καλο καρκίνο.
Printable View
καλο καρκίνο.
σιγά τα πολλά μαγαζιά που αλλάξαν εξαερισμούς και διαμόρφωσαν κατάλληλα τον χωρο btw.
Ε ναι εντάξει βασικά του είπαν ότι ειναι μαλάκας και οι υπόλοιποι μαγαζάτορες όταν ήταν ο μόνος που πήγαινε και τα άλλαζε, αν περίμενε προσωπική προσφώνηση του κράτους ε δε θέλει και πολύ ζόρι εδώ που τα λέμε, πόσο μάλλον να επενδύσει.
για την ιστορία πάντως, μόνο μπακαλοδουλειές έχω δει. εντελώς κουτοπόνηρες καταστάσεις.
μα αυτό είναι το παράλογο σε αυτή την ρημάδα την χώρα και αυτό είναι και το θέμα εδώ. το οτι δεν υπάρχει πλαίσιο για το τίποτα και πως κάθε μέρα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. η αμφισβήτηση και η απαξίωση του κάθε νόμου που ψηφίζεται με την δικαιολογία "έλα μωρέ σιγά μην κρατήσει αυτό" μας φτάνει στο σημείο να κοροιδεύουμε και αυτόν τον 1 που θέλησε να πάει με το γράμμα του νόμου για να κάνει την δουλίτσα του. και δεν λέω ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, ποιός είναι μαλάκας και ποιός μάγκας. αυτό που λέω είναι πως όλη αυτή η κατάσταση εμπαιγμού και αβεβαιότητας είναι τρομακτικά λυπηρή.
εχουν να κιτρινισουν κουρτινες και τοιχοι στα σπιτια...
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το καραγκιοζιλίκι, αυτό το κομπλεξ του μαλάκα. Εσύ δηλαδή τι ακριβώς πρόβλημα έχεις και με ποιό ακριβώς θέμα; Με το γεγονός ότι δε γουστάρισαν τα 10 άτομα που πάταγαν στο bnb να κόψουν το κάπνισμα ή να μη καπνίζουν όταν παίζουν τις dota τους;
Γενικώς όταν σε ένα συγκεκριμένο χώρο διασκέδασης κλπ (μη μου πει κάποιος μαλάκας για νοσοκομεία και ικα πάλι) οι καπνιστές είμαστε η πλειοψηφία του κερατά, ε τι να κάνουμε δηλαδή, θα είναι χώρος καπνιστών. Να μην πατάτε και άντε γαμηθείτε και στην τελική να πούμε. Άκου "παλούκωμα" λέει το μαλακιστήρι.
Να τα πλένετε και τα 2 συχνα τότε..
τα πλένουμε πιο συχνά απ' όσο φαντάζεσαι, αλλά με τους ρυθμούς που καπνίζω...
γενικα καταλαβαινω αρκετα αυτους που μισουν το τσιγαρο, που δεν αντεχουν σε κλειστους χωρους, που στραβωνουν οταν τους φυσαει ο αλλος τον καπνο στα μουτρα, αλλα πιστευω μιλαμε για παρα παρα πολυ λιγους, εγω προσωπικα στο αμεσο κυκλο γνωστων και φιλων δεν υπαρχει ουτε ενας τετοιος, αντε σε φαση καποιες φορες εχω ακουσει οτι σε "πω ρε φιλε τα ρουχα μου μυριζαν τσιγαριλα και τετοια το πρωι" το πολυ... που και μεχρι κι εγω θα το πω καποιες φορες
