Kelldorain ποσο εισαι?
Printable View
Kelldorain ποσο εισαι?
19
18.5 :!:
(δεν ήμουν εγώ, ε :P )
τσιριπικος
Quote:
Ως έχουν παρέμειναν οι ημερομηνίες των ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και 24η αγωνιστική της Superleague.
Ωστόσο, έχουμε αλλαγή ώρα στα δύο παιχνίδια μετά από αίτημα της Αστυνομίας να ανοίξει το χρονικό περιθώριο ανάμεσα στα δύο παιχνίδια για την ασφαλέστερη διεξαγωγή τους. Ετσι, το ντέρμπι ποδοσφαίρου στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα αρχίσει την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 18:30, αντί 19:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, και το ντέρμπι μπάσκετ στο ΣΕΦ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 22:00, αντί 21:30.
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη της ΓΓΑ που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη, εκπροσώπων των δύο ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, εκπροσώπων ΕΣΑΚΕ και Superleague, υπευθύνων ασφαλείας ΚΑΕ και ΠΑΕ και εκπροσώπων των τηλεοπτικών σταθμών ΝΕΤ και ANT1 που έχουν την κάλυψη των ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αντίστοιχα.
Η περίπτωση αλλαγή ημερομηνίας σε ένα από τα δύο ντέρμπι απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων.
Ο υφυπουργός αθλητισμού κ.Ιωαννίδης, το μόνο που αρκέστηκε να πει –αναφερόμενος στον κυριακάτικο τελικό κυπέλλου μπάσκετ των δύο αιωνίων- ήταν: "Εύχομαι να γίνει ένα ήρεμο επικρατήσει σύνεση".
* Το παρών στη ΓΓΑ έδωσε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος όμως αποχώρησε ενοχλημένος όταν είδε ότι δεν είχε δώσει το παρών ο ομόλογος του Ολυμπιακού.
δεν το ηξερα πως ειναι την ιδια μερα . :D :D :D :D :D :D
Έλα μωρή Γιαννενάρα διπλό στο Περιστέρι και τέτοια. 8)
ο βαιμακης κραζει τους γραφικους ... αλλα γραφει σαν τον γκοτζο στην σπορντει.
:dfinger:Quote:
Originally Posted by sport 24
[quote=Raven Lord]:dfinger:[/quote:195mfzlc]Quote:
Originally Posted by "sport 24":195mfzlc
ο γιαννης ο σιντερελα ελειπε :?:
τζιτζι,γινεσαι γραφικος.
ο Γιαννης οργανωνε εκδρομη στην Σοφια,με το ταξιδιωτικο του πρακτορειο.μεχρι τα ελληνικα συνορα την προστασια ειχε αναλαβει η σαουριδης σεκιουριτυ.
Νταξει,θα μου πεις εμεις ειχαμε μια αντιπροσωπεια που μοιραζαν μπρατσακια για μπανιο στην Ωχριδα,αλλα οι πυροσβεστηρες των βαν που χαριζατε εσεις δεν τελειωναν...
εντιτ-
αυτo ειναι οπαδικο μπλογκ!!!!
http://aris-autonomen.blogspot.com/2009 ... st_18.html
άσχετο αλλά ξέρει κανείς αν ο "ντόκεν" έχει πάρει το προσωνύμιο από τον παλιό παίκτη μας Άρνε Ντόκεν ή τη μπάντα? έτσι για το κάψιμο ρωτάω.
νομιζω οτι μοιαζουν, αλλα δεν ειμαι βεβαιος. τον οπαδο ντοκεν τον εχω δει σε μια (1) φωτο και αυτη συμπτωματικα.
(ωρα ειναι να μου πειτε σε κανα ποστ μετα απο κανα διμηνο "ναι αλλα μιλας κι εσυ που μελετας τις φατσες των οπαδοι μας!")
Δεν μοιάζουν φυσιογνωμικά, αλλά από αυτόν τον πήρε, ναι.
Σιγά μην άκουγε ποτέ Dokken ο άνθρωπος, ούτε ο τζιτζίς τέτοια σκατίλα.
http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/
αυτό το ξέρουμε;
κολληματικό.