Quote:
Originally Posted by Eulogy
symfwnw mazi sou kai nomizw oti kai o mounioth tha kanei to idio (mipws to ekane idi me tin mplanta ?) ekei pou diafwnw - an katalaba kala ti eipes - einai oti eixe plhrh gnwsh gia to pou erxete kai ti tha dei opote kai ayto pou kanei den einai kapoio trik me tous paixtes antitheta pistebw einai sti filosofia aytous exoume aytous empistebomaste as ekane kiallos an ithele edw pou ta leme. to oti stirizete se merikous to exei pei kai fenete oti o sore den bgainei, o cirillo ,o dellas otan einai ok, o lympe ws ekei pio poly.
pantws gia tous paixtes pou leme kai leme kai gw mazi dld oti den tin paleboun enw antitheta osfp kai pao exoun roster . as doume kapoia stigmi ki ayta ta "kalytera" roster ti mporoun na kanoun giati eidika na to leme oi aektzides ayto einai mlkia gia tin omada mas.
to gegonos pantws einai oti me ta souper roster den eixa dei nikh :P :P
ο φερερ για μενα δεν ηξερε που ερχοταν 100% ειχε μια ιδεα που δεν μπορουσε να του δωσει σαφη εικονα της ολης καταστασης αλλα μεχρι εκει.Δηλαδη το θεωρω απιθανο να ηξερε παικτες της αεκ περαν του λυμπε του δελλα και του ζηκου.
Απλα ο τυπος φενεται οτι ξερει τη δουλεια του και αυτο κανει τη διαφορα σε ενα πρωταθλημα ηλιθιων και μετριοτητων οπου εχουν προπονησει ομαδες ανθρωποι σαν τον αλεφαντο.
Οσον αφορα τους 3 μεγαλους του ποκ νταξ δεν νομιζω οτι πλεον τιθεται θεμα συγκρισης προπονητων καθως με τα μεχρι τωρα δεδομενα ο φερερ ειναι μπαι φαρ καλυτερος του σολιντ και ο βικτορ σε ενα μηνα μολις εχει κανει την ομαδα απ οσο εχω δει εγω να αγωνιζεται εστω με 1 συστημα (εστω οσο αντεχουν και μπορουν).
Ο σολιντ ακολουθει μπουσουλα οπως εχω ξαναπει απο περυσι ..ειδικα μετα τις σφαλιαρες του τζαμπιολιν και το μονο του ενδιαφερον ειναι να τα εχει καλα με ολους ΟΣΟ μπορει για να παρει καμμια κουπα παραπανω και να την κανει.Αυτο δεν ειναι προπονητικη.
Δεν ξερω τι εκανε στο βελγιο και οπου αλλου εχει δουλεψει αλλα στο γαυρο ο ανθρωπος συμβιβαστηκε με τους κλικαδορους βετερανους και με το ολο θεατρο του παραλογου περι πρωταθληματος παση θυσια για να μην φωναζει ο κοσμος.
Θα ειναι ευχης εργον για αεκ και παο να μεινουν αυτοι οι 2 ισπανοι...εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ παραπανω απ οτι μας αξιζει στους παγκους μας και θα αφησουν εργο...ειτε μικρο ..ειτε μεγαλο.Για φερερ ειμαι πιο σιγουρος για πολλους και διαφορους λογους.
Ο βικτορ το καλοκαιρι κατ εμε θα φυγει μονος του.
Οσον αφορα τη νικη της αεκ και το γκολ του λυμπε... σορυ αλλα ακομα πιστευω οτι αλλα 200 χρονια να επαιζε ετσι η αεκ γκολ δεν εβαζε.
Το γκολ ηταν καθαρα πρωσοπικη ενεργεια λυμπε και δεν ξερω ποσες φορες μπορει νατο ξανακανει.
Η αεκ εχει σαφεστατο προβλημα στο τελειωμα των φασεων και δεν ξερω ειλικρινα τι μπορει να κανει ο φερερ γι αυτο γιατι με κατι καπετανους κλπ δεν βλεπω προκοπη.Αν η αεκ ειχε 1 επιθετικο εκ των 2 αλλων του ΠΟΚ ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν 1η στη βαθμολογια.