ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ!!
[spoiler:361i4g0b]Παιδιά και η υποκρισία έχει τα όρια της :!:
Amnesiac. ο αγωνιστής του καναπέ[/spoiler:361i4g0b]
Printable View
ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ!!
[spoiler:361i4g0b]Παιδιά και η υποκρισία έχει τα όρια της :!:
Amnesiac. ο αγωνιστής του καναπέ[/spoiler:361i4g0b]
milas me grifous mage.
efyga paw sthn poreia. elpizw na pate osoi mporeite. shkw8eite apo kanapedes pou leei k o liako. :P
Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Nowadays. Gunshots. Custom? Tradition? :PQuote:
nowdays, but clearly, the gun shots shouldn't be the result of this "custom".
Which.Quote:
The coroner's report(I can provide)
To.Quote:
Not sticking by his story
Staff.Quote:
decent family and his school's teachers & stuff
Out of.Quote:
getting out the mess he created.
Improve. Palioamerikanaki :P Ayta me ena skanarisma, sigoura tha yparxoun ki alla. Dino th skytalh sth morfin.Quote:
to better the economy
:rofl: To προχωρημένο της ώρας, βλέπεις.
π.χ. τα nowadays, gunshots, staff, out of, είναι λάθη βιασύνης. Το sticking to his story είναι όντως λάθος, απλώς ακούγεται και το sticking by, το which που αναφέρεις είναι η παρένθεσή μου, καθώς το χρησιμοποιώ σωστά σε μεταγενέστερη πρόταση, και τέλος το better the economy ως ρήμα, όντως δεν το έχω διαβάσει πουθενά, απλώς το ακούω συνέχεια σε κάτι αμερικάνικες εκπομπές που βλέπω και είπα να το χρησιμοποιήσω. Το custom είναι σε εισαγωγικά! :wink: Αν είχα σκοπό να επενδύσω κάποιο χρόνο στο κείμενο, είμαι σίγουρος πως δε θα πονούσαν τώρα τα ματάκια σου. Και σταμάτα να με λες αμερικανάκι, είμαι πιο αγγλόφωνος από σένα! :evil: Εν τέλει, διαφωνείς κάπου; Το ζήτημα ήταν να παρουσιάσω κάπως τα γεγονότα που συνέβησαν σε ανθρώπους που δεν έχουν πηγές πληροφόρησης, ενδιαφέρονται για το ζήτημα και μάλιστα ζητήσαν από τους Έλληνες να τους κατατοπίσουν σχετικά.
Nai kyrios fainontai lathi viasynhs. Alla kai kati allo, kati ston tropo sou me xalaei. H amerikania pou elega mallon. Apo th mia fainetai na gnorizeis agglika (to leksilogio pou elega), apo thn allh kati me xalaei nohmatika, syntaktika, deixnei protarh me thesaurus sto xeri h kati tetoio :P Kaloproaireta ola ayta, isos kano kai lathos, apla ayth h entyposh mou dhmiourgithike.
Den ksanaleo thn apopsh mou se forum, otan afora toso eyaisthita themata. Postareis kati, oi misoi to parekshgoun, oi misoi den to katalavainoun, graptos logos vlepeis kai spatalas thn ypoloiph vdomada prospathontas na apodeikseis oti den eisai arkouda. Einai entelos anousio to begin with. Kai genika th vrisko ligo teleytaia na prokalo kai na trollaro, xreiazomai psyxanalysh :P
An den to postare kaneis: http://troktiko.blogspot.com/2008/12/bl ... _6732.html
Τι μαλακίες συζητάτε ρε. Γαμώ το δγιάολα σήμερα ανωτέρα βία και δεν κατέβηκα γιατί έπρεπε να περιμένω κσάδερφο που φιλοκσενώ και άργησε. Για πείτε για Αθήνα αύριο λεπτομέρειες.
Πανεκπαιδευτικο το μεσημερι, ακριβη ωρα ακομα δε ξερω.
Αυτό είναι σωστό, ο Κούγιας να πεθάνει με εξοστρακισμό ρε διάολε :touched:
http://syntonistikogsk.blogspot.com/
Αύριο στις 12.00 Προπύλαια.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
- Στο πειθαρχικό παραπέμπεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. (19:55)
το λεει και ο μεγας
για το πειθαρχικο
και λεει και για καταγγελια του δικηγορικου συλλογου
μιλαει για νεα ηθικη δολοφονια του μαθητη
προς κάθε ενδιαφερόμενο, ο κούγιας περιφέρεται τις τελευταίες μέρες στα δικαστήρια τρικάλων γιατί έχει μια υπόθεση :wink:
Ρε σεις στις άλλες χώρες τι γίνεται σε αντίστοιχη περίπτωση επεισοδίων και καταστροφών?
Σορυ για την ηλίθια ερώτηση, απλά αναρωτιόμουν.
edit: η Φιλοσοφική μόνο τελεί υπό φοιτητική κατάληψη ή κι άλλες σχολές?
edit2: Μη μου πείτε για Σαρκοζί, σας πρόλαβα εεεεε.
τι εννοεις σε αντιστοιχη περιπτωση;
σε περίπτωση βανδαλισμών κ.λπ.