λεφτα εχεις;
Printable View
λεφτα εχεις;
καλη ερωτηση, εχω μερικα στην ακρη.
Οταν λεω να φτιαξω πηση, δεν εννοω στεητ οφ δη αρτ, θα δω τι ηταν τοπ περισι τετοιο καιρο και θα το τσιμπησω, θα τσονταρω απανω και καμια ανω του μετριου καρτα γραφικων (7900 gts η κατι παρομοιο) και θα σταξω λεφτα για να παρω οθονη ανω των 22". Επειδη εχω 22αρα στην ελλαδα, η 19αρα εδω περα μου φαινετε πολυ μικρη.
Επισης αφου παρω το μηχανημα για κανα τριμηνο θα παιζω μονο flight simulator x
kiegw8elwnewpckailewnaparwsoon.
καλή φάση το ghost recon advanced warfighter 2
συνδυάζει strategy και fps άψογα
αυτό το σπαστικό Tom Clancy's gameplay βεβαια είναι ένα μείον
85.196.81.39:27055
NoA vs NiP για ένα EuroCup. ΚάουντερΣτράικ είναι. Πρώτο χαφ 10-5 οι ΝοΑ σαν CT.
Edit: Τελείωσε. 16-5. Έπρεπε να το είχα ποστάρει πιό νωρίς. Για τους ελάχιστους (:?:) ενδιαφερόμενους.
heaton down
Παραδόξως σήμερα είχαν όλοι τους κάτι περίεργα ονόματα. Ήταν ένας wlale που υποθέτω ότι ήταν ο walle αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Ούτε Heaton ούτε τίποτα. Και οι NoA το ίδιο. Anyway.
παιζει μονο λαν ο φαντασμενος;
haxhaxhxahaxhaha ιδέα δεν έχω! Μπορεί να το κόψανε. Ή μπορεί να είχαν βάλει επίτηδες άλλα ονόματα για αλλαγή.
Katevazw to star wars: republic commandos mias kai einai apo ta liga sw games pou den exw asxolh8ei kai perase aparathrhto. Ti leei, to xei paixei kaneis?
Απλό, ταπεινό FPS. Πολύ ωραία γραφικά για την εποχή που βγήκε.
πώς μπορώ να βάλω password σε φάκελο των windows;
delete c:\windows\system32\
δε δουλεύει... άλλος;
Μου είχαν πει για μια έκδοση του DC++ με όνομα *κάτι*DC που είχε κάτι περίεργες λαμογιές σε σχέση με το κανονικό. Ξέρει κανείς σε τι αναφέρομαι;
Το DCStealth λες;
Μπορεί. Για πε τι είναι αυτό
Αυτο που κανει ειναι να εμφανιζει στους αλλους οτι μοιραζεσαι καμποσα gigas, χωρις να μοιραζεσαι τιποτα. Βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα να σε παρουν πρεφα και να φας kick η ban απο τα hubs που εισαι μεσα, κατι το οποιο δεν ειναι σπανιο.
σημερα ανοιγω το ε.ρ μονο με εξπλορερ ο μοζιλας εχει κλαταρει.. :|
Εδω ανοιγει μια χαρα και με Mozilla παντως.
epaiksa bioshock....
SOK KAI POUTSA MOUNARES
αυτη την καπως σαν αντιγραφη hl2 λες;
den eisai asteios bullet
Eγώ είμαι ένα βήμα πριν την αγορά xbox360. Βασικός λόγος Bioshock και Βlue Dragon(και μελλοντικά Assasin's Creed). Γενικά αξίζει? PS3 δεν ψήνει και αναβαθμίσεις σε πισί πάλι δεν...
Παρε Xbox με κλειστα ματια. Το Gears Of War εχει απλα τα τελειοτερα γραφικα που εχουν δει τα ματακια μου.
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=57765
καμια πατέντα για να κατεβάσουμε video όπως το αποπάνω σε .flv or smth?
Logika:
apo to http://www.skai.gr/master_avod.php?id=57765 pas http://www.skai.gr/skin/config1.php?id=57765, opws fainetai sto source edw: so1. addVariable ("config", "skin/config1.php?id=57765");
sto source tou 2ou vriskeis http://download.skai.gr/nea2508171900.flv kai na to flv sou.
thanx :)
τι αρχεία είναι τα .php και με ποιο πρόγραμμα ανοίγουνε?
Κώδικα PHP προφανώς. Επίσης πιο προφανώς ανοίγουν με οποιονδήποτε text editor. Φυσικά θες τουλάχιστον κάτι σαν Κate, bluefish ή γενικά κάποιον σοβαρό editor για να μπορείς να κάνεις άνετα δουλειά.
Αλλιώς το notepad ή ακόμα χειρότερα κανάς emacs ή pico θα ικανοποιήσουν τα παλαιολιθικά σου γούστα.
πω... τα μισά κατάλαβα απότι είπες
βασικά το θέμα είναι ότι βρήκα 2 αρχεία .php στο πισι και δεν ήξερα τι ήταν
τασβησα κ τελείωσε το θέμα
θενκς πάντως
Bioshock ρε μλκ μου. Επιτέλους βγήκε.
Ξερει κανεις αν θα γινει αναβαθμιση απο τον ΟΤΕ σε dsl??επειδη κατι πηρε το αυτι μου για ταχυτητες 8mb κλπ
λενε οτι θα τις κανουν ολες (768,1μβ,2μβ) 4mb πριν το τελος του ετους
αν θελουμε το πιστευουμε
4Mb στο όνομα, 400Kb στην πραγματικότητα.
na doume....
μπηκα στην μπετα του tabula rasa. κοβω το χερι μου οτι εχει μπει και ο ντεγκιαλ
Εδώ και 2 βδομάδες. :PQuote:
Originally Posted by locust
Πως είναι? Γαμάει όσο πρέπει να γαμάει?
Και κάτι άσχετο. Χbox live παίζει στην ελλάδα?
δεν ξερω, σημερα πηρα το σιντικι μου και οι σερβερ ανοιγουν παλι αυριο το απογευμα.
Περιμενω να μας δωσει ο ντεγκιαλ τα φωτα του και να παω για υπνο.
Εξμποξ λαηβ στην ελλαδα δεν παιζει, δηλωσε διευθυνση εξωτερικου