"Littlefighter". Οκ, υποθέτω αρκετά καλύτερα και από το τίποτα.
Printable View
"Littlefighter". Οκ, υποθέτω αρκετά καλύτερα και από το τίποτα.
...e ok to kais panw sto kalyteroQuote:
Originally Posted by ikonoklast
κοίτα φίλε. πραγματικά βαριέμαι να επιχειρηματολογήσω. το τοπικ έχει 40+ σελίδες και το είχα ανοίξει πριν 2+ χρόνια. κάπου μέσα πρέπει να υπάρχει και η άποψή μου. θα σου πω μόνο ότι αντιμετωπίζεις το θέμα τελείως επιφανειακά και έχεις κολλήσει επειδή η άποψή σου ή μάλλον τα επιχειρήματά σου έχουν μια λογικοφάνεια (προβληματίσου γιατί τέτοιου είδους "θεωρίες" βρίσκουν απήχηση σε αμόρφωτους και άνεργους). π.χ. λες ότι υπάρχει ανεργία - οι μετανάστες καταλαμβάνουν κάποιες θέσεις εργασίας - άρα το πρόβλημα εντείνεται. σκέψου ποιον συμφέρει η ανεργία για να βρεις τον πραγματικό φταίχτη.Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
οκ δε μ'αρέσει να ακούγομαι έτσι αλλά βαρέθηκα να βλέπω να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.
όσο για τον χιπνοσια, θερμή παράκληση να αρχίσει να γράφει και στο τζένεραλ
Αν έχουν μόνο λογικοφάνεια δε θα είναι τόσο δύσκολο να τα αντικρούσετε. Δηλαδή ένα επάγγελμα που δεν το έχουν εγκαταλείψει οι κυβερνήσεις(βλ.λ. γεωργός) και προσφέρει λεφτά ανάλογα με τον κόπο του εργαζόμενου, γιατί να μην το κάνει ο Έλληνας; Ένα παράδειγμα θέλω.
Όσο για το...
Μερικά σημεία:Quote:
Originally Posted by Boom!
1) Προσφέρουν στην παραοικονομία οι παράνομοι. Απλά fyi.
2) Ξέρεις πόσο καπιταλιστικά φασιστικό φαίνεται το "Εργάζεσαι, πέρνα μέσα. Δεν εργάζεσαι, στο διάλο."; Ή απλά το "Sry φίλος, κλείσαν οι νομιμοποιήσεις για σήμερα, ξαναπέρνα τα σύνορα αύριο και βλέπουμε αν θα προλάβεις"; Τι είναι; Κενά slots στο DC;
3) Όταν λέτε αντέχει η οικονομία εννοείτε μέχρι να την πλήρη καταστροφή; Ή μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο να λέτε αντέχει η οικονομία όταν περισσότεροι από 1 στους 10 συνανθρώπους μας που μεγαλώσαμε μαζί ψάχνουν για δουλειά και δε βρίσκουν;
4) Το να λες δεν είναι τόσο πολλοί σε σχέση με το παρελθόν μόνο εσύ το βλέπεις ε; Εκτός αν εννοείς φρέσκοι λαθρομετανάστες. Γιατί γίνονται κάτι απελάσεις του πέους, σίγουρα όμως φεύγουν λιγότεροι από όσους έρχονται. Και εμένα μου φαίνεται αυτό ως αύξηση.
Δηλαδή οκ, το λόγο μου μην τον δέχεστε. Περάστε μια βόλτα ένα πρωί από τον ΟΑΕΔ της γειτονιάς σας. Ξέρετε πόσοι τύποι μπαίνουν εκεί κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα μπας και έχει βρεθεί κάτι για αυτούς; Ή μπας και προλάβουν να χωθούν σε κανά πρόγραμμα κάποιου ΚΕΚ και βγάλουν κανά φράγκο(ψίχουλα είναι) και επιβιώσουν;
Ή νομίζετε πως αυτοί θα αρνηθούν μια θέση στην καθαριότητα του δήμου ή σε καμιά οικοδομή;
mou apantises diafores aoristologies, tou typou:Quote:
Originally Posted by Comprehension_Hypnosia
afto einai apantisi stin erotisi "ekana kala pou addara ton katorimo?"Quote:
Eilikrina htan la8os mou pou se addara giati paroti sou ekshghsa orismena pragmata esy synexizes na me apoklaeis apaksiwtik fasista
afto einai apantisi stin erotisi "einai kalo na spoudazoun kompleksikoi san ton katorimo?"Quote:
Tremw sthn idea oti koblexikoi san esena spoudazoun kiolas....
to opoio einai apantisi sto epikairo erotima "poia omada eironevontai oloi sto athletics?"Quote:
Sto athletics sxedon oloi eirwnevodai ton Olympiako
Apantises loipon, alla oxi sto erotima pou sou ethesa, to opoio itan: Giati me ekanes add gia na matheis ti gnomi mou, ti stigmi pou o idios les oti den dikaioumai na exo gnomi?
