Παντελώς αδαής αν συγκρίνεις τις φαγηταρες της γιαγιάς με τα ξεπλυματα του Οδυσσέα (που btw είναι μαγειριο). Αλλά εντάξει, την είπες την εξυπνάδα σου, πάμε παρακάτω.
Printable View
Σωστά, πάμε παρακάτω γιατί αν μείνουμε στις προτάσεις σου θα μείνετε νηστικοί.
Παρεμπιπτόντως, το να τρωει καποιις στη Δόξα αλλά όχι στο Φαγακι ή στον Οδυσσέα, το λες και μπαοξίλα. Oh, wait...
οχι οτι εχω κατι με Δοξα, αλλα παμε σε κάτι πιο προπερ ρε.
Τζιζ μπιζ μας κάνει? Κλείνουμε τραπέζι άνετα. Επισης μπορουμε να δοκιμασουμε στη Τζαμαλα (πρωην ευ ζην) στη στοα Αλλαμανη πανω απο το κρατικο Ωδείο
Αφού αναφέρθηκε ήδη ο Κατσαμάκας, που έχει όλο το πακέτο, τα υπόλοιπα είναι πλατειασμοί και φλυαρίες.
Για την ιστορία, Κατσαμακα ο λαός του ΗΑΡ έχει τιμήσει με επίσημο μήτινγκ \μ/
Μιλάς για circa 2013, pre-LastDrive φάση ή άσχετο; :-P
ΤΙ θα γίνει ρε μαλάκες;
ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΤΕ;
άντε μαζευτείτε.
Να δούμε ανάμεσα στα 2-3 που πρότειναν οι παραπάνω γευσιγνώσται να τελειώνουμε, γιατί αλλιώς και σε ένα χρόνο πάλι τα ίδια θα λέμε. Στην τελική μία Κατσαμάκα πάμε, δεν είναι το φαΐ ο λόγος.
Εγώ μέσα σε όλες τις προτάσεις για μαγαζί και για όλες τις μέρες πλην Σαββάτου (μεθαύριο) και Δευτέρων.
Οι ενδιαφερόμενοι να πουν για μαγαζί (αν έχουν φάει και προτείνουν κάποιο από τα αναφερθέντα) και για ημέρες που μπορούν (ή που ΔΕΝ μπορούν), να τα συμμαζέψουμε κάπως και να πάμε.
Rat Poison, νηστικό σε αφήσαν αγοράκι μου; Αν είναι έτσι, θα κανονίξουμε άμεσα!
Δεν μπορώ Σάββατο όλη μέρα και Κυριακή δουλεύω απόγευμα. Όλες τις υπόλοιπες μέρες μπορώ από το μεσημέρι και μετά. Δεν έχω πρόβλημα με το μέρος, ας είναι και αποκλειστικά κανιβαλιστικό, εγώ τα μούτρα σας θέλω να δω, να πούμε ένα καλή χρονιά από κοντά και να λύσουμε τις διαφορές μας σαν άντρες (με κλανιές, ρεψίματα κτλ κτλ).
πφ, σε μια τόσο μικρή πόλη και πάλι βρίσκουν δικαιολογίες για ωράρια, δουλειές, προγράμματα και ποιά ταβέρνα από τα 20325436547 μέρη για φαί που έχουν θα διαλέξουν. Αχαϊρευτοι μια ζωή.