Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ Φίξερ, νόμισα προς στιγμήν ότι σήμερα είναι Τετάρτη βράδυ και αύριο δεν δουλεύω γιατί είναι αργία και χάρηκα..
Printable View
Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ Φίξερ, νόμισα προς στιγμήν ότι σήμερα είναι Τετάρτη βράδυ και αύριο δεν δουλεύω γιατί είναι αργία και χάρηκα..
xaaxxaaxxa ti mpines :P
Στην πρώτη σαιζόν ο Τζον ο Λοκ τρώει ένα πορτοκάλι και χαμογελάει στην kate.
Εδώ είστε :
http://www.ericaustinlee.com/wp-cont...ke_orange1.jpg
Εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει στο βλέμμα του πως έχει φάει πολλά καλύτερα πορτοκάλια στη ζωή του, και απλά μαλακίζεται με το συγκεκριμένο και το βανδαλίζει και κάνει γκριμάτσες και χαμογελάει στην Kate.
Μερικές σεζόν μετά, τρώει ένα μάνγκο και αναφωνεί πως δεν έχει φάει ποτέ καλύτερο.
Στην τρίτη σαιζόν επίσης, κάπου τον θυμάμαι να χτυπάει ένα μήλο, ενώ σίγουρα έχει φάει και αγριογούρουνα, για τα οποία δεν είπε κου-βέ-ντα.
..τυχαίο;
πείτε μου εσείς.
μαλακα χαρχαρτ μου βγηκε η ΕΨΑ απο τη μύτη
περιμενω ποστ μπερνι
http://img87.imageshack.us/img87/646...ondalcohol.jpg
εχει πιει καλυτερη βοτκα;
μολις "βγηκε" το 6.09
βεβαια το σημερινο απλα δεν γινεται να μην το δεις στην hd εκδοση,οποτε περιμενουμε.
γιεαραιτ
καλα εσυ εισαι περιπτωση.γιατι δεν το βλεπεις απο τη τηλεοραση αφου μπορεις ρε;
μαλακα εγω στη θεση σου θα ζαλιζα παπαρια ηδη λολ.σε καθε διαφημιστικο διαλειμμα ποστ ωμαναμ και τετοια.
best .
episode.
ever.
Ειμαι στα πρωτα 5 λεπτα και απλα επρεπε να ποσταρω αυτο το μαινορ σποιλερ, δεν πειραζει και τοσο να το ανοιξετε
Spoiler
τα λέγαμε.
Εγω απλα σπαμμαρω, γιατι οτι ειχα να πω το ειπα πριν δω το επεισοδιο.
γάμησε ξερά και ασάλιωτα το επεισόδιο.
Links gia ola ta gousta gia na min psaxneste :
Spoiler
Gamise e.Kalitero episodio tis season.Epitelous apantiseis :D
Βασικά παίζει και καλύτερο επεισόδιο ως τώρα ε; Τι κόνσταντ και μαλακίες.
χωρίς να έχω δεί το επεισόδιο, θα ήθελα να πώ οτι το κόλπο έπιασε, μας δείξαν 8 επεισόδια μαλακίες, ρίχνουν τώρα ένα (φαντάζομαι) αρκετά καλό επεισόδιο, και τσουπ όλοι BEST EPISODE EVAR@!!@!~!~!@
Δεν είναι θέμα μαλακίας ή όχι, μια χαρά γούσταρα όλη τη σεζόν ως τώρα.
Απλά αυτό έχει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. +χίστορυ μπακγκράουντ.
μπορεί, είπαμε δεν το έχω δει, απλά σε σχέση με ότι μας έχουν δείξει φέτος μιλάω.
Θα επανέλθω αργά το βράδυ
Μόνο με το Constant συγκρίνεται και αν, για μένα το σημερινό είναι μια σκάλα ανώτερο. Δηλαδή οκ, τι να πεις μετά από τέτοιο πράγμα. Ένα σωρό απαντήσεις, σκηνοθεσία Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, Carbonell για Emmy κατευθείαν.
Spoiler
ακομα δε το εχω δει αλλα περιμενω να το δω να επιβεβαιωθω και να σας πω"σας τα λεγα"
ειμαι πεπεισμενος
ξεφυγε το επεισοδιο.δεν ξεπερνουσε βεβαια σκηνοθεσια κοσταντ,αλλα μονο επιc στιγμες.
Spoiler
τρελό επεισόδιο! σήμερα είδαμε το μέχρι στιγμής peak της ιστορίας όπως έχει διαμορφωθεί πέρυσι και φέτος. θυμάμαι τι σκέψεις κάναμε για την σειρά όταν βλέπαμε την πρώτη σεζόν και συγκρίνω με την πλοκή που έχει πάρει η σειρά ως τώρα και τρελένομαι. τι έχουν φτιάξει οι πουστηδες; το καλοκαίρι άνετα ξεκινάω μέγα-κάψιμο απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά.
lol, δε σχολιάζω τίποτα, μένει να λύσουν τα του ντέσμοντ και πάμε γι' άλλα.
btw η σκηνοθεσία καμμία σχέση με τις άλλες σεζόν πλέον, ειδικά το πρώτο δεκάλεπτο είναι σχεδόν action.
mpest episont δεν είναι, γιατί είμαι σκληρός κριτικός .
