omg den 3erw an prepei na gelaw h na klaiw..
epishs.. to taunting sto telos re mlk :touched:
Printable View
λολ, θα ανακοινωθεί λέει νέο Counter-Strike σήμερα ή αύριο.
αθανατο 1.6
ε βασικα με τοσο κοσμο να παιζει ακομα 1.6 και css δεν μου κανει και πολυ εντυπωση.περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο πολυ νωριτερα tbh.
Τώρα τελευταία όμως έπεσε η δημοτικότητα σε e-sport tourneys. Λένε πως το καινούριο βασίζεται σε 5vs5 e-sport format, που είναι το ίδιο με το τωρινό Halo/Blops που χρησιμοποιούν στα τουρνουά. Επίσης ακούγεται για τελείως νέο πράγμα: Νέο updated source engine και διαφορετικό feeling από 1.6 και CSource.
Κοίτα να δεις που ίσως να είναι και ενδιαφέρον.
[μεταλλοπατέρας] Τι 1.6 λέει ο σπόρος μωρέ; Το αργότερο Beta 7.1 με 56αρι μοντεμ να κανει τσσσφσφφ είμαστε και αν. [/μεταλλοπατέρας]
Ωπα ρε μεταλλοπατερα.
http://firepic.org/images/2011-06/ka...rpim6ezkpx.jpg
Ελληνικό FMV adventure λέει και όπου διαβάζω λένε καλά λόγια. Θα το χα πάρει ήδη αν δεν περίμενα ήδη άλλο FMV adventure.
To έχει δει κανείς? Αξίζει?
edit:
Θυμίζει Tex Murphy χωρίς τον σκατένιο χειρισμό. I'm sold!
αυτά είναι! φρικτό voice acting βέβαια (και ούτε καν συγχρονισμένο σωστά με το video!) και γενικά τίγκα καλτιά, αλλά φαίνεται να παίζεται ευχάριστα. Καλά εγώ δε θα το παίξω αλλά με την "μπράβο στα παιδιά" έννοια (το πρόβλημα με τα fmv είναι ότι εάν η "ταινία" είναι σκατά δε σε βάζει στην ατμόσφαιρα, δηλαδή τα tex murphy/gabriel knight είχανε ηθοποιούς κανονικούς)
ποιο άλλο fmv περιμένεις?
Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες το Darkstar το οποίο ήθελα καιρό να παίξω. Scifi + FMV == love!
To Conspiracies από θέμα gameplay φαίνεται ωραίο, το voice acting είναι λίγο meh αλλά διάβασα ότι κανονικά έχει ελληνικές φωνές και το αγγλικό είναι dub. Δεν έχω βρει πουθενά κάποιο video με ελληνικό audio να δω τι παίζει βέβαια. Αλλά όπως και να έχει είναι αξιοσημείωτο που μια ελληνική εταιρία βγάζει FVM adventures εν έτη 2011 μιας και το κόστος παραγωγής είναι μεγάλο και δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα μέσα 90s-2000 έχουν βγει ελάχιστα καθώς είναι μάλλον οικονομική αυτοκτονία, ειδικά για μικρές εταιρίες.
Παρόλα αυτά, το Conspiracies μου βγάζει αυτή την αστεία (και cheesy) ατμόσφαιρα που είχαν και τα Τex Murphy και θέλω να το τσεκάρω κάποια στιγμή καθότι μεγάλος φαν. Ε και να στηρίξουμε και τη φάση...
πλάκα φαίνεται να έχει το Darkstar, 1-2 επίπεδα πάνω μάλλον από το ελληνικό, οπότε μιλάμε για ημι-καλτιά σε αυτή την περίπτωση. Μάλλον δε θα ξαναδούμε τα παλιά μεγαλεία στο είδος!
Πω θυμάμαι ρηβιου τσουρινάκη το 2003 για παιχνίδι ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ. Καλτ στιγμές.
Καθε ριβιου Τσουρινακη που δεν εχει αναφορα στο Ριβεν αποκτα αυτοματα καλτ στατους.
price drop ps3 στα 249€ και psp στα 99€ ε
Xenoblade_Chronicles_PAL_WII-ABSTRAKT
6 και κατι gb στο σκληρο installed.Τσεκαρετε οι των jrpgs , παιζει και dolphin.50 ωρες main story λεει, καλυτερο jrpg της γενιας κλπ hype.