με πνιγει το δικιο
σφαγη χτες
ο φουρειρας το ειπε πεντακαθαρα
Printable View
με πνιγει το δικιο
σφαγη χτες
ο φουρειρας το ειπε πεντακαθαρα
Πόσο καιρό θα κλαίτε ακόμα?
http://www.gazzetta.gr/podosphairo/a...ia-ena-murmegi
Edit: Ο ΟΦΗ τελικά δεν τιμωρήθηκε. Μόνο οι οπαδοί ΠΑΟ είναι κακοί τελικά.
γαμω τα αρθρα φιλε-μου αλλαξε τη ζωη
Γενικά όπως θα έχετε προσέξει δεν ασχολούμαι με μούντζες και τα ρέστα, αλλά εδώ έχω πραγματική απορία: Δεν πιστεύετε ότι ο ΟΦΗ έπρεπε να τιμωρηθεί για όσα έγιναν; Πέντε τουλάχιστον άτομα με κάτι έχουν πρόβλημα στο ποστ μου. Σας ακούω.
Εγω δε σε μουτζωσα γιατι ελαχιστα παρακολουθω αυτο το θρεντ (ομολογω οτι μπηκα μονο και μονο για να διαβασω το ποστ σου), αλλα μπορω να καταλαβω γιατι σου ριχνουν μουτζες, χωρις να λεω αν ειναι σωστο ή οχι. Τα μονα ποστς που κανεις ειναι για να μιλησεις για το πως εχει αδικηθει η ομαδα σου ή εχει ευνοηθει καποια αλλη ομαδα (εχεμ, εχεμ), και εχουν να κανουν ολα με παρασκηνιο, με διαιτησια, με αρθρα, με τιμωριες, με παραγκες, με συνωμοσιες. Νομιζω πως καποια ατομα το θεωρουν κουραστικο αυτο.
Οντόνιαν, έπρεπε να φάει τιμωρία ο ΟΦΗ. Ταυτόχρονα δεν έπρεπε να το συνδέσεις (για ακόμα μία φορά) με την κατάφορη αδικία που μαστίζει διαχρονικά, και πολύ παραπάνω από το περσινό γαύρος - βάζελος, την ομάδα σου. Τουτέστιν, μας έχεις σπάσει τ'αρχίδια όπως λέει ευγενικά και ο αποπάνω. Έτσι έδρασα τουλάχιστον εγώ όταν μούτζωνα.
Δηλαδή όταν κάποιος, ο Οδονιαν εδώ, επαναλαμβάνει ότι κάτι περίεργο γίνεται είναι κουραστικός και αυτομάτως δεν δίνουμε σημασιά σε αυτά που λέει. Το ίδιο κουραστικό πάντως είναι αυτό που ακούμε χρόνια τώρα για ειδικές περιστάσεις, για ανθρώπινα λάθη και δε συμμαζεύεται. Και ασχέτως σύνδεσης με πρόσφατα γνωστά γεγονότα, ας πει κάποιος γιατί ο ΟΦΗ δεν τιμωρήθηκε για επεισόδια, τα οποία έχουν γίνει γνωστά.
Ο πρώτος που θα αναφέρει κάτι για πράρτημα είναι γαύρος.
Γιατί προφανώς τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά στην επιβολή ποινών, έτσι ώστε να τιμωρηθείς εσύ για ανάλογα επεισόδια που έκανες, ώστε να παίξεις κεκλεισμένων σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ το οποίο με την ίδια αγωνιστική κατάσταση που παρουσίασες, αλλά με την παρουσία οπαδών, θα το είχες καθαρίσει εύκολα με κάνα 3-0, με απώτερο σκοπό φυσικά να φύγεις από την κορυφή στην κούρσα του πρωταθλήματος (το οποίο άλλωστε το δικαιούσαι, ή στο χρωστάν, ένα από τα δύο). Ικανοποιημένος?
Ώρες, ώρες πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω ως απάντηση.
Είπες πολλά, τα οποία εγώ ούτε καν τα υποννόησα στο παραπάνω μου ποστ. Η ερωτηση μου ήταν και εξακολουθεί να είναι απλή. Έπρεπε να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ για τα επεισόδια και αν όχι γιατί? Τα υπολοίπα που ανέφερες αν θες τα εξετάζουμε αργότερα.
