Ναι αλλά στα αβατάρ σου (όλα εκτός απο το τρέχον που γαμάει λόγω mr.oizo) και σε εσένα πολύ ειδικά ο τύπος που έχει κάνει το παραπάνω αβαταρ γαμάει μάνα και παναγία, παρτούζα. Κασερίνε.
Printable View
Δεν προσεγγισα εικαστικα το θεμα (αν και ηταν καλαισθητο), αλλα με το ΤΙ μου εμοιαζε.
Κουλτουροψαγμενη ξινομουνα.
Και για την ιστορια...ποιος ειναι ο καλλιτεχνης..?
Γαμώτο.
Έναν καπνό ήθελα να αγοράσω.
Ανακάλυψα πως έχω χάσει το πορτοφόλι μου.
60κάτι €.
+ βιβλιάριο σπουδών, ταυτότητα και κάρτα αναλήψεων.
Άντε να τρέχω σαν το μαλάκα να τα ξαναβγάζω =(
Έχει και ζέστη.
Γαμώτο.
Περαστικά σου......
ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.
ακύρωσε την κάρτα της τράπεζας και για τα άλλα περίμενε. ταυτότητα ή/και βιβλιάριο σπουδών παίζει να τα βρει κάποιος και να τα πάει στους μπάτους οπότε να πας σε λίγες μέρες στο τμήμα κοντά εκεί που τα έχασες. μπορεί να σε πάρουν και αυτοί τηλέφωνο (ναι κι όμως).
ενος φιλου του κλεψαν την τσαντα και τον βρηκαν κατι τυποι τον τυπο που εκλεψε την τσαντα και του σπασαν τα μουτα και πηγαν την τσαντα στην αστυνομια και μας πηρε τηλεφωνο ο μπατσος επειδη βρηκε την ταυτοτητα και οταν πηγαμε μας ειπε: ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 11888 ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ"
csi athens.
ΓΑΜΗΘΗΚΕ ολοκληρωτικα η φαση. Εχεις τελειωσει τις εξετασεις σου για τις οποιες διαβαζες εναν ολοκληρο μηνα σιχαμενα πραγματα για νομους του Γκαους, Λαγκραντζιανες, Χαμιλτον Τζακομπι μεθοδους, κατανομες Μαξουελ Μπολτζμαν και χρονοεξαρτημενες διαταραχες με Χαμιλτονιανες και εξισωσεις Σροεντινγκερ, περιμενεις να τελειωσει ολο αυτο το γαμησι (για το οποιο δε μπορουσες να διαβασεις καν οσο επρεπε) και ενω νομιζεις πως αυτο το εργαστηριο στο οποιο σε εκανε register η καθηγητρια σου την επομενη βδομαδα θα ειναι κανα 2-3 φορες μονο και για λιγες ωρες, τελικα μαθαινεις μεσω email πως ειναι καθε μερα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα. Κι εκει που νομιζες θα περασεις μια βδομαδα διακοπες και μετα αλλη μια να κανεις οτι δουλειες πρεπει να κανεις και μετα να πας Ελλαδα, παιρνεις ενα καυλι ολο δικο σου. FML.
Fixxer κάνεις κάτι σε master/phd σε φυσική δλδ; Αν ναι, και αφού το επέλεξες, γιατί κλαίγεσαι; (σιχαμένα κλπ). Απλά από περιέργεια..
Γιατι δε θελω να διαβαζω αλλο για μαθηματα που εχω διαβασει 100 φορες και ειναι αχρηστα στην ερευνα με την οποια θελω να ασχοληθω. Συγκεκριμενα Αναλυτικη Δυναμικη, Ηλεκτρομαγνητισμος, Στατιστικη Φυσικη (αυτη ειναι ωραια αλλα ειχαμε τρελα μαλακα καθηγητη) και Κβαντομηχανικη. Τα εχω διαβασει για τη σχολη μου (μερικα αρκετες φορες...), τα εχω διαβασει για εξετασεις προκειμενου να ερθω εδω που ειμαι, τα εχω διαβασει εδω σε μαθηματα, ε οχι αλλο ρε φιλε...
