συγχαρητήρια στον γαυρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Printable View
συγχαρητήρια στον γαυρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ας κοιτάξουν να κάνουν κάτι, δεν ξέρω τι φταίει, νομίζω πως τίθεται θέμα Νιόπλια η ομάδα φαίνεται αναρχικιά, ας πάρει πούλο, και ας κατέβει με το Βαζέχα στο ντέρμπυ.
Εδώ μέχρι και η ΑΕΚ 4 έριξε μετά από αλλαγή προπονητή (πικρόχολο χιούμορ φυσικά.)
Νομίζω πως τα λάθη είναι απανωτά και το τελευταίο νομίζω πως ήταν η ανάκληση της παραίτησης και η παρωδία του όλου θέματος την προηγούμενη αγωνιστική.
Α και επίσης lol @ Gilberto Silva ε..
μπραβο στον Πατερα που κρατησε τον Ν.Ν... καλα τσακιδια μετα το ντερμπι.
νομίζω ότι ο Λαγός αρχίζει να παίζει στην θέση του και αποδίδει.
Τιμή και δόξα στον άνθρωπο που έχει φάει το κράξιμο της ζωής του από μένα, αλλά ήταν συγκλονιστικός όντας κουρασμένος από το 7' λεπτό .
και φυσικά στην λατρεία 10000 ρισπετχτ
Spoiler
Θα πάρετε Κούπερ στο επόμενο στραβοπάτημα του Άρεως.
http://i51.tinypic.com/2wel3xs.jpg
περιμένουμε με αγωνία αυριανό εξώφυλλο πράσινης
Μια ομορφιά ήμασταν :pink:
και ο Ρότζερ και ο Ντατόμο (που φυσικά τραυματίστηκε)
Μια ομορφιά :pink:
κουραση ε...
δε θα σχολιασω τα ατομικα λαθη....
αλλα μιλαμε για το απολυτο μηδεν ε...καμια κινηση στο χωρο...ακομα και οταν καποιος εδινε πασα σε συμπαιχτη εκεινος περιμενε να του ερθει η μπαλα στα ποδια...καθολου τσαγανο η ΑΕΚ μπηκε πιο αποφασισμενη..ο καημενος ο σισε δεν ηξερε πως να παρει τη μπαλα..
α και ο ζιλμπτερο συναγωνιζεται σαλπι σε αποτελεσματικοτητα στα πλασε ε
δεν ξερω αλλα ετσι δεν παμε πουθενα...πουθενα ομως
Αυτό ακριβώς το παραπάνω ποστ κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη αλλαγών και εύρεσης λύσεων.
Ο περυσινός πρωταθλητής έχασε από ομάδα με βασικό Ντάτομο, Γκερέιρο κλπ..
Ααααα και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση.. Κυνηγάει σε κάποια φάση ο νεοεισελθών Μαυρίας (ή αλλιώς έλληνας Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί έτσι μιλαμε πλέον για τους πιτσιρικάδες) τη λατρεία που έχει τρέξει επί καμια 70αριά λεπτά.
Και ο Ράφικ αφήνει στο σπρίντ τον 16χρονο πιτσιρίκο 10 μέτρα πίσω όταν μάλιστα ένα από τα κυριότερα προσόντα λέει του μικρού είναι η ταχύτητα..
Τι να πει κανείς; Λυπάμαι και εκείνο το μαύρο το Djibril που μάλλον αρχίζει να καταλαβαίνει ότι αυτή η ομάδα έχει κάποιο πρόβλημα ΜΑΛΑΚΙΑΣ στο DNA της οπότε και οι περυσινές καλές αναμφίβολα εμφανίσεις της μάλλον ήταν μια ευχάριστη παρένθεση..
Παιδιά εγώ φέτο δεν έχω δει ευχάριστο διάστημα μπάλας από τον ΠΑΟ, ειλικρινά ξενερώνω όπως τότε από πρόπερσι και πίσω δηλαδή.
ftanei poia!!!!
sikw k fyge re nioplia... exeis katantisi tin omada perigelw tis elladas
kalutero mats lagou sthn aek.
guereiro kai dadomo polu kaloi, parolo pou den exoun pai3ei mats. To idio kai nasuti. O Arguriou ekane polla tsaf alla eutuxws den stoixisan.
E kata ta alla:
http://aek.theoffside.com/files/2009...26-300x197.jpg
den to perimena na kerdisoume, emeine kanenas gia to mats me to nionio :P