Απάντησα και σε αυτό ή κάνω λάθος?
Όντως απάντησες παραπάνω.
Καθώς λοιπόν βλέπεις ότι υπήρξε ανθρώπινο λάθος στην επιβολή της αθλητικής δικαιοσύνης το οποίο είναι πιθανό να επηρεάσει μελλοντικό αποτέλεσμα αγώνα, γιατί ο θιγόμενος να μην το σχολιάζει συνέχεια?? Και επίσης αφού βλέπεις ανθρώπινο λαθος, ή και δόλο, τι πρέπει να γίνει για αυτό? Ναπ ούμε όλοι "έλα μωρέ δεν πειράζει"??
Αφού απάντησες λοιπόν αν σχολιάσω και τα υπόλοιπα. Η αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟ την προηγουμενη Κυριακά στο ντέρμου ήταν κάκιστη. Λογικά έχασε, άλλωστε δεν έπαιζε με κανά καφενείο με τον παοκ έπαιζε. Στο αποτέλεσμα της ήττας βοήθησε λίγο και ο Χαλκιάς με τις αποκρούσεις του και ακόμα λιγότερο ο διαιτητής με τις αποφάσεις του. Το αν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο προφανώς και δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πάντως κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Τώρα αν εσύ δεν βλέπεις σε όλα όσα έγιναν καμία σκοπιμότητα από άλλη ομάδα και βλέπεις σκοπιμότητες, υπαρκτές η φαντασιακές, μόνο όταν αφορούν τον παοκ έχεις μεγάλο θέμα παρατήρησης των γεγονότων.
Το αν δικαιούμαι το πρωτάθλημα θα φανεί στα ντέρμπυ (πληθυντικός), το αν μου το χρωστάνε είναι άλλη κουβέντα, την οποία εγώ δεν θα την κάνω.
Το λάθος δεν το είδαμε πρώτη φορά, είναι δε σίγουρο ότι θα το ξαναδούμε. Και εις βάρος πολλών ομάδων, όχι μόνο της δικιάς σου. Κι εγώ τις έφαγα φέτος στη Νέα Σμύρνη χωρίς να κάνω τίποτα σύμφωνα και με τους γηπεδούχους και τιμωρήθηκα, τι να κάνουμε δηλαδή τώρα? Δόλο όμως δεν είδα ούτε τότε ούτε τώρα, δεν ξέρω γιατί μου το καταλογίζεις, ποτέ δεν το είπα. Αντίθετα εσείς πλέον βλέπετε δόλο πίσω από το κάθε τι, στην κυριολεξία, και αυτό λέω ότι έχει γίνει ΤΕΡΜΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, πλέον δεν το λέει ο Η. ή ο ΠΑΟΚτσής, το λένε ακόμα και οι φιλιππινέζες σας και οπαδοί άλλων ομάδων εκτός της πόλης μου πιστεύω.
Όπως καταλαβαίνεις από το παραπάνω το σχόλιο περί "παρατήρησης σκοπιμοτήτων μόνο όσον αφορά τον ΠΑΟΚ", τουλάχιστον με εμένα, πάει περίπατο.
Το δε αν δικαιούσαι πρωτάθλημα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια είναι ντροπή ακόμα και εσύ να μην το απαντάς αυθόρμητα.
Αυτό καταρχάς, γιατί αυτό με τις ντροπές δεν το κατάλαβα. Ξαναδιαβασέ το.
Ακόμα χειρότερα δηλαδή. Βλέπεις να γίνεται χαμός και λες στα αρχίδια μου, αφού γίνεται παντού? Η μήπως, επειδή δυστυχως δεν πας για πρωτάθλημα, δεν σε νοιάζει? Γιατί σε αυτήν την περίπτωση εμένα με νοιάζει. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω παντού δόλο, αλλά μερκά βγάζουν μάτι μπορώ να πω. Δες δηλώσεις γαυρων μετα το ματς με ΟΦΗ. Και επειδή δεν μου απάντησες πουθενά ουσιαστικά, πες μου αυτό τουλάχιστον με τα συνεχόμενα λάθη τι νομίζεις εσύ, σαν απλός οπαδός παοκ, ότι πρέπει να γίνει.