Ναι, ο ΕΣ ψαχνει terminators.
Printable View
Ναι, ο ΕΣ ψαχνει terminators.
Einai polu kalh fash alla nomizw oti pairnei mono kapou 25 atoma, opote mallon ginetai to vysma toy vysmatos, pote den 3ereis vevaia,Quote:
Originally Posted by Deggial
Emena me vlepw gia Noemvrio pantws
Ωραια ερευνα πληροφορικης εχουμε, οι τουρκοι εχουν χακεψει οτι σε .gr κυκλοφορει.
που ναι ο ΑΙΓΕΑΣ να σας γαμησει ολους να στρωσετε.
εγω ημουν ΕΠ αλλα με εστειλαν μετα διαβιβασειςQuote:
τουλαχιστον τοτε που πηγα εγω ΕΠ επαιρναν τους μισους περιπου που ειχαν ενδειξη ΕΠ (βυσματα) και οι αλλοι πηγαιναν διαβιβασεις
αμα δεν εχεις ενδειξη ΕΠ ξεχασε το εκτος αν πας για ΥΕΑ ΕΠ(δηλαδη 17 μηνες κτλ κτλ)
για ΥΕΑ θα περασεις εξετασεις αλλα μπορεις να κοπεις απο μονος και να μην πας
ΥΕΑ απαραίτητο να περάσεις από τα τεστς, αλλά μην αγχώνεσαι, πάντα υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν 5 μηνάκια παραπάνω. Φυσικά στα τεστς θα αποτύχεις παταγωδώς. Πχ 0/4 προσπάθειες να περάσεις το άλμα σε ύψος στο 1 μέτρο και κάθε φορά μετά θα σηκώνεις τα χέρια και θα σε χειροκροτά το υπόλοιπο κέντρο.
ΕΠ πας αν έχεις πτυχιό ανωτέρας σχολής πληροφορικής και πάνω. Ως ένδειξη. Μετά με απλό πτυχίο πανεπιστημίου/πολυτεχνείου χωρίς βύσμα η πιθανότητα να μείνεις είναι 1%. Με μεταπτυχιακό παίζει στο 50-50 να μείνεις ή να φύγεις. Μόνη σίγουρη λύση για ΕΠ είναι διδακτορικό, όπου προσέχουν μην κάνουν τόσο προφανή βυσματόματα.
Τώρα, αν σε διώξουν, κατά 99% πας διαβιβάσεις. Που οκ, τόσο καλά όσο το ΕΠ δεν είναι, αλλά μετράει και πάλι. Και το να πας ΕΠ και να κοπείς και πάλι μετράει. Λογικά δεν αλλάξαν πολύ τα πράγματα, άρα πας στην παιδική κατασκήνωση της Κορίνθου για κέντρο αντί να πας στην πούτσα της Καλαμάτας.
ΥΓ: Τρίπολη >>> Καλαμάτα. Για ΔΒ τουλάχιστον, τους πεζικάριους κλάφ'τε τους. :P
πήγαινε τώρα ρε μαλάκα να γίνεις άντρας :PQuote:
Με τρομαζεις....Quote:
Originally Posted by Ruthless
Όχι, 298 σειρά εδώ. Καλαμάτα=το χειρότερο κέντρο.
Καλαμάτα ως κέντρο. Όχι ως ΕΚΕ και αρχίδια. Οι πρώτες γαμημένες έξι βδομάδες. ΔΕΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Και αυτά τα λέω επειδή είχα δυνατότητα να μιλήσω με άτομα από όλα σχεδόν τα όπλα/σώματα στο ΕΚΕ. Θήβα ήταν καλά, Κόρινθο ήταν απίστευτα καλά, ΔΒ Τρίπολη ήταν καλά, Λαμία δε σχολιάζω καν, Αυλώνα ήταν πολύ καλά, γενικά παντού όλοι κάναν παιδική κατασκήνωση στο κέντρο. Με εξαίρεση την γαμιόλα την Καλαμάτα.
ΥΓ: Όποιος έχει βύσμα και θέλει ΔΒ, για να μη ρισκάρει, ας πάει σε οτιδήποτε άλλο και τσιμπά μετάταξη μετά για ΔΒ.
