Kalh douleia gia fake pantws kai blog kiapola, kanpai! :pQuote:
Originally Posted by powerania
Printable View
Kalh douleia gia fake pantws kai blog kiapola, kanpai! :pQuote:
με το τοπικ που εκανε δαυτος παντως, δε θα τον κλαυσει και κανεις.
και Δραγονλορδ πανω που εκανα αλλαγη απο Δαρκλινγ σε Μιτσμανν για να το κλειδωσω τον μπαναρες.
ενταξει μ αυτη την ωθοριταχ ε.
Γαμωτο νε, μου ειπε οτι εκανε ενα τοπικ και ενα ποστ και του διαγραψατε και τα 2. Δεν ειναι και ονλαην τωρα να τον ρωτησω τι σκατα τοπικ ητανε.
Οποτε ερωτω εσενα δαρκλινγ, τι τοπικ ητανε? :P
Ομολογουμενως η καλυτερα κομπινα που εχω οργανωσει.Quote:
Originally Posted by Ingolemo
Αριγκατο. ^^
Χμ έκανε ένα τόπικ "TO MOUNI KAI TO PRIONI OPOIOS DEN TO KSEREI IDRWNEI, symfwneite?", το οποίο έσβησα και του έκανα ένα warn user "έλεος", μου απάντησε με πμ να προσέχω τα λόγια μου γιατί δεν τον ξέρω κι από χτες, και στο καπάκι έκανε άλλο ένα καθυστερημένο ποστ για γαμήσια και πούτσες ορ σμθ. Νομίζω το πήρε με το σπαθί του.
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
xaxaxa
sorry exetastiki mode off
με τόσο σοφή ατάκα και έφαγε μπαν;
Quote:
an to ekane auto to topic o freak bro px kai ton ekanes warn k se egrafe 8a ton mpanares?
mhpws yperbaloume ligo? :P
ο φρηκ μπρο εχει και 20000 ποστς και εχει κανει και ολη του την θητεια οσο ειναι ΕΡ γιουζερ οχι πριν η μετα.
οχι να μιλα και το καθε παρισταμενο ΤΣΟΥ-ΤΣΕ-ΚΙ.
Τι νομίζετε, ότι ήρθατε εδώ για να έχουμε ένα μέτρο κι ένα σταθμό (σικ). Σοβαρά.
Μπα, δεν υπερβάλλουμε καθόλου, γιατί το πιτσιρίκι προφανώς μπήκε με νοοτροπία "χουχου φόρουμ-μπουρδέλο για να γράφουμε μαλακίες για ΠΟΥΤΣΕΣ και ΓΑΜΗΣΙΑ". Γενικά, πολύ κακό ξεκίνημα, δε χρειαζόμαστε άλλα τρολλς, και έχω στείλει και μερικούς ακόμα που μπήκαν με παρόμοιο τρόπο στο παρελθόν και ειλικρινά δε μετανιώνω καθόλου. Η αλήθεια για όσους κάνουν τέτοια *θεαματική* είσοδο (και τρώνε ban) -όχι ότι είναι συχνό φαινόμενο- είναι ότι πίστευα ότι είναι φέηκ, αλλά σοβαρά, ακόμα και τώρα που έμαθα ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι, δε βλέπω λόγο να βγει το μπαν. Άμα θέλει ας κάνει νέο ακάουντ/νέα αρχή, γιατί αυτή ήταν λίγο καθυστερημένη.Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
Επίσης, όχι, αν έκανα υπόδειξη στον οποιονδήποτε, ακριβώς επειδή ΔΕΝ κάνω συχνά υποδείξεις και για ψύλλου πήδημα, και μου απάνταγε με στιλάκι "σε γράφω στ'αρχίδια μου", πιθανότατα ναι θα τον μπάναρα. Αυτό ακριβώς είχε γίνει με τον σόλο. Το έλεγα και πρόσφατα κάπου, σε αυτή την περίπτωση δε σου μένουν και πολλές επιλογές (αν δε θες να γράφουν όλοι στ'αρχίδια τους στο μέλλον τις υποδείξεις και τους κανονισμούς και να'χουν και δίκιο). Αλλά ακόμα και όταν μου απάντησε έτσι δεν έριξα μπαν, δεν το πήρα στα σοβαρά, το μπαν έπεσε στο δεύτερο ηλίθιο ποστ. Λίγη καλή θέληση θέλει γενικότερα και δε θα έτρωγε κανείς ban. Ε και τέλος, ναι, είναι άλλο να έχεις 20000 ποστς και να κάνεις δύο μπουρδοπόστ στη σειρά, και άλλο όλο σου το πορτφόλιο να είναι δύο στα δύο συν ένα γράψιμο σε υπόδειξη.
Μα ρε συ Ντραγκονλορντ, ισχυει αυτο που λες. Αν ο αλλος με το που μπαινει βλεπει τοπικς ''ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΟΥΕΡΑΝΙΑ'' πχ, ή κανει και μια βολτα στο ερ σεξιον, τι να κανει.Quote:
Τεσπα, σταματαει η υπερασπιση του μπαναρισμενου πλεον Δατσγουαη.
Μια ακομα ερωτηση, ειναι μονιμο το μπαν? :ρ
μόο για την υπερθεϊκή ατάκα αξίζει να συγχωρεθεί, σκέφτομαι να την κάνω και σιγκ :twisted:
Καλά, αυτά είναι ένα τόπικ κι ένα φόρουμ, δεν είναι όλο το er έτσι και, καλώς ή κακώς, αν δε θέλουμε να γίνει έτσι οφείλουμε να το δείχνουμε σε όποιον μπαίνει με αυτή τη νοοτροπία ή πρόθεση.Quote:
Πολύ φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω, αλλά unbanned. Πες του να το πάρει λίγο πιο κουλ το θέμα.
Και το μπαν σωστό και το ανμπαν.
Kρινοντας απ το πι εμ που σου εστειλε, ο μετρητης ζωης Er life span της Μιτς Τεκνολοτζης ΑΕΒΕ, του δινει με μια προχειρη μετρηση, 2 βδομαδες ζωης