θα τα πληρωσετε μισα μισα δηλαδη?
Printable View
θα τα πληρωσετε μισα μισα δηλαδη?
"φαγαν" το ποδηλατο της κοπελας μου. καριοληδες...
louli
lol
Ναι. κατω απο το σπιτι. Βασικα γινεται της πουτανας απο κλοπες ποδηλατων Κοπενχαγη. Ποσο μαλλον στην γειτονια μου που ειναι και λιγο "Κολωνος".
αφού έκανα μια ύστατη προσπάθεια(ανεπιτυχή,με πόνο και δάκρυα) να βγάλω μόνος μου μια παρανυχίδα που έχει σφηνωθεί στο κρέας του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού,με την οποία παλεύω κοντά ένα μήνα,σηκώθηκα και χτύπησα με ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΟΤΟ το μικρό δάχτυλο σε αλουμινένια σκάλα.
τώρα πρήζεται και περπατάω σακάτης.FuckMyFoot
edit:καταγματάκι,εδώ και μια βδομάδα είναι πρησμένο και το περπάτημα είναι βασανιστήριο.
Epese to reuma - kaike to Pc (mallon mb, afou kai me allo trofodotiko den kanei tpt) :(
Katelpida den exei xalasei kati perissotero apo mb/cpu/ram pou tha allaxtoun
Αναβάθμιση και καινούργια ή μεταχειρισμένα? Για πες και ποιο τροφοδοτικό & mb έχεις...
Telika to psaksa ligo parapanw kai mallon eixe vraxukuklwsei h usb gia to front panel. Ta vgala kai douleuei twra. fiiouuu :)
(pantws gia kainourgia tha phgaina, na kana kai kamia anabathmish me thn eukairia, akoma me ddr400 eimai :P)
Wraies oi limnes kai ta livadia, alla poso kounoupi thee mou??? =(
http://i43.photobucket.com/albums/e3...8/IMG_6833.jpg
πδφ reloaded
Kanonika.. me stoxo olo to swma auth th fora =|
δεν σε ειχα για γλυκοαιματη!
ΠΩ μαλάκα, στανταρ αν δεν το βλεπα δε θα το πίστευα.. Δε μπορω να φανταστώ χειροτερο σκηνικο απο το να σε φαγουρίζουν ολα μαζί ταυτόχρονα. Πώς την παλεύεις? =/
(και γιατι δεν εχεις σηκωσει ακομα τα χαλια)
ΕΜΕΤΟ που κανουμε?
αλλοδαπή είσαι; τόλμα να ξαναγκρινιάξεις για τους έλληνες καριόλα.
Oso thelw tha griniazw re gamhmene ellhnara.
Μην ειστε μαλακες, εχει και τα ορια της η μαλακια, δεν εχει πλακα να εφευρισκεις λογους για να τη λες στη Χ.
Μπόρει σε κάποιους να φαίνεται κουλ για άβαταρ...
http://www.electricrequiem.com/forum...ine=1275756152
Spoiler
Kala o firestorm exei kseperasei pleon ta oria tou LAME vlaka.
=(
Της μανούλας του το μουνί κ αυτός. Σήμερα κ εμένα με γάμησε καθηγητής.
Same here. Αν δεν το περάσω το σημερινο, μαλλον Σεπτεμβρη τα παραταω και ανοιγω βουλκανιζατερ.
πρεπει να κανεις κατι λαθος για να σε φανε ετσι τα κουνουπια , εχω παει εγω στρατο και ξερω!
Ειμαι θεωρητικός σε πρακτικό πεδιο.
Κάποιοι το λένε λάθος, κάποιοι κίνηση καριέρας.
Πέρα απο τη μαλακία με τους γλυκοαίματους, κάποια άτομα τα προτιμάνε, σε κάποια δεν κοντεύουν. Ψες ήμουν σε ένα σπίτι κοντά σε λίμνη, γεμάτο κουνούπια, εμένα με κεντήσανε κανονικά και το παιδί που καθόταν δίπλα μου ούτε και που τον άγγιξαν. Και το είχε και καμάρι πως δεν τον τσίμπησε ποτέ στη ζωή του κουνούπι. Και με κέρδισε και στο μπάσκετ. Και του έκατσε και το κουπόνι του στο 0-0/2-1 της Βραζιλίας, Maicon first to score, ενώ εγώ πήρα μαλλί.
Κοίτα να δείς πώς ενα ποστ από το πουθενά γίνεται FML...
Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει,αλλά έχω ακούσει ότι τα τραβάνε τα σχετικά έντονα αρώματα/αποσμητικά.
Και σου απέδειξαν ότι έχω δίκιο....;-)
βασικά είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για τα κουνούπια κ έλεγε για τον μύθο περί γλυκοαίματου και μη, αλλά φυσικά δε θυμάμαι γιατί βλέπω διάφορα και δεν έχω πολύ χώρο.
τεσπά νομίζω έλεγε πως αν ένα κουνούπι τσιμπήσει κάποιον τότε όλα πάνε σε αυτόν για συγκεκριμένο λόγο ή κάτι τέτοιο, να το ψάξετε αν σας νοίαζει.
βασικά να επιβεβαιώσω τον scarecrow ήθελα για τα αρώματα,αποσμητικά, κρέμες κλπ κλπ
Γω δε φορούσα τίποτα πάντως.
inb4 post razor
Mπορούσες και καλύτερα.