και δεν το λεω σε ΝΑ, ειμαστε περισσοτεροι θα σας γαμησουμε, θα σβηνουμε τσιγαρα απανω σας, θα σας εξορισουμε σε νησι οπου θα σας στελνουμε μονο "καπνιστο" φαι απο τα τσιγαρα μας ομως. αλλα λεω τωρα τοσο καιρο (περα απο ντραγκον και κανα 2 απο μεσα αν θυμαμαι) που οντως εχουν δηλωσει, οτι με χιλια ζορια πανε σε κλειστους χωρους ή και δεν βγαινουν και τετοια αν χρειαστει, για τους "γνησια" καταπιεζομενους δηλαδη, οι λοιποι που απλα δεν ειστε καπνιστες και λογικο να σας ενοχλει καπως ο καπνος, αλλα χρονια τωρα τα μαλλια σας ανεμιζαν μεσα σε τουλιπες καπνου στα μπαρ που κανατε χεντμπανγκινγκ, γλωσσοφιλουσατε τασακια γκομενες, εισπνευσατε παθητικα, βαλατε μεσα τον καρκινο, μαζι με τους καπνιστες φιλους σας που τα σπαγατε και δεν διαμαρτυρηθηκατε ποτες κι απλα τωρα μας ζαλιζετε τα αρχιδια με εξυπναδες και μπηχτες, ω εσεις θηρια ισχυρες προσωπικοτητες, απλα μοκαρετε το στομα, κι αφηστε εμας να πεθαινουμε αργα, εστω για τωρα, δεν μπορει να πεταγεται το καθε τσουτσεκι τωρα να μας την λεει, που θυμηθηκε τωρα οτι χρονια συχναζει σε μερη οπου καπνιζει η μετασταση να μας την πει κιολας. οι υπολοιποι γνησιοι "καταπιεζομενοι" συνεχιστε ελευθερα
επισης να γινουν αυτοδιαχειριζομενα στεκια, μπαρζ, χωροι αναψυχης, πολλα τετοια, και να πανε να γαμηθουν τα μπαρζ, και στην τελικη εμεις θα χουμε τις πιο ωραιες γκομενες, κι ακομα κι αυτες που δεν καπνιζουν σε μας θα ρθουν
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως ο σεβασμός δεν λειτουργεί πλειοψηφικά έτσι?
κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως ο καπνιστής έχει την επιλογή να καπνίζει ΚΑΙ αλλου (αυλές,έξω από το μαγαζί κλπ) σε αντίθεση με τον μή- ο οποίος δεν έχει (θα τρως με καπνό-θα πίνεις με καπνό) κλπ.
Ξεκολλήστε αμφότεροι με τα κακιασμένα κομπλεξ.Λύσεις υπάρχουν,ειδικά αν έχεις ψύγματα πολιτισμού εντός σου.
μια χαρα καταλαβαινω οτι ο σεβασμος δεν λειτουργει πλειοψηφικα. κι οπως μια χαρα γραφω στην αρχη "γενικα καταλαβαινω..". Η ουσια του αποπανω ποστ, οχι οτι εχει καμια φοβερη ουσια, ειναι οτι δεν χρειαζεται σε ενα τετοιο τοπικ να ποσταρει ο καθε γιουζερ μη καπνιστης, που τοσα χρονια δεν εχει εκφρασει την παραμικρη δυσαρεσκεια, απλα για να την πει στους καπνιστες που γκρινιαζουν για αυτο το μετρο. νταξ ακουστηκατε "στην φαση" αλλα φταν
Σωστά, γιατί αν δεν είχαμε κάνει πάνω από 5 ποστς στ' ανάλογα θρεντς περί καπνίσματος ή σε άλλα, το λέμε τώρα ότι μας ενοχλεί ο καπνός για να πούμε κι εμείς κάτι "στην φάση" ρε παιδί!
Έχω πρόβλημα με τους ξεκωλιάρηδες που δεν απαγορεύουν το κάπνισμα και στα δικά τους μπουρδελομάγαζα.
Κι έχω πρόβλημα με τύπους σαν εσένα που είναι ζωντόβολα και για χάρη ενός εθισμού μου σπάνε την πούτσα και παραφέρονται.
Αφού ρε μαλάκα σου λέει ΟΛΗ η γαμημένη πελατεία του bnb χαλκίδας είναι καπνιστές και αμα το απαγορέψει ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να πατάνε, άρα δε το απαγορευεί και καπνίζουν όλοι μαζί και γουστάρουνε και ΕΣΥ ο ΕΝΑΣ τι ζόρι τραβάς, εξηγησέ μου το πραγματικά.