Να ορίστε, άντε να γίνει κουβέντα. :|
Printable View
Να ορίστε, άντε να γίνει κουβέντα. :|
ναι, αυτο του το αναγνωρίζουμε και ελπίζουμεQuote:
Originally Posted by stam and the witches
Quote:
Originally Posted by enitharmon
asfdghajd
Re Sotiria an den to katalaves it was just a joke that's all...twra to an 8a me poune er users ka8ysterhmeno pou einai o perigelos olou tou net...mallon timh mou einai...
Otan einai na milhsw sovara milaw sovara...kai epipleon exontas zhsei to mpourdele twn ellhnikwn panepisthmiwn...kai legontas pali th gnwmh mou ey8ews..e nai se kapia pragmata pistevw oti exw dikio kai kapioi to anagnwrizoun...
Twra vevaia 8a mou peis pws na paei brosta to panepisthmio me tous diaforous ikono-klasmenous..tesoa..
ώπα αυτός με ξέρει με όνομα. Ποιος είσαι παλικάρι μου;
λοιπόν, όπως έχεις καταλάβει, στην Ελλάδα πολλά λειτουργούνε με τύπους. Δηλαδή, άμα λες καλά πράματα και μετά γαμάς την εντύπωση σου κάνοντας τέτοιο σχόλια για το μοστο, ε, τότε κραταμε αυτο που είπες (που συμφωνω) αλλα η συμπεριφορα σου εξακολουθει να είναι καθυστερημένη (κυριως γιατι ο μοστος δε σου εκανε τιποτα).
δεν ξερω αν ο ικονοκλαστ ειναι η σωτηρια του πανεπιστημιου, αλλα τουλαχιστον συζηταει
μπιγκ μπλαστ ικόνοκλαστ
Quote:
1.Den eimai palikari sou,eimai to palikari kapias allhs esy arkesou ston xonto-Pitchfork
2.Kai egw syzhtaw.
που με ξερεις ρε;
lypamai ala den prepei na vgainoume :offtopic:Quote:
Και σε μένα τα ίδια έλεγε, κάποια στιγμή λογικά θα μου το πει και imf και θα γελάσουμε πολύ.
Quote:
Originally Posted by Atheist
H maieytikh ksanaxtypa.
Ε καλά αυτό δν το θυμόσουν, εγώ στο 'πα.
Ασφαλιτες στο er.
θα μου πεις γιατί επιτέλους ή το παίζεις κατωριμοδεγγιαλοντιεμομέηχεμ και απαντάς μόνο σε ότι γουστάρεις?Quote:
Originally Posted by Mostos
Nomiza oti hsouna noshleytikh alla kai ayto h maieytikh gia pousthdes einai konta epesa :PQuote:
Originally Posted by Atheist
Ενεργητικός πούστης όμως, γι' αυτό συνέχισε να κρύβεσαι μ.