Την γαμίσαμε δηλαδις ε?
Όσο κι αν θέλω να πω κάτι κακό, η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν τα ποστς σου. Μάλλον επειδή δεν εχω πιει καφέ ακόμα.Quote:
Originally Posted by Razor
o κολλητός φεύγει στις 14/5 για πυροβολικό στη Θήβα.
ξέρει κανείς τι παίζει εκεί? να του πω δηλαδή "δε σε χάλασε" ή "αντε ρε κωλόβυσμα!!" ??
You know the facts, sir. I applaud you.Quote:
Originally Posted by Ruthless
θηβα που ημουν πριν απο 9 μηνες, ακομα και για φαι μας πηγαιναν με βημα.θα φαει ζορι ο δικος σου.
Το κέντρο παντού είναι ίδιο θεωρητικά. Πρακτικά τώρα, Θήβα είναι καλά. Νομίζω παίζει να μην περάσει καν στίβο μάχης πχ, η 298 δεν είχε κάνει εκεί από ότι μου είχαν πει(σε αντίθεση πχ με τους 3 της γαμιόλας Καλαμάτας :P). Τώρα κάτι για φαϊ με βήμα και μαλάκίες, ε παντού στα κέντρα ισχύει αυτό. Ακόμα και στα περισσότερα ΕΚΕ ισχύει μετά. Το θέμα είναι να μην φάει στίβους, πορείες και λοιπές μαλακίες κέντρων.Quote:
Originally Posted by fandango
Για μετά σε μονάδα δεν το συζητάμε. ΠΒ είναι, είναι τελείως τύχη σε τι μονάδα θα πέσει. ΟΚ, και η ειδικότητα ψιλομετράει αλλά όχι και τόσο πολύ.
Nodoetc, άντε ρε σειρά που θα με applaud κι όλας. :P
ΛΕΛΕ σε 2 μερουλες
Θηβα ημουν μεχρι πριν κανα μηνα. 2η μοιρα. Καλα σε γενικες γραμμες, για φαι απλα σε τριαδες, οχι βημα.Quote:
Originally Posted by fandango
Πρωτη βδομαδα ξυσιμο, οι υπολοιπες 5 με σταδιακο ζορι. Δε το λες και βυσμα το ΚΕΠΒ αλλα νταξει. Απλα μην πεσει 4η μοιρα or sth
10 + 5 meres skoinakia leei... :roll: paranoia.
pou eisai trelo agori????Quote:
Originally Posted by Neue regel
pou phres meta8esh???
Ελα ρε αγοραρε τι λεει κατω? Εβρο ειμαι, πυροβολικο. 156 και στην 110 για σχολειο. Πηξιμαντεν. Freak εδω σχοινακια 12 μερες.
Από το μέτωπο...
«Παραβίαση του ωραρίου εργασιών» καταγγέλλουν ότι γίνεται στη 296 Μ/Κ ΤΕ. «Μετά την επιστροφή από 12ήμερο ασκήσεων, μετά το μεσημέρι, έγινε συγκρότηση ουλαμών παρελάσεως και μετά μας διάβαζαν τις κατευθυντήριες οδηγίες του νέου αρχηγού», περιγράφουν. «Καθημερινά γίνονται αναφορές τάγματος, ενώ προβλέπονται δύο την εβδομάδα. Μέχρι και οι αξιωματικοί των υπομονάδων καλούνται να μπαίνουν μέσα στο στρατόπεδα το Σάββατο», σημειώνουν.
:roll:
αμα σας λεω οτι εχω μπλεξει... :?
απο την ελευθεροτυπια
http://www.enet.gr/online/online_text/c ... 6,81874616
ρε αυτα ειναι απο το προηγουμενο 12ημερο
28/10/2007
τωρα εχουν χειροτερεψει τα πραγματα... εσυ φανταζομαι θα εχεις ακουσει για το φημισμενο 296 :|
το γαματο ειναι οταν βγαινουν αναφερομενοι καμια 25 αρια ατομα και πρεπει να ακουσεις 25 φορες..
