Και μετά από αυτό το υπέροχο νέο λέω να βάλω το ομπτζεκτ ντοκ. Για στειλτε κανα καλό παιδί κανα λινκ να το βρω σε πμ.
Printable View
Και μετά από αυτό το υπέροχο νέο λέω να βάλω το ομπτζεκτ ντοκ. Για στειλτε κανα καλό παιδί κανα λινκ να το βρω σε πμ.
Ελπίζω να μην είναι τόσο άθλιο όσο το τελευταίο.Quote:
Originally Posted by Kalki
Το Prey το εχουμε τερματισει με ενα φιλο μου (αυτος επαιζε, μαζι σκεφτομασταν, δεν ειχε και πολλη σκεψη, αλλα ο χειρισμος πλεον ειναι το πιο σπαστικο στα παιχνιδια, να δουμε ποτε θα βγει τηλεπαθητικο χειριστηριο) και μετραει αρκετα. Ειδικα τα αρρωστημενα δημιουργηματα και ολες οι περιεργες φασεις με την βαρυτητα και τους διαδρομους λενε. Γαμω ηταν, αξιζε.
Αν εξαιρεσεις οτι προκειται για ινδιανο που πολεμαει εξελιγμενους αρρωστημενους βιοτεχνολογικους εξωγηινους!!!
Επιτυχής ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος
Ο ΟΤΕ, με στόχο την συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, την περαιτέρω διάδοση της ευρυζωνικότητας και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος αναβάθμισης των ταχυτήτων πρόσβασης ADSL, ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα τον δωρεάν διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων ADSL σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής:
Υφιστάμενες ταχύτητες
πρόσβασης (downstream / upstream) Αναβαθμισμένες ταχύτητες
πρόσβασης (downstream / upstream)
384/128 kbps 768/192 kbps
512/128 kbps 1024/256 kbps
1024/256 kbps 2048/256 kbps
Η αναβάθμιση των ονομαστικών ταχυτήτων ADSL προσβάσεων από τον ΟΤΕ αφορά σε όλες τις προσβάσεις ADSL (υφιστάμενες και νέες / χονδρικής και λιανικής) και πραγματοποιείται χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση.
Η διαδικασία της αναβάθμισης όλων των ADSL προσβάσεων αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις μήνες. Συνολικά θα αναβαθμιστούν πάνω από 2000 κόμβοι (DSLAMs) του ΟΤΕ σε ολόκληρη την επικράτεια, ενώ το έργο θα υλοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα. Σήμερα, το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ περιλαμβάνει περίπου 525.000 εγκατεστημένες πόρτες σε περίπου 1000 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούν πάνω από 330.000 πελάτες ADSL.
Οι χρήστες από την πλευρά τους δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση του εξοπλισμού τους αφού η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται στις υποδομές του ΟΤΕ. Οι χρήστες που είχαν συμπεριληφθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης ADSL προσβάσεων θα διατηρήσουν τις αναβαθμισμένες ταχύτητες που είχαν και κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος.
amen
Έχω πάρει από τον Ιανουάριο πακέτο Hol διάρκειας ενός έτους και σήμερα που μπήκα στις πληροφορίες του λογαριασμού μου παρατηρώ το εξής: Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Κυρ 15-Ιαν-2006, 10:29:00 και διαρκεί ως την Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010, 23:59:59.
2010???What the fuck??????? :roll:
Ποιος χρησιμοποιεί το "MSN portal" ένηγουεη.
Pro Evolution Soccer 6 και FIFA ’07 αποκλειστικά στο Xbox 360Pro Evolution Soccer 6 και FIFA ’07 αποκλειστικά στο Xbox 360
Παύλος Παπαπαύλου - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 24/08/2006 22:48 - Τελ. ανανέωση : 25/08/2006 13:51
1 φωτογραφία Λειψία: Παύλος Παπαπαύλου
To Contra.gr βρίσκεται αυτή την στιγμή στο κέντρο των εξελίξεων στην αγορά της τεχνολογίας και των videogames, στη Λειψία. Όπως αποκάλυψε λοιπόν η Microsoft στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ειδικά σχεδιασμένο περίπτερό της, τα δύο νέα ποδοσφαιράκια Pro Evolution Soccer 6 και FIFA ’07 θα είναι αποκλειστικότητες για το σύστημά της τουλάχιστον για 12 μήνες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
Ότι οι δύο τίτλοι από τις Konami και Electronic Arts θα κυκλοφορήσουν από τους δύο γνωστούς εκδότες μόνο για το σύστημα επόμενης γενιάς της Microsoft, αφήνοντας απ’ έξω αρχικά το PlayStation 3 της Sony και μετέπειτα το Wii της Nintendo.
Τα στελέχη της αγοράς που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις είχαν αρχίσει εδώ και καιρό να αναφέρεται μία πολύ στενή συνεργασία της Microsoft με την EA σε όλα τα επίπεδα και όλα έγιναν ένα επίπεδο πιο επίσημα όταν η δεύτερη αποφάσισε να ορίσει το Xbox 360 ως την κονσόλα, στην οποία διεξήγαγε το εικονικό παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου της. Από εκεί και πέρα, η Konami είχε κρατήσει μία ουδέτερη στάση, τονίζοντας ωστόσο εδώ και καιρό ότι θα υποστηρίξει το σύστημα επόμενης γενιάς της αμερικάνικου κολοσσού.
Η ανακοίνωση της αποκλειστικότητας παρόλα αυτά ξάφνιασε την βιομηχανία, που βλέπει πλέον στη μάχη Xbox 360 εναντίον PS3 εναντίον Wii, το σύστημα της Microsoft να αποκτάει αποκλειστικά (τουλάχιστον για ένα χρόνο) δύο από τα παιχνίδια στα οποία οφείλονται οι εκπληκτικά υψηλές πωλήσεις του PlayStation 2 της Sony. Τα πράγματα στην αγορά πλέον είναι πολύ ρευστά και η μάχη ανάμεσα στα τρία συστήματα έχει ανάψει για τα καλά!
ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Είστε τόσο νοητικά λοβοτομημένοι που λαμβάνετε κάτι τέτοια υπόψη σας κι όχι αυτό:
http://wii.nintendo.com/images/fea_gamepg_zelda.png
Quote:
Originally Posted by freak brother
den yparxei periptwshh na mh bgoun gia pc
Τέτοιου είδους αποκλειστικότητες ανοίγουν την αγορά για άλλες επιχειρήσεις, αν λειτουργήσουν αρκετά έξυπνα ώστε να αναπτύξουν παρόμοιους τίτλους για PS2/PS3/PC/Wii, καλύπτοντας το κενό καθώς εκμεταλλεύονται μία υπαρκτή αγορά χωρίς τον ανταγωνισμό των Konami/EA.
Εμένα μου άρεσε. Όχι τόσο όσο τα δύο πρώτα, αλλά μου άρεσε.Quote:
Originally Posted by Deggial
Vous savez de football.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Επίσης:
http://wiimedia.ign.com/wii/image/ar...3032354227.jpg
Και νομίζω ότι θα ξαναπάρω κονσόλα να διαδεχθεί το ηγεμονικό μου ντρήμκαστ. Τρέντυδες κρυφτείτε.
emena idi egine 1.0 mbit xoxo :DQuote:
Originally Posted by Bullet