άσε τις επιβεβαιώσεις, να γράψεις για τις δικές σου εξεταστικοκαταθλίψεις (πινκ)
Printable View
άσε τις επιβεβαιώσεις, να γράψεις για τις δικές σου εξεταστικοκαταθλίψεις (πινκ)
νομιζα 3 σιγουρα αλλα εγιναν 2 !! αρα δικαιως η καταθλιψη! παντα με 5 βαθμο ε.
καλά εννοείται. εγώ βάζω ρήτρα 5.
να πας να το βρεις το μουνί! πήγα σε έναν που μου έβαλε 1.5 (εναμιση) και με πέρασε. ασδφ
περασα τον καρκινο της σχολης, την Παραστατικη Γεωμετρια. απολογισμος εξεταστικης 2 στα 3.
3 μενουν για φιναλε, ελπιζω Ιουνη να κουνησω μαντιλι.
δεν εχω συνειδητοποιησει ακομα, οτι κραταω το πτυχιο απο την κοτσιδα.
καλα αποτελεσματα στους υπολοιπους.
9 στα 10 η εξεταστικάρα, 7 ακόμα και χαιρετάω την προπτυχιακή ζωή μουνάρες.
κάνω όνειρα για καλοκαιρινό πτυχίο, 8 χρόνια και 3 πρυτάνεις μετά, με αλλαγή προγράμματος σπουδών που μου έκανε τα 40-για-πτυχίο 50, ΝΟΤ ΜΠΑΝΤ.
9 στα 9 τελικά, 2 για τέλος.
Πρακτική όλα πάνε κατα διαόλου. Έχω κατα νου όλα αυτά που μου έχεις πει, αλλά κανένα λογιστικό γραφείο εδώ κοντά δε θέλει να πάρει. Κρίση σου λέει, και δε μπορούν να ανοιχτούν, ούτε να μαλώνουν μετά με τον ΟΑΕΔ (πάει το ΕΣΠΑ γι αυτό το 6μηνο) για το πότε θα πάρουν τα μισά λεφτά πίσω. Μένω και στου διαόλου τη μάνα από το κέντρο οπότε είναι και ασύμφορο. Ούτε σε δήμο πάει καλά η δουλειά, που κάνεις και μια α' δουλειά σα λογιστής (αλήθεια!), αλλά έχω μπλέξει με χαζή γραφειοκρατία από μεριά του γραφείου πρακτικής και έχει σκαλώσει, άσε που ο μισθός θα είναι και μόνο 176€ οπότε θα μπαίνω και μέσα με το πήγαινε-έλα.
Με 2 μέρες ακόμα διορία για να πάω κάπου και με τη μόνη σίγουρη και οικονομική λύση να είναι τράπεζα, θα πάω κατα εκεί. Για μετά βλέπουμε...έχω 1-2 πράγματα κατα νου για τη προϋπηρεσία.
Τέλος αν κρίνω από το πινακακι του taxheaven που είχες βάλει, μάλλον ο μισθός της πρακτικής σε ιδιωτικό τομέα έπεσε πια στα ~460€ από 660€. Έχω φοβερό timing ο ατιμος.
Καμία εταιρία να δουλεψεις σε λογιστήριο μέσα? ΦΦΣ σκατα ειναι στις τραπεζες αν και τα λεφτα ειναι καλα. Εγώ το 2005 εκανα στο Ταχ ταμιευτηριο με 440 το μηνα 6ωρακι. και δνε καταλαβαινω γιατι τα λογ.γραφεια δεν σε παιρνουν.. η θα κανεις τον μαλακα και δεν θα εχεις αποδοχες (αν συμφωνησεις δλδ κατι τετοιο με κανενα απο το λογ. γραφειο). Ειναι και η περιοδος των δηλωσεων τωρα, τρεχα γυρευε :/
5 στα 6 και μενουν 5 για πτυχιο
Αντε να φευγουμε απο τους καθυστερημενους πολυτεχνιτες
exetastikes lene ta paidia.lol.
ptyxio telos, exomen master gamo to feleki mou tora
ante kai sta dika sas magkes
master.lolololol.
τι ζορι τραβας εσυ μωρη λονδρεζα?
βγηκε προγραμμα εξεταστικης.
ξεκιναμε κανονικα στις 2 ιουλιου και τελειωνουμε στις 20.
δινω 3 μαθηματα και πεσανε και τα 3 την τελευταια βδομαδα.
fml
Σήμερα το 1ο και τέλος στις 6 ιουλίου. Μέχρι τότε θα δοθούν 6 ακόμα μάχες. Ακόμα κι αν πέσουμε, θα πέσουμε ηρωικά (το μότο της εξεταστικής).