να τα βλέπουν αυτά κάτι Λοβέρδοι που την είδαν χιπστεράδες στα γεράματα. WORD ρε μούτρα.
Printable View
να τα βλέπουν αυτά κάτι Λοβέρδοι που την είδαν χιπστεράδες στα γεράματα. WORD ρε μούτρα.
κι όπως είπε ένας φίλος σε ερώτηση της ενι για τα αρχικά του κόμματος, μάλλον θα λέγεται "Ε, ΓΤΠ, κτλ"
χαχαχαχ κι εδω. σίγουρα το έφτιαξε ο πολυδωρας ολομόναχος, με κομπιουτερ κιολας και το καμαρώνει τι ωραίο που βγήκε
"Their crest is the words of their family motto floating on a clear sky"
George R. Martin
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...s.2632115.html
Γιατί έτσι. 25 χρονάκια, ενώ δεν έχει αναγνωριστεί από κανέναν αυτόπτη μάρτυρα, με μόνο στοιχείο ένα καπέλο που βρέθηκε στον τόπου το εγκλήματος. Πάντα τέτοια...
Στην βενεζουέλα η κατάσταση έχει ξεφύγει, νέοι και μαθητές βγήκαν στο δρόμο για να καταγγείλουν την τρελή απίστευτη εγκληματικότητα, ούτε οι καλές γειτονιές στην απ'έξω) και να γίνει κάτι που δεν υπάρχει ούτε... κωλόχαρτο μια και η κυβέρνηση μαδούρο τα χει κάνει σκατά οικονομικά + τρελή διαφθορά. Την κατάσταση έχει προφανώς εκμεταλλευτεί η δεξιά αντιπολίτευση (πολλά μικρότερα κόμματα) μπας και ρίξει την κυβέρνηση (δύσκολα).
H μαρτυρία μιας τύπισσας, νορβηγίδας αν δεν κάνω λάθος, που ζει εκει:
http://martineretting.wordpress.com/...-of-the-story/
Επειδή έχω μιλήσει με βενεζουελάνο και διαβάζω βενεζουελάνους στα διάφορα φόρα η φάση που συμφωνούν είναι ότι οι πολιτικές ηγεσίες είναι κάργα διεφθαρμένες και οι άνθρωποι δεν περιμένουν και πολλά οικονομικά, απλά σε πρώτη φάση ζητάνε να γίνει κάτι με την εγκληματικότητα είναι μεγάλη η πιθανότητα να ληστευθεί-απαχθεί φίλος ή συγγενής σου καθημερινά. Οι αιτίες δεν αναζητούνται μόνο εσωτερικά (είναι λίγο γρίφος-ανέχεια υπήρχε πάντα και περισσότερη πριν τον τσάβεζ), αλλά και στις μετατοπίσεις στον χάρτη της διακίνησης των ναρκωτικών στην ήπειρο.
Αν δεν κάνω λάθος, η χώρα είναι δεύτερη σε ποσοστό ανθρωποκτονιών στον πλανήτη.
Δεκατρείς νεκροί ήδη στο Κίεβο, έχω πιάσει live σύνδεση και ακούγονται κροτίδες, πιθανόν και πυροβολισμοί, φωτιές παντού. Αναμένεται να κάνουν τελικό ντου στην πλατεία.
Σκατά
έντιτ: οι ναζί λέει βέβαια στο tvxs τα ξεκινήσανε, τρέχα γύρευε.
Πω τι είναι αυτοί οι ουκρανοί άγονται και φέρονται από τον κάθε τυχοδιώκτη φιλοδυτικό.
Ευτυχώς έρχεται στο Κίεβο η 25η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία απ'το Ντνιπροπετρόφσκ και θα σώσει τη χώρα από τα νύχια των δυτικών.
LIVE: http://rt.com/on-air/ukraine-central-kiev-protest/
Βενεζουέλα, όπου ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης παραδίδεται στην αστυνομία μιας και η κυβέρνηση τον ψάχνει για να τον συλλάβει εδώ και μέρες. Εκτελεσμένο άψογα θεατρικά από τον ίδιο, και επιπλέον αποτρέπει το καθεστώς από το να τον εξαφανίσει.
Spoiler
όχι ότι έχω καμια όρεξη να υπερασπιστώ τον μαδούρο αλλά τι διάολο, σε δύο εξεγέρσεις σε αυτό το θρεντ έχω διαβάσει για τουλάχιστον διακόσιους συλληφθέντες ηγέτες της αντιπολίτευσης (ενιαίο πράγμα), μόνο τον τσίπρα δεν έχουν πιάσει ακόμα.
Στα αρχίδια μας για τους ηγέτες. Πρόκειται για ακραιφνείς τυχοδιώκτες στις πλείστες των περιπτώσεων. Απλά για τον συγκεκριμένο, κάνουνε ντου στα γραφεία εδώ και μέρες για να τον βρούνε. Το τραγικό είναι το cherrypicking εξεγέρσεων. Εννοώ ότι αν οι λαϊκές εκδηλώσεις που δεν γουστάρεις πολιτικά είναι υποκινούμενες αυτό πως ακριβώς βοηθάει τον πολιτικό διάλογο; Σαν να είμαστε ψαγμένοι ρώσοι και να λέμε ότι η εξέγερση του δεκέμβρη '08 είναι υποκινούμενη από τους αμερικάνους, για να ρίξουν την κυβέρνηση που πήγε να κάνει μπίζνες μαζί μας και να τοποθετήσουν επιτέλους την νεοταξίτικη μαριονέττα τους τον γιώργο παπανδρέου. Τουλάχιστον ο σύλλογος μου με τέτοιο αίτημα κατέβαινε, να πέσει η κυβέρνηση.
Φακ ολ, ο μισθός στην ουκρανία είναι 150-300 ευρώ δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις. Θα βάλω τον χάρτη με τα μισθά σε λίγο.
Επίσης τον δεκέμβρη κατέβηκαν αηδιασμένοι νέοι με το καθεστώς στην ελλάδα που έτσι τους είπαν ότι είναι εδώ και δεκαετίες και έτσι το βρήκαν και αυτοί, όχι για έναν βλάκα μπάτσο.
3000 UAH = 244 euro
1250 UAH = 102 euro
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...salary_map.png
λολ υποκινούμενες είναι όλες οι κινητοποιήσεις, είτε από τη cia είτε από το ΕΕΚ, άλλοι είναι με το αυθόρμητο. ωραία, οι ουκρανοί πεινάνε, εγώ τώρα να στηρίξω μπάχαλα ντε και καλά από τη στιγμή που εκτιμώ ότι το αντίπαλο δέος και στο δρόμο και στη βουλή είναι εξίσου κακό; και στο ιράν μάλλον σεχταριστές θα έλεγαν τους κουμουνιστές αν δε συμμαχούσαν με το ταλιμπανέικο επί σάχη αλλά τουλάχιστον ίσως ήταν ζωντανοί. αυτά με το δεκέμβρη είναι αστεία, αν η χρυσή αυγή κατεβάσει κόσμο λόγω πείνας εσύ θα στηρίξεις;
Έχεις δίκιο, όχι. Αλλά στη συνέχεια δεν θα ανεχτώ να ξανακούσω για ιστορίες αστυνομικής και παρακρατικής βίας. Ας παίξουμε το παιχνίδι της εξουσίας σαν ώριμοι άνθρωποι και ας πάρουμε τις ευθύνες μας.
Ή αλλιώς: "Επειδή έφαγες ξύλο και δακρυγόνο δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο".