Το σκέφτηκα για απόδοση στα ελληνικά, σε φάση το φιδι είναι ο Αργά και η στήλη το Ποτέ.
Printable View
Το σκέφτηκα για απόδοση στα ελληνικά, σε φάση το φιδι είναι ο Αργά και η στήλη το Ποτέ.
Να ένα πολύ καλό:
Μια γριουλα παει στο νοσοκομείο με σφαίρα στο αριστερό γόνατο. Της λέει ο γιατρος:
-Τι έγινε γιαγια; ποιος σε πυροβόλησε;
-Μονη μου παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονησω.
-Και καλά πως πετυχες το γόνατο;
-Πήρα το γιο μου τηλέφωνο και τον ρώτησα που έχουμε την καρδιά, και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζι .
πολυ καλο.
Ήταν ο Σπερματούλης και πάει στο Θεό και τον ρωτάει:
- Θεε μου, εγώ πότε θα γίνω άνθρωπος;
- Έχεις καιρό ακόμα, του απαντάει.
Αυτό γινόταν για πολλές μέρες μέχρι που πάει ο Θεός στον Σπερματούλη και του λέει:
- Σήμερα, κατά το τέλος της ερωτικής πράξης, θα τρέξεις πιο γρήγορα από τα άλλα σπερματοζωάρια και όταν συναντήσεις ένα μεγάλο άσπρο πράγμα, θα το ρωτήσεις "είσαι το ωάριο;" θα σου πει "ναι" θα μπεις μέσα και θα γίνεις άνθρωπος.
Έτσι έκανε και ο Σπερματούλης, έτρεξε πιο γρήγορα από τα άλλα σπερματοζωάρια και συνάντησε ένα μεγάλο άσπρο πράγμα.
Ρωτάει:
- Είσαι το ωάριο;
Spoiler
Ποια λεωφόρος στην Αθήνα κελαηδάει;
Spoiler
Μια κοπέλα ντυμένη με όσα λιγότερα ρούχα μπορεί, (κοινώς ξέκωλο) πλησιάζει μια άλλη γυναίκα σε ένα εστιατόριο και την ρωτάει
-Η τουαλέτα που είναι;
Και αυτή απαντάει:
-Ευθεία μπροστά θα βρεις μια πόρτα με μια ταμπέλα που θα γράφει ΚΥΡΙΕΣ. Μην δώσεις σημασία, μπες..
Από τα τρία πινκς καταλαβαίνω πως έχει σχηματιστεί ένα μπλοκ ρηντήμερ και λοιπών αστειατόρων που προσπαθούν να ανεβάσουν τα Δικά τους ανέκδοτα. Μετανοείτε, ο καιρός γαρ εγγύc, όταν έρθουν αυτοί στα πράματα το θρεντ θα έχει μόνο ανέκδοτα μίκυ μάους, τσακ νόρις και αλμανάκο. Μουτζώστε γιατί χανόμαστε!
Συνελήφθησαν χτες 4 ιερόδουλες, να παίζουν AIDS of Mythology!!
arg arg arg ...
Why did facebook go public?
Because they couldn't figure out the privacy settings either...
συγνωμη εκ των προτερων
Ακαταστατος χαρακτηρας ιστορικης ταινιας
Spoiler
Όταν θα αρχίσουν τα post probations θα δούμε ποιος θα γελάει.