λεπον...ειδα εχτες τους παραpanv κυριους σε ενα απιστευτο live γεματο βαρβατιλα,χαμηλοκουρδισμενα ενχορδα κλπ ωραια σκηνικα.ειναι φιλανδοι και εχουν βγαλει ενα σιντακι το οποιο υποθετω μπορει να βρεθει ευκολα στα δικτυα
(τα παλικαρια με το κερασαν το σντι καθοτι ημουν μπροστα και κοπανιομανε)
γενικα ψαχνονται για λαηβ οπουδηποτε οποτε οσοι ειναι μπλεγμενοι σε σπειρα με σπουργιτια που διοργανωνει λαηβσ ας τους εχει σοβαρα υπ οψιν γιατι τα σπανε.αυτα
πολύ ωραίοι αυτοί. έχουν και το απίστευτο instrumental - φόρο τιμής σε floyd και zeppelin - απ'τα καλύτερα περσινά κομμάτια.
14-02-2011, 17:49
νneurotic
χαιρομαι που αρεσε εστω και σε εναν (σε δυο αν κρινω απο πινκς)
ναι η αληθεια ειναι πως εχουν μια διασκευη του immigrant song απο led zeppelin που του αλλαζουν τα φωτα στην κυριολεξια αλλα ειναι με φωνητικα...(τουλαχιστον αυτη την εκτελεση εχει στο σιντι)
οι κιθαρες επισης ειναι παρα πολυ καλες,τα σολα σκιζουν χωρις να κουραζουν με βιρτουοζιες
σοβαρα τωρα καντε μια προσπαθεια να τους φερετε,αξιζει
το απο πανω ωραιο αλλα μου ακουγεται εντελως χαρντροκ 70ς. δν μ βγαζει στονερια.
λοιπον, Green Coyote http://www.myspace.com/lornsoul
desert rock
απο Ουγγαρια, σε πρωιμο σταδιο ακομα, αλλα μ αρεσε.
προφανως κ χρειαζονται αμεσα ντραμερ.
κατι καλο θα βγει πιστευω
ρίξτε μια αυτιά σε τούτους τους Πορτογάλοι (Miss Lava), κι αν σας αρέσει το κομμάτι τότε θα γουστάρετε όλο το άλμπουμ "Blues For The Dangerous Miles". Φαίνεται να το χουν με τα ριφς γενικά ετούτοι.
Με ένα search που έκανα είδαι ότι παλιότερα είχε βάλει ο regularπαύλος σε μια συλλογή του ένα κομμάτι τους, κι όχι άδικα.
λοιπόν παιδιά απ'ό,τι έχω ακούσει μέχρι στιγμής μου έχουν αρέσει μόνο οι sleep.
κάποιος να προτείνει 2 3 μπάντες παρόμοιες,ας είναι και κλώνοι δεν πειράζει.
δηλαδη:
*να έχει ροκ ριφφς και καμιά γέφυρα,όχι τελείως μονότονο
*να έχει μελωδική φωνή σαν των sleep που την τοποθετεί σα μουσικό όργανο
*να έχει ολντσκουλ αισθητική και να ΓΑΜΑΕΙ γενικά
porwsh