-
Καλως σας βρηκα!
Ειθε να ειναι μια εξεταστικη χωρις απροοπτα.
Μου εστειλαν το εξης :touched:
"To be a good professional engineer, always start to study late for exams because it teaches you how to manage time and tackle emergencies. " -Bill Gates
:touched::touched:
Και εγω νομιζα οτι ειχα βαρεθει να κρινομαι στο ποσο γρηγορα θα λυσω την χ ανεφαρμοστη μλκ με ποσοστο σκεψης 10%.
-
Τέλος σήμερα γαμώ την παναγία, 5 στα 7 η τωρινή εξεταστική, οπότε έμεινα στα μαθήματά μου (που χρωστούσα, ελέω χαμένης εξεταστικής του σεπτέμβρη).
-
Πριν λίγη ώρα, πέσαν οι γαμημένοι τίτλοι τέλους. Έδωκα 19 μαθήματα από τη 1 φλεβάρη εώς σήμερα και μέχρι στιγμής από όσα βγήκαν έχω 5 στα 5.
Εξεταστικοκατάθλιψη τσίμπα ένα αρχίδι.
-
καλως να τα δεχτουμε και εμεις απο βδομαδα.
-
-
τι επαθες παιδακιμ';
(τι 19 μαθηματα λεει ο αλλος ρε. ρε ουστ ρε)
-
Δε σας έχει συμβεί ποτέ να είστε ψιλοδιαβασμένοι, να έρχεται η κόλλα στα χέρια και απλά να μη θέλετε να γράψετε; Σα να μπαίνεις στο γήπεδο με ψυχολογία γαμημένη από τα αποδυτήρια, και μεθαύριο δίνω ΣΑΕ και θα συμβεί ακριβώς το ίδιο.
-
7 στα 9 μέχρι στιγμής και επιτέλους το γαμημένο μάθημα ειδικότητας που με κόβει χρόνια τώρα. Οπότε τώρα επόμενο 6μηνο πρακτική, 3-4 μαθήματα και τέλος.
-
-
κάλκη, έπρεπε. μετά το 1ο έτος που είχα 11 στα 14, πέρασα μόνο αγγλικά και έφτασα 6ο έτος με περασμένα ούτε 20 και να θέλω 67 σύνολο για πτυχίο +πτυχιακή.
απτέηντ: 8 στα 8. το πιο γαμάτο είναι ότι με παίρνουν τηλ φανατικές θαυμάστριες να μου πουν αποτελέσματα και διακρίνω και αυτή την αγωνία χαράς "είμαι η 1η που στο λέει?!" :touched:
-
^ Ωραιος
2 στα 4 μεχρι στιγμης, σκοπευω για 4 στα 6 και κατεβαινω στα 6 για πτυχιο...
Με αυτον τον πουστη που βαζει θεματα "Θεωρια Δικτυων" να δουμε τι θα κανουμε
-
Ευτυχώς αυτός ο αυτιστικός καριόλης έχει αφήσει τα ΣΑΕ και παίζει ότι τα έδιωξα αυτή τη φορά. Της παναγιάς τα μάτια σωστός, μιλάμε για περίπτωση, όχι μαλακίες.
Αύριο 2 μαλακίες, μεθαύριο Αρχιτεκτονική Υπολογιστών (παναγία μου) και τέλος αυτή η 13ημερη πλην βάναυση πούτσα. Με ένα 38 πυρετό από σήμερα για γούρι.
-
Α εχει μαθευτει οτι ειναι αυτιστικος ε?
Αρχιτεκτονικη δεν ειναι τοσο καρκινος ρε παλευεται. Αν και εχω μαθει οτι την εχουν δυσκολεψει τελευταια.
-
κλείσαμε δυο μήνες σχεδόν, ΤΕΛΟΣ. μέχρι στιγμής τρία πενταράκια και βλέπουμε.
-
επιβεβαιωνω την προσπαθεια του γκουλ καθημερινα και αδιακοπα..............βραχος.