στρατιωτης πεζικου ταδε
ανηκω στον λοχο ταδε με τον ταδε λοχαγο
και στην ταδε διμηρια με τον ταδε λοχαγο
σε περιπτωση επιστρατευσης πρεπει να μπω στο
μεταγωγικο μπλα μπλα μπλα με αριθμο μπλα μπλα μπλα..
και να σε βαραει και ο ηλιος κατακεφαλα..
εγω στα ειπα...μορια ειναι κολαση ..το χειροτερο στρατοπεδο της μυτιλινης...δεν ξερω γιατι πηγες εκει και για ποιο λογο αλλα μαλακια σου.
το στεπ ειχε βογγιξει απο τις μαλακιες του διοικητη εκει.
ax, ti uperoxa pou einai sto 296! mou thimizei tis epoxes sto 298.epivenw sto oxhma iparithmwn bla bla gia na metavw me thn omada mou sto shmeio tade.
kala tha peraseis frikbro mou!
makia!!¬!
zhtw to ethnos?
xixi!
αυτο + αναφορα με οπλο κρανος εξαρτηση σχοινακι Μ71 ξιφολογχες κτλ.Quote:
Originally Posted by freak brother
:x
κραταγατε και το σκηνακι στην αναφορα?
ME ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.
Μουναρες, λιγοτερες απο 15 μερες ελευθεριας.
λιγότερες ακόμα για να αφήσω μούσχια
pantws esena se valan na to ma8eis apo tin arxi pou piges ekei ki oxi meta apo 6 mines sto kwlonisi kai 15-20 meres prin apoly8eis ..... gamw ton "den 8a gineis ilarxos pote re konte re konte" X"M ..... (kserei o Dr ;) :loco: )Quote:
Originally Posted by freak brother
Καλά, το να σε χώνουν για προβλεπέ μαλακίες στα λελέ είναι μακράν ότι χειρότερο. Ειδικά αν έχεις μάθει αλλιώς σε προηγούμενη παρταλομονάδα.
Όσο για αυτά περί σκηνακίου στην αναφορά, ήμαρτον. Σιγά μην τσίμπαγε και 3-4 άτομα από εκεί μπροστά να τα βάλει να το στήσουν.
ΥΓ: Ο σωστός φαντάρος φροντίζει να είναι κωλυόμενος μια ζωή στις αναφορές. Στις σοβαρές και τυπικές τουλάχιστον(βλέπε τίποτα τάγματος κλπ κλπ).
ο χατζηΜ εχει ηρεμησει πολυ.
μεχρι που χαμογελαει.
Ένα ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ μου το παίρνουν φαντάρο. Αυλώνα στις 15 Μαϊου. Για πείτε τι ξέρετε για το μέρος και επίσης αν είναι ωραία τα τεθωρακισμένα όταν είσαι Ι4.
μια χαρα ειναι η αυλωνα τελικως (μετα απο αυτα που ειδα στην μοναδα) καθαρες εγκαταστασεις , κυριλε ιλαρχοι , με ι4 ογικα θα κανει μονο σ.ο.ι (σκοπος οπλισμου ιλης ) και γενικα γραφειο φαση , ξυπνημα 6 παρα 20 , κρυο δεν θα χει πλεον , πολλα ατομα και σε παει καλα στις υπηρεσιες , τωρα αλλαξε ταξιαρχο και δεν ξερω πως ειναι ο νεος , το στρατοπεδο ειναι τεραααααααστιο και παιζει να φιδιασει, την βασικη εκπαιδευση την κανουν παλιοι φανταροι (οργανικοι) και κανενας ανθυπιλαρχος (αυτοι ειναι προβλεπε , μολις εχουν βγει απο ευελπιδων) , γενικα κυριλε ειδικα στην πρωτη επιλαρχια , η δευτερη ειναι λιγο περισσοτερο γαμησι αλλα και κει ειναι οκ. :)Quote:
Originally Posted by .
7 παρα 20 ξυπνημα ,μην τον τρομαζεις
θα θελε!
αγγιζω τα ορια της αναβολης... πολυ τεντωμα... :?
Βοηθεια σου.
αντε τελειωσαμε εμεις, σειρα να παιρνει ο αγαπητος θεσσαλονικιος πανκης :D
the end