Επιτέλους επεισόδιο που εξηγεί γαμώ την πουτάνα μου, που έχει αρχή μέση και τέλος.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Kat arxin to kalitero episode ever einai afto pou kremietai o lok.
Defteron, to episodio gamise apistefta. Ta 10 lepta prin kai meta to flashback giati ok, metaksi mas xestikame pou psofise to mpazo pou pidage o ricardo, edo anteksame ton psofo olokliris Sharon...
Παρε ποστ αποπανω κι εχουμε τον καρχαρτ να κοροιδευει τον μπερνι επι 8 μηνες...
1. Το καλυτερο αυτο που κρεμιεται ο Λοκ. Ναι μωρε, ποιο Κονσταντ και Αμπ Αετερνο και Αεαλω. Αυτο που κρεμιεται ο Λοκ.
2. Απο το επεισοδιο σου μεινε ποιο μουνι πεθαινει.
3. Α οκ, τα 10 πρωτα και τα 10 τελευταια λεπτα ηταν καλα, στη μεση μωρε πολυ βαρετο.
4. Σανον τη λενε, αλλα δεν πειραζει.
5. Μην ποσταρεις απο δουλεια καλυτερα.
τα εχω παρει. σιγα πια το επεισοδειο. νευριαζω με παραγωγους. μας λενε δεν θα εχει χελ χεβεν λιμπο κτλ
το γραφω 3 σεζον πριν, οτι μαλλον ειμαστε στην λιμπο και οι παραγωγοι λενε δε παιζουν τετοιεςπαπαριες και ναμαστε
ωραιο επεισοδιο πραγματι, αλλα σιγα τα σουπερ πραγματα που μας εξηγησε και δεν τα ξεραμε. ισα ισα παπαριες ειπε. ειναι δυνατον να πηγε το νησι στη μεση της ζουγκλας ετσι απλα απο την καταιγιδα? να εσπασε κοτζαμ αγαλμα και ουσιαστικα να ειναι μια χαρα?
μας πεταει και ενα ο ταδε ειναι ηδη ντεντ ο παπαρας που δε ξερει που του παν τα 4 και γουαου ειδαμε το φως το αληθινο
πραγματικα εχω σιχαθει τη φαση
στανταρ οι εξηγησεις των ειναι για τον πεο
το παν και οι μειντεν. ισ δις; ιν λιμπο ορ χεβεν ορ χελ. μαλλον μιλαμε για παραγωγους φλωρια που ακουνε κιαμο
και επισης κατι που θα επρεπε να σας απασχολησει ολους
στο τελος του ινσιντεντ ο τζεικ λεει
everything ginetai tha einai progress
πως γινεται να ειναι κατι προγκρες στο να αποδειξει στον μπεικον την καλη φυση του ανθρωπου? να και αν την αποδειξει να και αν δεν την αποδειξει αφου ο τζεικ δε θα αφησει τον μ[πεικον με τιποτα να φυγει, ειτε αποδειχθει η καλη φυση των χιουμανς ειτε οχι
επισης εγω τωρα ειναι που δεν ειμαι σιγουρος οτι ο τζεικ ειναι ο καλος και τουμπαλιν. και αν στο μποθυκαλι κρασι ειναι το καλο και οχι το κακο?
εν τω μεταξυ τι? στον αουτερ γουορλντ δεν υπαρχει ιβιλ?
και αν το ιβιλ ειναι εντοπισμενο στο νησι τοτε πρπει να υπαρχει και ενα αλλο νησι με γκουντ ιν ιτ ετσι ωστε Σ(γκουντ(με βελακι) + ιβιλ(με βελακι)) = 0
αρχη διατηρησης της ασπρομαυρης πορωτικοτητας του γιουνιβερς
Τελικά μάλλον είμαι της πιο action φάσης (γι' αυτό μάλλον θεωρώ ως τώρα αξεπέραστη σεζόν την 4η που ήταν ξύλο ξύλο ξύλο) γιατί ακόμα να ξεπεράσω το sundown με το ξυλίκι του. Αναμφισβήτητα όμως μεγάλο επεισόδιο και το χθεσινό. Oh wait.. μια και είπα μεγάλο, δεν είπαν για 9 λεπτά μεγαλύτερο? Γιατί ήταν μόνο 4?
loipon
Spoiler
μπερνι, έχεις φτιάξει την ιστορία στο μυαλό σου όπως εσύ τη θες (εξολοθρευτης γκιλγκαμες γα;μψ ρς) και θα μας πρήξεις τα παπαρια μεχρι το τέλος της σεζόν επειδή παίρνει άλλη τροπή και καράβια σκάνε πάνω σε αγάλματα. σκίσε τις σημειώσεις σου και κάτσε δες επεισόδιο όπως όλοι οι υπόλοιποι
κατωριμε κάνε καμια υπερωρία και μην ποστάρεις
Εχει ωραια θεα