
ελα μωρη βαζελινα ΘΥΜΙΟ.
στα αρχιδια μου και εσεις και ο μαρινακης.πραγματικα ομως.
εγω γουσταρα την ουδετερη σταση,παρτε αγκαλιτσα τα πουτανακια σας τα σκουληκια και να χανουμια,και οταν βγειτε εσεις στην αποπανω,μην ξεχασετε να πηδηξετε καποιους αλλους,ετσι για το γαμωτο.
μια χαρα κινηση της διοικησης που δεν πηρε θεση,ουτε υπερ,ουτε κατα.Σιγα μην κατσουμε να ασχοληθουμε με τις πονεμενες βαζελες,που τους επιασε τωρα που τους πηδηξε ο μαρινακης ο πονος του "θελουμε καθαρο πρωταθλημα".Βγαλτε τα περα μονοι σας,αν θελετε συμμαχιες εχετε τον κοντη και τον πρωην συνδεσμιτη της βαζελας που ειναι μεσα στην αεκ.
αντε και στο διαολο σιχαματα.
εσυ jnb εχεις φαει το τρυπημα του αιωνα,και ακομα τολμας και μιλας.μη μιλας ρε παιδι μου,κανε εμπαργκο στον εαυτο σου να μην εκτιθεσαι.
εισαι τοσο καημενος, που οτι και να ψηφιζαν θα το δικαιολογουσες. FREE MPAOK.
οκ,καλα μας τα πες ΣΕΞΥ βαζελα.
Μ' αρέσει που οι "λευκοί" βλέπουν την μομφή στον Μαρινάκη σαν κίνηση του Παναθηναικού και όχι -όπως είναι στην πράξη- σαν κίνηση να φύγει τουλάχιστον από γενικός δερβέναγας αυτός για τον οποίο μυξοκλαίγονται σαν τις παρθενοπιπίτσες όταν τους αδίκει. Εμ βέβαια όμως. Η μόμφή ξεκίνησε με πράσινη αφορμή, οπότε "φτου κακα" μην μας πουν και "βαζέλες". Καθήστε λοιπόν και φάτε στην μάπα τον λοβοτομημένο κεφτέ, και στην πρώτη ευκαιρία πείτε για το πόσο πουστικα σας παίζει το "σύστημα". Κλαψ λυγμ και περιφάνεια.
like. REEEEEEEJEEEEEECT 8eoulh apanthse.
P.s:Na 3ereis oti egw s'agapw pantws. Gi'auto sta lew auta. Kai nai eimai sexy.
εμενα με αρεσει που τσινατε με το αποτελεσμα...λες και δεν το περιμενατε μετα την μια (1,Ι,Α) αγωνιστικη που εφαγε ο γαυρος
οχι ταιλερ καναμε μαλακια οντως,επρεπε να διαλεξουμε πρασινο δερβεναγα...γιατι μην ξεχναμε οτι οταν ο δικος σου Μαυρος Πητ ηταν στα κουμαντα δεν εσφαζε τον ΠΑΟΚ αλλα εκδικουνταν τον Μπιλ Γκαγκατς
αιντε ρε σαπιοι ολοι...βαζελογαυροι,ενα κουμασι ειστε και οι δυο
σας σιχαθηκαμε
την πιθανότητα εκει πάνω να κουνηθείτε και να προτείνετε έναν δικό σας για πρόεδρα της Σούπερ Κλικ δεν την σκεφτήκαμαν ε; Ρε μπας και έχετε συνηθίσει στους δερβέναγες;
Γιατι όταν δεν παίζει κουμάντο στο καράβι με μπόλικο μπαγιόκο,δεν μπορείς να ζητάς και προεδριλίκια.έτσι δεν είναι?
Καλή κοτάρα και ο ΠΑΟΚ.Μην ξεχάσουν να γλύψουν τον Μαρινάκη μπορεί να τους πετάξει κανένα κόκκαλο.
Τι σιχαθηκατε ρε νουμερα, που κανονικα με τα χρεη του, ο ΖΜΠΑΟΚ επρεπε να εχει πεσει στη Δ'. ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ.
Προσωπικά εγώ δεν τον καταλαβαίνω αυτό τον συσχετισμό. Γάμα το ρε παιδί μου οτι ξεκίνησε η όλη ιστορία μετά από πρόταση του ΠΑΟ. Εσύ (οχί ο Reject κι ο Minmin, γενικά ο φίλος ΠΑΟΚ ρε παιδί μου) μισείς και τους 2 οκ; Που είναι το κόλλημα να "ρίξεις" τον έναν από τους δύο όταν έχεις την ευκαρία; Που εμπλέκεται το γεγονός οτι σαν ΠΑΟΚ δεν έχεις φράγκα; Ισα ίσα μάλιστα δείχνεις οτι έχεις αρχίδια και το ελάχιστό σου θεσμικό δικαίωμα το χρησιμοποιείς. Μάλιστα ακριβώς επειδή δεν έχεις φράγκα, κάνεις μια τέτοια κίνηση σαν ελάχιστο δείγμα προάσπισης έστω κι αυτών των δικαιωμάτων που μπορείς να προασπίσεις. Στην τελική ρε παιδί μου ρίχνεις τον έναν απ' τους 2 "μισητούς" και όταν έρθει η ώρα να δεις οτι η και καλά "πρασινη μαφία" του πανίσχυρου Γοντικα πάει να σε καπελώσει, ρίχνεις τότε το ακυρο το πανηγυρικό. Λέω δηλαδή τίποτα παράλογο;
ΟΟιΟΟ. Ποσταρεις Πουστηδες ολη την εβδομαδα(pink) και τελικα η διοικηση σου αποδειχτηκε gay-friendly.
κραταω αυτο το ψυχεδελικο...
γελαω βροντερα ...
και λεω στον ευθυμη: αγορινα....για τον 00ι00 κι εσεις το ιδιο ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ειστε,απλα αλλαζει χρωμα η σουφρα σας
οσο για τα γκαιη-φρεντλυ...αυτο να το πεις σε οσους βαζελους μετα την αποφαση για την μια αγωνιστικη εχουν φαει τα ιντερνετια να γλυφουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ των ΠΑΟΚτσηδων για μπαχαλα στην Τουμπα
μονο που αν πεσει το καγκελο θα παρει και τα δικα σας κεφαλια εννοια σας
Σιγα τ'αρχιδια
http://southparkstudios.mtvnimages.c...403_clip05.jpg
εγω ξερω οτι με τις μαλακιες της παναθηναϊκης διοικησης (ποιας?) καναμε μαγκα σημερα τον πολντο.
και τωρα σφαζονται οι υπολοιποι (λευκα και υπερ) μεταξυ τους αντι να γαμησουν αυτον που πρεπει....
ma to shmerino apotelesma tou big brother htan gnwsto apo thn arxh ths evdomadas. Den epese kaneis apo ta sunefa. Pshfize den pshfize o mpaog.
φαντασου ποσο ταγαρια ειναι οι δικοι μας που το ξερανε/ξεραμε κι ομως το κανανε!
Nomizw to kanane giati eprepe na to kanoune. Den fantazomai na perimenan tpt perissotero omws.
Ούτε για την τιμωρία περίμενα κάτι άλλο (δεν τη σχολίασα καν) ούτε για το αποτέλεσμα της πρότασης μομφής.
Όσο για τους ΠΑΟΚς, παιδιά, πρόταση να πέσει ο μαρινακης από αφεντικό της λίγκας ήταν, με το λευκό λέτε "σταρχίδια μας". Ε.