Οσκαρικών διαστάσεων ΑΜΠΑΛΟ ποστ. Το συγκεκριμένο έδεσμα γαμάει.
Τα καλαμαράκια - θράψαλα στον Εύξεινο είναι απλό τα καλύτερα έβερ.
Printable View
Το είπα "χειρότερο" ως σκέψη. Σε συνάρτηση και με τη μαλακια που κάνει ο άλλος στο video. Ευχάριστο ήταν.
@αρτ: ο ένας τη Φεράρι και ο άλλος τη Λαμποργκίνι. Νεόπλουτοι μωρέ, που στο συνδυασμό φθηνο-ποιοτικο, όμως, πάνε καλά. Στηρίζουμε προφανώς σε οικονομικώς στενές εποχές.
Μπουγάτσα με ρόδες.
να κανονιστει μαζωξις και να κατεβει και ο μιχαλης αν μπορει.
προτεινω και negroponte που ειναι παντα εγγυηση.
άρα ξαναμιλάμε μετά τις γιορτές για όπου θέτε, αυτός ο νεγρεπόντης δεν ξέρω τι είναι αλλά εμπιστεύομαι χάρη.
για την ποικιλία θέτω στο τραπέζι και rediviva, δουλεύει μια φίλη μου εκεί κ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Η τελευταία φορά στο Νεγρεπόντη ήταν απογοητευτική, αλλά εννοείται πως θα δώσω το παρόν, ακόμα κι αν επικρατήσει κάποιο αποκλειστικά κανιβαλιστικό στέκι.
Δεν ξέρω κανένα από τα 2. Μα εμπιστεύομαι τυφλά και τους δύο σας. Αν θέλουμε κάτι ταβερνοειδες υπάρχει και η Δόξα πάνω από το τουρκικό προξενείο, που είναι σταθερή δύναμη στο φαγητό.
Ψηθειτε να μην το γειωσουμε αυτή τη φορά.
0/3 ο Τσιμπούκλανο. Ποια Δόξα βρε άμπαλε ψηλέ; Σας έχει φάει η φτηνια ρε γανωτο. Σιγα μην παμε και στο ινγκλις.
Αν είναι να καταφεύγουμε σε τέτοια, πάμε και στον Οδυσσέα στην Κασσάνδρου ή στο Λημέρι στην Ολύμπου. :p
Negreponte πολύ καλό. Ο Βασιλικός λίγο πιο κάτω, επίσης.
Για γύρο στη Τούμπα: Κώστας, χειροποίητος με καλά κρέατα. Παλιά τον έβλεπες το πρωί να φτιάχνει το "δεντρο" και όταν ξεπουλούσε το μεσημέρι απλά έκλεινε το μαγαζί για τη μέρα. Έχω την εντύπωση πως τώρα πια το δουλεύει κανονικά ως το βραδυ.
αν κάνετε μάζωξη να δω μήπως το συνδυάσω με μια επίσκεψη που πρέπει να κάνω στα μέρη σας.
Αλλά ας πούμε ας έχω 10 μέρες αβάτζο να δω αν με παίρνει.
Επίσης τι ταβέρνα / μεζέδες και τέτοιο. Roadtrip από καντίνα σε καντίνα και οτι βγει :D
το ξέρουμε ότι στην αθήνα τα φαγάδικα είναι χειρότερα από καντίνες αλλά εδώ είναι αλλιώς τα πράγματα...