Πικεδένια δεν την λένε?
Printable View
Πικεδένια δεν την λένε?
αχουτη
πολύ μεταξένια ακούγεται
δεν ξέρω η γιαγιά μου πικέ τις λέει
Δεν ξέρω για σάς, με πάπλωμα κοιμάμαι εδώ και κάνα μήνα πάντως.
πικέ τη λένε.
και εγώ με πάπλωμα κοιμάμαι εδώ και μέρες μιας και το δωμάτιο μου μπάζει τόσο πολύ που είναι σαν να κοιμάμαι στο μπαλκόνι.
Πάπλωμα εδώ και μήνα και χτες κρύωσα κιόλας.
nta3 oxi k paplwma re palikaria mou!
mia kouvertoula pike.... mia ligo pio xondroula gia mas ta arrosta k perase i nixta.
k exoume k anoixta apo mia meria gia ti lucretia na mpenovgenei.
tespa, 3ipnisa me ena tragoudi sto mialo mou simera:
"meeeetraaaaw ton piretoooo mou k piaaaaneiiii o idragiros fotiaaaaa
37.7, 38.8
saaan giaaaaalino loulouuuudi pou spaei apo erotaaaaa"
την προηγούμενη πέμπτη το βράδυ ξεκινάω από 3καλα για αθήνα με το θερμόμετρο στους 9 C... φοράω, λοιπόν, δερμάτινο μπουφάν κ τα σχετικά. φτάνω αθήνα 3,5 ώρες μετά με το θερμόμετρο στους 19!!! κάτω από 18 δεν έπεσε όλο το 3ήμερο... FML
σεντονι και μποξερακι μονο ακομα. αμα ξυπνας κρυωνεις λιγο αλλα μολις φορεσεις μια μαλακιουλα ζεσταθηκες αμεσως.
πηγα σημερα σουπερ μαρκετ και γινεται η εξης φαση:
ειμαι στο ταμειο πισω απο μια νεαρη κοπελα που ειναι εγκυος και εχει παρει ενα σκοσμο ψωνια. Τα χτυπαει η ταμιας και συνεχιζει με τα δικα μου πραγματα. Προφανως η 7-8 μηνων εγκυος δεν ειχε προλαβει να βαλει σε σακουλες ολα τα ψωνια της, με αποτελεσμα, τα δικα μου να γινουν μια στοιβα μαζι με τα δικα της. Λεω στην ταμια ¨περιμενε λιγο να μαζεψει η γυναικα τα πραγματα τις για να μην μπερδευτουμε.. " η ταμιας μπαινει σε κατασταση αμοκ και μου σουρνει τα εξ αμαξης για το πως της λεω να κανει την δουλεια της και το πως αργοσχολοι σαν εμενα και την εγκυο δεν ξερουν να συμπεροφερονται μεσα σε ενα σουπερ μαρκετ. Η εγκυος μπηκε στην συζητηση προσπαθοντας να με υπερασπιστει και η περιτρανη ταμιας ξεκινησε και με αυτην. Δεν μπαινω σε περισσοτερες λεπτομεριες, δεδομενου οτι την ωρα που φωναζε η καριολα στην εγκυο εγω εφυγα και αφησα στο ταμειο της ολα τα ψωνια του μηνα και αρκετες και διαφορετικες τσιχλες (θα μαζευει μεχρι αυριο το μουνοπανο)
Σκατα στην καριολα και στον manager του Βασιλοπουλου γλυφαδας που δεν εκανε παρεμβαση αλλα παρολα αυτα καθοταν σαν τον μαλακα και χαζευε την ολη φαση
χα, αυτό έλειπε :P
απάντησε τώρα κ σε αυτό που σε ρώτησα στα live reports ;-)
πού ρε, για να μην ψάχνω.. έπεσε δουλειά κ δεν τα προλαβαίνω όλα
@Ravenlord: γνωρίσαμε ένα παλικάρι από Τρίκαλα που είχε έρθει από Μπρατισλάβα (εκεί σπουδάζει) για τη συναυλία, νομίζω Νότης ή κάτι τέτοιο. Τον ξέρεις?