Αυτό. Με τεράστια διαφορά έχει ακόμη το καλύτερο σενάριο και το μεγαλύτερο βάθος χαρακτήρων σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.
Printable View
Σωπα ρε. πρωτη φορα τακουω. κατεβαινει
Σωστή αντίδραση.
Γαμιούνται οι space marines.
Καυλωτικό φαίνεται αλλά το ερώτημα μου είναι, μπορείς να παίξεις σε first person ή όχι;
5120x1440. αυτες ειναι αναλυσεις. τελειως immersive gameplay, λιγο deuxex που επαιξα χανεσαι μεσα στο κοσμο του παιχνιδιου. που να ειχα και τριτη οθονη για σωστο eyefinity, τωρα εχω τα bezel στη μεση. μονο που στη δευτερη οθονη δειχνει τα γραμματα απαισια, τι μπορει να φταιει; η μια displayport η αλλη dvi.
katevazw rome total war. =)
ναι ρε ιδιες οθονες ειναι, dell u2711. δε ξερω τι τρεχει με την αλλη και βαριεμαι να πειραματιζομαι με τα καλωδια και τις ρυθμισεις :/
βασικα το κυριοτερο που θελω ειναι το full screen manipulation, να ειμαι φουλ σκριν στο παιχνιδι στη μια και στην αλλη windows με το κουνημα του ποντικιου, χωρις να με πεταει εξω απ το παιχνιδι. πως;
Ζορικο μιας και το παιγνιον δουλευει ετσι για το καλό σου (φαντάσου να θες να κάνεις 180 στροφή και να μην μπορείς επειδή το ποντίκι φεύγει στην άλλη οθόνη). Ίσως με το παιχνίδι σε windowed mode στο μέγεθος της μιας οθόνης.
σωστος
http://www.geekosystem.com/8-bit-game-demakes/
EDIT: Wraios, 1200 eura gia 2 o8ones. Kapitaloskylo :P
χαχαχαχαχ, rma ειναι ρε, θα περασουν να τη παρουν την αλλη αυριο. βεβαια καταφερα και δημιουργησα ενα μεγαλο μπερδεμα μεταξυ dell-tnt-acs και δε ξερουν τι γινεται, ισως τελικα τη κρατησω :!: :!: :!:
στο λινκ σου, το ff13 ετσι θα πρεπε να ηταν, καλυτερο θαταν :!:
mlk se osous edei3a to link auto mou eipane :p