οι κυλιομενες ειναι τοσο τιγκα που με τα ποδια ανεβαινεις πολυ πιο γρηγορα
και βγαινοντας απο το μετρο σπρωχνουμε καθυστερημενο κοσμο, ο εης ξερει τι λεει
Printable View
οι κυλιομενες ειναι τοσο τιγκα που με τα ποδια ανεβαινεις πολυ πιο γρηγορα
και βγαινοντας απο το μετρο σπρωχνουμε καθυστερημενο κοσμο, ο εης ξερει τι λεει
φυσικα ειναι τιγκα.
ειμαστε που ειμαστε πολλοι αυτοι που απλα αφηνουμε τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ να μας παει πανω/κατω, μαζευονται και οι ΚΡΕΤΙΝΟΙ που θελουν να περπατησουν πανω στο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ, και βουα λα.
To γκομενάκι στο βίντεο δεν έχει υπάρξει πουθενά και για κανένα λόγο!!!
:lol::worship:
αυτοι ειστε.
Ειναι λιγο πιο καθυστερημενη απο αυτους που στεκονται στα αριστερα.
1. Θείες που φοβούνται να πατήσουν στο σκαλί που έρχεται και τρώνε κανα 10 λεπτο εκει μπροστά με αποτέλεσμα να μπολοκάρουν την κυκλοφορία.
2, Θείες που αφου ανέβουν έχουν προβλημα στον να κατεβουν κ το κάνουν τοσο αργά με αποτελεσμα να δημιουργείται καραμπόλα στις κυλιόμενες.
3. Διάφοροι/ρες που αφού κατέβουν ή ανέβουν κοντοστέκονται εκει μπροστά κ ρεμβάζουν, αποτέλεσμα-δημιουργία καραμπόλας και φανερού εκνευρισμού
3. FFS αριστερά είναι για αυτούς που βιάζονται..σεβαμός έχω χάσει πολλές φορές τρένο μετρό που θα προλάβαινα αν δεν καθόταν ενέμελη κορασίδα ή γριά η οποιοσδήποτε ανίδεος εκεί.
4. Κυλιόμενες τύπου καρφουρ για καρότσι κτλ...Οπού στέκομαι στα δεξία κ πίσω μου είναι η κλασσική θεία και λέει ...προχωρήστε δεσποινίς γιατί καθεστε μπροστά μου. ffs wtf asfadasfs lol
5. αιώνιος φόβος τα κορδόνια μην πιαστούν στις σκάλες.
ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
Δεν φοράω μαρτινσ. Έχω να βάλω πάνω από 9 χρόνια. Απά εκείνες που πόσταρα μ άρεσαν εμφανισιακά. :P
Oχι. Για αυτους που βιαζονται, αν δε το εχεις προσεξει, θα χαρω να σε ενημερωσω (ντραμς, σαλπιγγα, αποκαλυψη) οτι εχει πετρινες σκαλες διπλα για να κατεβαινουν. Οι υπολοιποι που βαριομαστε, παμε με τις κυλιομενες, και επισης επειδη ακριβως βαριομαστε, δεν ασχολουμαστε με το που θα κατσουμε στις κυλιομενες.
υ.γ.1 Αμα βιαζεσαι πιο πολυ? θα αρχισεις το τρεξιμο στις κυλιομενες?
Kαλα, στη γενικη ψηφοφορια, η ΨΩΛΙΑ που τρωτε ειναι ανυπερθετη. (σικ)
Εχω προλαβει μετρο στο παρατσακ επειδη ετρεξα στις κυλιομενες παντως, και οχι μονο μια φορα.
Ειχα μπροστα μου μια θειτσα μια φορα σε κυλιομενες που κατεβαιναν. Αφου φτασαμε κατω η θειτσα εμεινε στασιμη στο επιπεδο κομματι που ομως ακομα συνεχιζει να κινειται. Ε λοιπον, αν δεν ηταν αδεια η αριστερη πλευρα, θα μου ειχε ερθει η θειτσα στη μαπα. Στο παραπεντε προλαβα και πηγα απ'την αλλη. Τη βοηθησα μετα να σηκωθει ομως.
Μιτσμανν εισαι γαιδουρι και απολιτιστος. :pink:
Δεν ξερω ποια ειναι η σωστη πλευρα. Εγω παω με τους υπολοιπους. Μπε.