ο Σωρρας εχει 600δις περιπου ισως και λιγα παραπανω απο ενα ομολογο μια τραπεζας και θελει να μας σωσει (και τους Κυπραιους αδερφους) αλλα το κρατος δε θελει γιατι θελει να δωσει τα αερια και τα πετρελαια στους Σιονιστας μεσες ακρες.
Printable View
ο Σωρρας εχει 600δις περιπου ισως και λιγα παραπανω απο ενα ομολογο μια τραπεζας και θελει να μας σωσει (και τους Κυπραιους αδερφους) αλλα το κρατος δε θελει γιατι θελει να δωσει τα αερια και τα πετρελαια στους Σιονιστας μεσες ακρες.
για τους φιλους ουκρανους που δοκιμαζονται αυτες τις δυσκολες ωρες.
http://www.youtube.com/watch?v=wLAoj...&feature=share
εδιτ: εστιαζουμε στο διασΙμοι και στο 01:37 ενω φερνω το μυδραλιο
Εντωμεταξύ υπάρχει και κάτι σαν λέσχη φίλων αρτεμη σώρρα που γυρνά πόρτα-πόρτα και ενημέρωνει τον κόσμο για την αδιαλλαξία της κυβέρνησης να δεχθεί τα χρήματα του αρτέμη, που θα ξεπληρώσουν από τη μία το χρέος της πατρίδας και θα βοηθήσουν από την άλλη στο νέο start-up της ελληνικής οικονομίας.
http://www.youtube.com/watch?v=QoyQqnmgeZs&feature=share
O αριστερά κύριος κατεβαίνει με ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια δυτικής μακεδονίας.
Γενικά, μη κοροιδεύετε.
E αν στο πλασάρουν σαν ομόλογο της τράπεζας της ανατολής φαντάζεσαι χαλίφηδες με μεταξωτά ριχτάρια, ρουμπίνια πεταμμένα από δω και από κει, μαγικά χαλιά που τα γνέθαν 7 τυφλές παρθένες, κανάτια από ελεφαντόδοντο.
στη Ρόδο πάντως έχουν πολύ δραστήρια ομάδα, μία από τις 5 εθνικιστικες που εχουν εμφανιστεί.
είπαμε οτι οι εβραίοι φταίνε που δεν γίνεται αποδεκτό αυτό το ομόλογο ε
Μπορεί να κάνει κάποιος μια μίνι ψυχανάλυση κάποιου που πιστεύει τον αρτέμη σώρρα;
Προσωπικά έχω καταλήξει ότι τέτοια φαινόμενα αποτελούν την εκδίκηση της βλακείας. Σε έναν κόσμο που και λόγω του ιντερνετ το debate (όποιου επιπέδου) διατρανώνεται, πολλές αδύναμες-αναλυτικά-ψυχές (το θέτω πολύ ευγενικά) νιώθουν ότι πνίγονται πολιτικά και πνευματικά από την πλειοψηφία που κατέχει μια στοιχειώδη ανάλυση.
Μπορεί να λέω και βλακεία πείτε.
δε θα τολμήσω να γενικεύσω αλλά έχω παρατηρήσει -με την ευχέρεια που προσφέρει η μικρή κοινωνία- ότι κάποια από τα συγκεκριμένα άτομα είχαν στο παρελθόν κάποιου είδους εξάρτηση (όχι απαραίτητα ναρκωτικά, αλκοολ)
μην μπερδεύεστε, ο Σώρρας είναι νέο φρούτο, δεν έχει σχέση με την περιβόητη τράπεζα της ανατολής. Αυτός έρχεται από τη Δύση :p
Γενικά παρόμοια φούσκα είναι πάντως, η ιστορία έχει περίπου ως εξής:
ένας ημίτρελος δικηγόρος στο Αμέρικα (με τον οποίο έχει κολλητηλίκια ο Σώρρας) αξιώνει με ένα αλλοπρόσαλλο δικονομικό τρικ από τον Ομπάμα κάποια τρις $ (που φυσικά δεν υπάρχουν και δε θα πάρει ποτέ) ως αποζημίωση για κάποια υπόθεση της πλάκας. Αυτά τα τρις αέρα κοπανιστό τα έχει κάνει ομόλογο (ή κάτι τέτοιο), από το οποίο θα "πληρώσει" ο Σώρρας τα χρέη του Γένους.
Τώρα ασημούλη, το προφίλ του Σωρρόπληκτου έχει τις λέξεις-κλειδιά: #eleftheri_ora, #mas_psekazoun, #oi_evraioi, #gerontas_paisios, #omada_epsilon, #tha_paroume_tin_poli κλπ.
να σε διορθώσω. δηλώνουν εχθροί του χριστιανισμού. αλλες λέξεις-κλειδιά: #afypnisi_ellinwn, #pyramides_kai_arxaioi, #antineotaxites
Γυρνώντας μια μέρα από μάθημα, κάπου κοντά στη γειτονιά μου βλέπω έναν απίθανο εμφανισιακά πιτσαδόρο 45φεύγα να ψάχνει τη σωστή όδο μεσ' τη μανία. Ε με την καλή μου την καρδιά του λέω που να πάει. Καθώς συνεχίζω προς το σπίτι, με προλαβαίνει με το μηχανάκι και μου λέει "όχι για να δεις τι μας κάνουν οι αλήτες, πάρε διάβασε! (μου δίνει ένα Α4 διακοσμημένο με μαιάνδρους και κάτι ακαταλαβίστικα αρχικά.) Εδώ θα μάθεις όλη την αλήθεια αγόρι μου. Ούτε πασοκ ούτε νδ, ούτε κανένας. Σώρρας. Κι αν δεν καταλάβεις τι μας έχουν κάνει, είσαι άξιος της μοίρας σου, άντε γεια."
Κρατιέμαι αρχικά να μη γελάσω με την παράκρουση, και αφού έχω γυρίσει και το διάβασα στην τουαλέτα, ήμουν για κανένα τρίλεπτο με facepalm. Στο χαρτί συμπλήρωνες τα στοιχεία σου και τα έστελνες απευθείας στον Σώρρας, χωρίς να σου ζητάει κάποιο αντίτιμο.
Αυτά, βασικά για τον πιτσαδόρο ήθελα να πω :dfinger:
Τράπεζα της ανατολής;
:touched:Quote:
Η Εθνικής Τράπεζα σήμερα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. Όμως οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής» αυτές στις οποίες αναφερόμεθα ήταν σε χρυσά φράγκα. Οι πρόσφυγες από την Ιωνία, την Καππαδοκία, τον Καύκασο, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν την ρευστοποίησης των μετοχών που κατείχαν άκουσαν τους τραπεζικούς υπαλλήλους, ιδιαίτερα μετά το 1940 να τους απαντούν πώς τα αξιόγραφα τους δεν είχαν καμία πλέον αξία.
Κάποιες γιαγιάδες και κάποιοι παππούδες από την Μικρά Ασία είχαν φυλάξει μερικές από αυτές τις μετοχές στα σεντούκια.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/...Zois6114sk.jpg
Φήμες λένε οτι ο τύπος που φιλοτέχνησε το λογότυπο του κόμματος, λιποθύμησε από την υπέρμετρη καλλιτεχνική έμπνευση