Ντάξει οκ, τα qualifying πρέπει να είναι πολύ σπασαρχιδιές. Αλλά αν βγάλεις μηχανική, Η/Μ, στατ. και QM, σε τι κλάδο της φυσικής θες να κάνεις έρευνα δλδ που να μη χρειάζεσαι τπτ από αυτά;
Αστρονομια! Αφου αυτο θα κανω. Δωσε μου High Energy Theory, Relativity & Gravitation, Particle Physics και Accelerating Devices και μη με πρηζεις με τα αλλα, θα ειμαι μια χαρα ευτυχισμενος! Επισης ισχυει αυτο που λεει ο φαντανγκο, το συγκεκριμενο εργαστηριο μαλιστα ειναι πολυ χρησιμο για αυτο που θα κανω, απλα μετα τις εξετασεις ηθελα να κατσω μια βδομαδα και να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ. Δε λεω οτι δε θα το απολαυσω, αλλα και 9 ωρες την ημερα επι 5 μερες ειναι λιγο κουραση... εγκεφαλικη περισσοτερο. Εχω κανει βδομαδες σε φωτογραφειο με 10 και 12 ωρες καθε μερα για το μισο Ιουλιο, δε με ενοχλουσε καθολου.
Ο φιξξξερ είναι ο ραζζ κουθραπόλης.
Κερατσίνι-Νέα Ερυθραία: 3μιση ώρες. epic FML
Αύριο πολύ πρωί έχω interview για το μεταπτυχιακό που έχω δηλώσει, και σήμερα αποφάσισαν οι απέναντι να κάνουν ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΛΑΙΒ ΜΟΥΣΙΚΗ.
FML
-
.
.
-
Έγκαυμα+νεύρα+ζέστη=κακός συνδυασμός
χαλαρά
Σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι, το έγκαυμα έδειξε.
Ο χρήστης you're my free pass, bitch. λέει:
*ΚΟΨΑΝΕ. ΤΗΝ. ΠΙΝΑΚΙΔΑ.
*50 ΜΕΤΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΛΑΚΑ.
*ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.
*ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
*ΤΟ ΔΕΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΥΤΗΝ.
*ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ.
Ο χρήστης Raídën™ λέει:
*poios spatalaei tosi wra gia na klepsei ena podilato ?
*eleos diladi
*poso to eixes parei ?
*mlkia -.-
*375 γαμώ το χριστό των ιουδαίων
*και στα καπάκια δεν κλείνει η ηλίθια φίλη το τζάμι της
*δε το βλέπω κι εγώ
*και μένει όλο το βράδυ το αμάξι με ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
*στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
*κλέψανε τζιπιές και ράδιο.
Ο χρήστης Raídën™ λέει:
*ELEOS!
*1.000€ ζημιά σε μια νύχτα.
FML.
τι ήτανε;
Ideal Megisto.
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...
επεσα για υπνο στις 5 , ξυπνησα απο εφιαλτη στις 10:40 , και εσπασα καπακια ενα μεγαλο γυαλινο μπουκαλι που χα για νερο.. και μαζευω κομματακια γυαλι πρωινιατικα..
κατουριόσουν κιόλας
plaka exete. apo ta legomena sas sxedon 8a sympairene kaneis oti spate taktika mpoukalia to prwi pou 3ypnate :P
όχι, όντως κατουριόταν.
episimws afragkos kai anergos
Ψες είδα μπροστά μου δυστύχημα μοτοσυκλέτα vs αυτοκίνητο, και το παιδί όπως βρέθηκε στην άσφαλτο, πέρασε και φορτηγό από πάνω του. Το παιδί έζησε ως εκ θαύματος...το τραγικό: έχει καρκίνο. Fuck his life. Σταματώ το ψάξιμο για μηχανή.
Μαλάκα, είναι σαν να τον κοροϊδεύει η ζωή μες τα μούτρα..