Roflcopters, lolz και δε συμμαζεύεται
Printable View
de pianw to asteio. basika de katalabainw kai bariemai na googlarw. explain plox
μην γελας ε,
ο τυπος ειναι πολυ γνωστος slayer-συλλεκτης θελει να μαζεψει τα παντα, τα 2 κομματια που ζηταει ειναι τραγικα δυσκολα ακομα και για ατομα τοσο μεσα στα πραγματα οπως αυτος ...για να φτασει να προσφερει 1,5χιλιαρικο που πιανει το leather nunn και παλι ΔΕΝ :)
500 κόπιες το 86, από τα πλέον σπάνια πλέον βινύλια, που είναι στα wants lists των περισσότερων, χτυπά τιμές άνετα κοντά στα 1000$ σε auctions, λίγα πράγματα από heavy metal ξεπερνούν σε αξία το take the night.
EDIT: Με πρόλαβε ο wom. Εγώ μια φορά το βρίσκω αστείο να δίνεις το leather nunn για το nitemare πχ. Δηλαδή σε λίγο αν δεν το βρει θα κολλήσει δώρο με το leather nunn και κανά solar eagle ξέρω εγώ.
Wom, έχεις pm, δεν είναι κάτι που επείγει. Τα βλέπουμε με την ησυχία μας.
ε οκ, ο τυπος [ας πουμε] απο τα 200 γνωστα slayer bootlegs στον πλανητη εχει τα 198 , το n. on elm street βγηκε απο ενα Live στο Βελγιο 100 copies πριν 25 σχεδον χρονια και ειναι στην wantlist των παντων.
... Περυσι φανηκε αστειο που ενας αλλος γνωστος τυπος απο πολωνια [ο οποιος αποφασισε να κανει συλλογη απο EU death metal 1990-1993] πχ εσκασε 1200τοσα στο ebay για το τελευταιο cd που δεν ειχε
Ακριβα sport, μεγαλα ζορια :)
Εγώ δεν το κατέχω το σπορ ρε wom, απλά οκ, όσο ασχολούμαι χαζεύω και αυτά έτσι για τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που λέμε. Αλλά τώρα σοβαρά, μου λες πως το bootleg των slayer κοστολογείται πάνω από χιλιάρικο; Δεν είναι καν κάτι επίσημο που βγήκε σοβαρά.
Δηλαδή εντάξει, έτσι σε 15 χρόνια θα αποκτήσουν τρελή αξία τα άπαντα του Τζανετάτου(όσα δεν έχουν ήδη αξία δηλαδή). :P
Άκουσα το όνομα που δεν έπρεπε: Τζανετάτος!!! :rofl:
Έχει συμβεί το ανυπέρβλητο έπος να πάρω την αυθεντική κοπή του "Adelain" από Elysian Fields πέντε ευρώ φθηνότερα από το δεύτερο press του Forest (ή Metal Youth)!!! :lol:
(Μάλλον επειδή είχε σπασμένο καπάκι, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
Ruthless,
σου ειπα την μαγικη λεξη "συλλεκτης" και οχι τυχαιος amateur, μιλαμε για completists δλδ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .. η ζωη τους περιστρεφεται γυρω απο το να βρουν το holy grail τους. Δεν ειναι θεμα χρηματων ... Αν προσεξες δεν γραφει καν ολοκληρους τους τιτλους που ψαχνει διοτι γνωριζει οτι απευθυνεται σε οσους ασχολουνται σοβαρα και ξερουν για τι μιλανε.
Ο τζανετ απλα αντιγραφει cd που ειναι out of print και μαλιστα μερικα ειναι τοσο σπανια που δεν βρηκε copy να κανει το αντιγραφο εστω λιγο normal (οπως το fall from grace px ..) Αυτα που ψαχνει ο τυπος ειναι γνωστα bootlegs, ανεπισημες κυκλοφοριες δλδ οχι αντιγραφα.
Το τι ειναι σπανιο και το κοστος και πως τα μαγαζια που βλεπεις αθηνα βρισκουν πραγματα buried by time and dust ειναι ολοκληρη επιστημη :)
Διακοπες, και εχω λιωσει στα posts γαμωτο
Καλά για Wrathblade τι να αρχίσουμε να λέμε δηλαδή; Razor, μια κουβέντα: να περιμένεις τον ίδιο χυτοσίδηρο -άν όχι ανώτερο- και στο full-length (όποτε βγει)!
2 By Bukowski
Drink From My Bastard Grail
http://home.yebo.co.za/%7Exenitis/Ep...inoMuseio1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Uce50...rom=PL&index=7
Από τις καλύτερες εκτελέσεις του ύμνου.
(το κοιτάμε μόνο από μουσικής απόψεως, ok?)
εχεις ακουσει κι αλλες εκτελεσεις δηλαδη?
Ναι, μου αρέσει πολύ. Σε αυτήν που πρότεινα τραγουδάει ξένη, είναι φως-φανάρι, και του δίνει κάτι το ακόμη πιο συγκινητικό.
περασα με κοκκινο!