Ρε φίλε τι αυτο-ψυχανάλυση είναι αυτή μας ζητάς να κράξουμε τον δικό σου φίλο; Γιατί δεν τον έκραξες εσύ; Επίσης πακετάρεις τους ανθρώπους σε ιδεολογίες για κάτι που είπανε και πετάς όλο αυτό το σκατό εδώ μέσα;
Printable View
Ρε φίλε τι αυτο-ψυχανάλυση είναι αυτή μας ζητάς να κράξουμε τον δικό σου φίλο; Γιατί δεν τον έκραξες εσύ; Επίσης πακετάρεις τους ανθρώπους σε ιδεολογίες για κάτι που είπανε και πετάς όλο αυτό το σκατό εδώ μέσα;
Ποιος μιλησε για αυτο-ψυχαναλυση ή για κραξιμο; Συζητηση δεν μπορεις να κανεις; Μονο κραξιμο; Εγω "εκραξα" τον φιλο μου. Εσυ αν θες, πες τη γνωμη σου για το νεο που παραθετω, ή για το οτι στη συνειδηση καποιου κοσμου η Σταματη ειναι το ιδιο και το αυτο με τον Σακκα. Το μονο "σκατο" που εφερα ειναι η Σταματη, κατ' εμε. Τα υπολοιπα ειναι αποκυηματα της σκεψης και της φαντασιας σου.
Overdriven, νομιζω πως ο μονος λογος που δεν πρεπει να κρατειται, ειναι το παιδακι της. Αν με ρωτας κατα ποσο ειναι ενοχη, δεν μπορω να ξερω ακομη.
Re ton foukara ton Stefano. Esvise emena, tou ta prizei o Tanasis.
ΛωΛ! Εγω δεν εδωσα ονομα ρε Αλεξ! Σσσσσσςςςς!!!!!!
Einai agnos fileles pantws. Akoma kai o kwlos tou, den einai a la carte....
Παει κι αυτος ο Σιδηροπουλος. Θα τον σβησει, ευκολα! Τον ειπε κοπανο και ορισμο του φασιστα. Του εθιξε και τον ΓΑΠ, τελος!
Ελα να κλεινουμε το off topic ομως..
Εγώ δεν έχω γνώμη, μια ερώτηση έκανα γιατί από το πρώτο ποστ σου προκύπτει ότι έχεις συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος. Ένοχη είναι, σύμφωνα με τη δικαιοσύνη τουλάχιστον, είναι. Το ζήτημα εδώ πέρα έχει να κάνει με την κοινωνική αποστολή του ποινικού δικαίου. Που και πότε υφίσταται κοινωνικός λόγος για την αναστολή της εκτέλεσης μιας ποινής; Είναι άραγε ένα ανήλικο παιδί με τους 2 γονείς στη φυλακή λόγος για να ανασταλεί η εκτέλεση μιας ποινής; Μεγάλη κουβέντα που προϋποθέτει και γνώσεις νομικής από ένα σημείο και μετά. Γι αυτό ας μην είμαστε απόλυτοι χωρίς να ξέρουμε την τύφλα μας (δεν το λέω για σένα αυτό).
δεν θα πάρω θέση για το θέμα μιας και γελάει ο κόσμος, απλά να ενημερώσω ότι δεν είναι ίδιες περιπτώσεις , Σακκας / Σταμάτη, και πολιτικά και νομικά.
De tha paro thesi gia to thema giati poios eimai ego na krino ta anthropina dikaiomata kai poios einai ti, alla isovia kai se autin kai ston antra tis kai poulima tou paidiou sti mauri agora tis Gabon gia paradeigmatismo
υποτιθεται οτι οποτε καμνεις κατι κακο στερεισε πραματα
ρε παιδια τι συζηταμε τωρα? εδω υπαρχουν καρκινοπαθεις εγκλειστοι που τους στοιβαζουν σαν σακια
γυναικες εγκλειστεςψ που γενναν στο νοσοκομειο και ειναι η μονη τους εξοδος στην κενωνια
γιατι και για ποιονα λογο πρεπει να δουμε διαφορετικα την Σταματη?
Κόπηκε το επίδομα τοκετού btw, για ιδιωτικά αλλά και δημόσια νοσοκομεία. Όσες γυναίκες το πήρανε το 2013 πρέπει να το επιστρέψουν αλλιώς απειλούνται με κυρώσεις (κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων κτλ).
Στοίχημα ότι ο άδωνις θα χε προτείνει να παίρνουν το παιδί πίσω μέχρι την πλήρη αποπληρωμή του επιδόματος.
Όχι, αλλά χαρακτήρισε το επίδομα "ανωμαλία που δεν μπορεί να μην διορθωθεί".
Η περικοπή ισχύει από το '12 νομίζω.. Για πες όμως αν ξέρεις και ποιος το δικαιούταν