Elpizo meta tin 4i fora pou se rotao na mou apantiseis, i esto na mou dikseis se poio simeio palioterou post sou mou exeis apantisei. Se AFTO to erotima omos :D
now
playing
anal
cunt.
always playing anal cunt
ξεκόλλα από το διαχωρισμό έλληνας-ξένος στα επαγγέλματα.Quote:
όσο για το συγκεκριμένο που λες, τουλάχιστο το 99% της καλλιεργήσιμης γης ανήκει σε έλληνες. οι μετανάστες (όπως και έλληνες ακτήμονες) χρησιμοποιούνται κυρίως ως υπάλληλοι ή σε εποχιακές εργασίες ή στην καλύτερη περίπτωση γι'αυτούς, νοικιάζουν κάποια έκταση.
1. Θα προσφερουν στην οικονομια οταν νομιμοποιηθουν.Quote:
2. Sorry, αλλα την τελευταια φορα που το ελεγξα η οικονομια της Ελλαδας ηταν καπιταλιστικη. Επιπλεον αυτο το μετρο, του πλαφον δλδ στο ποσοι θα μπουν και υπο ποιες προυποθεσεις το εχουν εφαρμοσει και αλλα κρατη.
3. Ειναι δικαιωμα σου να αμφισβητεις επιστημονικα τεκμηριωμενα ερευνητικα δεδομενα και να δεχεσαι δικα σου εμπειρικα αμφιβολης τεκμηριωσης.
4. Εννοω τους παρανομους. Αυτους που δεν εχουν βιζα, χαρτια κλπ.
Και σε σχεση με το τι γινοταν μεχρι περιπου το 2000, οταν τα συνορα ηταν πρακτικα αφυλακτα και εμπαινε οποιος γουσταρε αερα, η σημερινη εστω και ελλιπης φυλαξη φρονω οτι εχει επιφερει καλυτερα αποτελεσματα.
Οσο για την τελευταια παραγραφο του post σου, απλα θα αναφερω οτι σε ερευνα που εγινε, οι μοναδικες χωρες στην Ε.Ε. οπου πτυχιουχος ΑΕΙ εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να εργαστει σε σχεση με εναν ανειδικευτο ειναι η Ισπανια και η Ελλαδα. Νομιζω οτι δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να ερμηνευσεις το αποτελεσμα της ερευνας.
Boom! δηλαδή δέχεσαι το χαρακτηρισμό του καπιταλιστή φασίστα;
Επίσης δώσε μας πηγές των εμπεριστατωμένων επιστημονικών ερευνών και δεδομένων που λες. Γιατί εγώ ο χαζούλης με τη κοινή λογική δε τα βγάζω πέρα.
Όσο για το τελευταίο τι θέλει να μας πει; Το γεγονός ότι στην Ελλάδα πτυχιούχοι αναγκάζονται και εργάζονται σε πιτσαρίες και τυχαίνει να υπάρχει παντού κορεσμός και ανεργία;
Οχι, οτι σνομπαρουν τις "δουλειες του ποδαριου" και γενικα οτιδηποτε ασχετο με το πτυχιο τους.
Τα μάτια μου κάνουν πουλάκια τότε όταν βλέπω πόσους να λένε πως βγάλαν σχολές και δουλεύουν σε σουβλατζίδικα.
Αλλά ξέχασα. Όλοι μα όλοι που θα δουλεύουν σε οποιαδήποτε επιχείρηση στο μέλλον θα είναι μάνατζερς. Άλλωστε αυτό σπουδάζει η μισή Ελλάδα ε;
Εχει δικιο σ'αυτο που λεει ο στηλ ασσασην, και πιστευω το προβλημα εντοπίζεται στην κατάντια των τεχνικων σχολων/σχολειων στην ελλαδα
Υπαρχουν ομως και αλλοι τοσοι, για να μην πω περισσοτεροι, που δε δουλευουν, γιατι δε βρισκουν τη δουλεια που γουσταρουν και που εχουν σπουδασει.Quote:
Γιατί υπάρχει ανεργία μήπως;
Αυτό δε συζητάμε τόση ώρα;
Ή μήπως πρέπει ω του θαύματος να βρεθούν κάπου 1424242 θέσεις διοικητικών στελεχών επιχειρήσεων να πάνε οι Έλληνες ώστε να πάνε σκουπιδιάρηδες και λοιπά κατώτερα επαγγέλματα οι αλλοδαποί;
Αυτό εννοούσες μήπως με το "σίγουρα αντέχει κι άλλους μετανάστες η χώρα";
Γιατί δε θα βρεθούν. Και αν πεινάς και σκατά καθαρίζεις.