οκ, απάντησα :P
Printable View
οκ, απάντησα :P
Δεν καταλαβαινω γιατι να αρεσει σε καποιον η λιαστη ντοματα.
uperoxh entonh stifh geush,miam.
Γιατί όλα τα τουρσοειδή είναι φίλοι μας. Ακόμα και αυτά που δέν έχουν αλάτι ή ξύδι.
Γιατι να μην σ αρέσει? ειδικά σε σαλάτες με μοτσαρελα ροκα μπλα μπλα ειναι γαματη
Αποφεύγω το από πάνω μοτσαρέλα ρόκα που με κάβλωσε λίγο και απαντάω: γιατί έχει το πλεονέκτημα της ντομάτας (γλυκιά γεύση) και όχι το μειονέκτημά της (ζουμερή αηδία).
η ντομάτα γαμάει σε όλες τις μορφές
Αυτό πες το στο VirusXI. Αν και από τις ντομάτες που βρίσκεις πλέον στα σούπερ μάρκετ, οι περισσότερες δεν τρώγονται. Σαν πλαστικές είναι. Τις κόβεις και είναι πράσινες και εντελώς άγευστες, εκτός από κάτι λίγο μικρότερες με κοτσάνι :(
έχω 3 χρόνια να φάω ντομάτα άλλη εκτός του κήπου μας :twisted:
Kuo με μια βόλτα από το μανάβικο της γειτονιάς όλο και κάτι καλό θα βρεις
@Raven: \m/ αυτά είναι τα καλά της επαρχίας
να κανω μια παρατηρηση...επειδη λονδινο που ειμαι ελαιολαδο δεν εχουν ουσιαστικα...ντοματες φετες κλπ αν δεν εχεις λαδι της προκοπης(γαμω το σπιτι τους τηγανολαδο τρωνε εδω ξερω γω) δεν αξιζουν :smile:
παρε προμηθειες ντε
Μα έχει αυτά τα μπουκαλάκια των 100 γρ. 15 πάουντς το ένα ξέρω γω. Κοίτα τη μαλακία που είδα πρόσφατα στον Ιντιπέντεντ. Πήγαν και βρήκαν ό,τι πιο ψαγμένη μαλακία υπάρχει και δεν έβαλαν ένα ελληνικό λάδι. Και όχι, δεν έχω εθνικιστικές τάσεις, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα επιβάλλεται.