:spoiler:
Printable View
:spoiler:
Το thread αυτό είναι άλλη μία εμπειρική απόδειξη του Θεωρήματος Απειροστικής Συμπεριφοράς Νημάτων.
http://www.geekylife.gr/images/thread_theorem.gif
Deggial, ως ο resident μαθηματικός του forum, σε εκλιπαρώ:
:skase:
Katourime sou apanthsa nomizw sto prokeimeno den 8a asxolh8w allo mazi sou.Synexise na mes les fasistako...sou eipa kai polloi aristeroi kai polloi kedrwoi exoun tis idies apopseis mazi mou.Se enoxlei katourime to oti eimai akommatik.
Iskra nomizw oti o Steel Assassin leei apla pragmata ayta pou eixa pei kai egw.An to kratos sthrize sygkekrimena epaggelmata kaneis den 8a ta 8ewrouse katwtera kai para polloi 8a asxoloudane me th gewrgia px.Arkei na kserei o allos oti 8a vgalei ena eisodhma sta8ero alliws giati na paei na xasei ta lefta tou?
Δε μ' απάντησες όμως εμένανε :pink:
ΕΓΟ ΤΑ ΕΧΟ ΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΩ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙ ΠΡΟΤΟΣ ΚΙ ΕΓΟ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΕΞ'ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΙΣ ΕΧΗ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΟΝ ΠΕΤΙΧΑ ΟΠΟΣ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΘΙΚΑ ΜΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΗ ΜΑΧΕΡΙ. ΤΟ ΚΟΛΟΠΕΔΟ ΤΟΛΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΡΕΤΙΣΕ ΕΝΟ ΞΕΡΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΗ ΦΑΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ. :x
:moutza:
Καλο! :lol:
Raven Lord και Boom! υποστηρικτές του μπάτε σκύλοι αλέστε να φανταστώ ε;
όχι. υποστηρικτές της λογικής.
Σαν Deggial? Σαν enitharmon?
Τα παραπάνω τα λέω σοβαρά γιατί τουλάχιστον έχω δει και ανάπτυξη των θέσεών τους με επιχειρήματα.
Ikonoklast check your pm.Kalh synexeia kai edw 8liveroi.
Καμια σχεση.Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Θεωρω τη θεση "μπατε σκυλοι αλεστε" του νεκρο, οπως και τη δικη σου "να φυγουν οι μεταναστες, παρα το γεγονος οτι κατεχουν θεση εργασιας και προσφερουν στην οικονομια" εξισου ακραιες.
Θεωρω οτι μια καλη λυση θα ηταν να νομιμοποιηθουν οι ηδη υπαρχοντες (οι οποιοι δεν ειναι και τοσο πολλοι σε σχεση με το παρελθον) και επιπλεον καλη φυλαξη στα συνορα, η οποια ετσι και αλλιως ειναι πολυ καλυτερη τωρα εν συγκριση με μερικα χρονια πριν.
Απο κει και περα θα πρεπει να δουμε ποσους ακομα μεταναστες αντεχει η χωρα (γιατι σιγουρα αντεχει και αλλους), να θεσουμε ενα καποιο ποσοστο και με βαση αυτο η οποια μεταναστευση να γινεται ελεγχομενα.
Βεβαια το "ελεγχομενα" σηκωνει συζητηση. Σιγουρα η λαθρομεταναστευση υπαρχει και θα συνεχισει να υπαρχει, το θεμα ομως ειναι να περιοριστει οσο το δυνατον περισσοτερο.
Τι pm ρε γαμώχριστε. Μαλάκα ούτε τρόλλινγκ δεν αξίζει να κάνεις σαυτό το φόρουμ πια.
Αφου επέτυχες ρε άσχετε και μόλις επρόκειτο να λάβεις τους καρπούς της επιτυχίας (το pm). Τι το γαμάς στο καλύτερο. Τρολλάκι.
An exeis msn pou apo oti vlepw to grafeis se exw kanei add alla den exeis mpei akoma mpes na ta leme apo kei.
Den goustarw na grafw allo se ayto to forum file terma.
To diko mou btw einai littlefighter789@hotmail.com.