to gnwsto gamw-site me ekane delete logo tou ratio kai sa na mhn eftane auto de mporw na kanw neo register :evil:
Printable View
to gnwsto gamw-site me ekane delete logo tou ratio kai sa na mhn eftane auto de mporw na kanw neo register :evil:
στηλ ασσασιν εσύ έβαλες το γιαγκόναν;
01:00 - 05.00 K. ΛΑΒΙΘΗΣ - ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ
anemologio :pink:
where do u expect us to go when the bombs fall?
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast ... cnn_latest
Την Πέμπτη 4 Μαΐου, μία ώρα, δύο λεπτά και τρία δεύτερα μετά τα μεσάνυχτα, η ώρα και η ημερομηνία θα είναι 01:02:03 04.05.06.
Καληνύχτα.
Kαι του χρόνου, στις 5 Ιουνίου, στις δύο και τρία λεπτά και τέσσερα δεύτερα μετά τα μεσάνυχτα η ώρα θα είναι 02:03:04, 05-06-07.
Και λοιπόν;
Τα ξημερώματα της 6ης Ιουνίου 2006,στις 06:06:06 να δεις τι έχει να γίνει.. :lol:
Eγώ μάλλον θα κοιμάμαι πάντως.
Κοντολίζα γκο χομ!!!!!!!!!!!
Χμ, αναμένεται να κλείσει η Κατεχάκη καθόλου το μεσημέρι? Μην ξεκινήσουμε για δουλειά και φτάσουμε μεθαύριο.
No idea. Εγώ υπογείως θα πάω δουλειά. Κάνε το ίδιο μέχρι όπου γίνεται.
Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πάρω αμάξι για να γυρίσω το βράδυ =/ Τέλος πάντων, ελπίζω να μη κάτσει καμιά στραβή.
Σε βλεπω να ακους Red στο αμαξι καπου στον Καρεα. οχοχο.
Καλά, εσύ κοίτα μην κάτσεις να κάνεις και δεύτερη βάρδια και τα λέμε.
Περιμενε, εχω ενα αλλο καλο.
Παει ο Τοτος στο μπουρδελο....
www.polina.biz
mpeite sti diskografia k akouste ta epika kommatia...
my fav einai to mpirimpa, apo to 1o proswpiko tis disko ( :P)
"sto spiti tha ti vgaloume pio high
me pizza, mpirimpa k jedai"
epic .-
http://fun.bowmans.com/poker/
Ω Παναγία μου!
Παίχτε το ως το τέλος. Δεν βάζω καν σπόιλερ.
Πέρασα 5 μέρες συνεχούς κατανάλωσης αλκοολ με άλλα 11 άτομα σε ένα σπίτι με απίστευτη θέα, θέση (μεσα στη φύση), τζακούζι και πισίνα. Άρχισα να έχω μια πολύ καλή ιδέα του παραδείσου.
(μέην σαουντρακ -γιά όλους-: ο Ικαριώτικος απ'τη συλλογή του φρηκ)
kai lega pou sai xamenos toses meres
Μουνάκι, άρχισες κολλητιλίκια με βου που, ε;
XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAQuote:
Originally Posted by Steel Assassin
XAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAX
AXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
XAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXA
XAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXA
XAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXA
XAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXA
XAAXAXAAXXAXAXAAXXAA XAXAXA
XA
XAXAXAXXAAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAX
den yparxei
---> http://miketheheadlesschicken.org/
Baldrick: I'm glad to say you won't be needing that pill, Mr. B.
Blackadder: Am I jumping the gun, Baldrick, or are the words "I have a cunning plan" marching with ill-deserved confidence in the direction of this conversation?
Baldrick: They certainly are.
Blackadder: Well, forgive me if I don't do a cartwheel of joy; your record in this department is hardly 100%. So what is it?
Baldrick: We do nothing...
Blackadder: Yup, it's another world-beater.
Baldrick: No, wait. We do nothing... until our heads have actually been cut off.
Blackadder: And then we... spring into action?
Τη συνέχεια την ξέρετε ελπίζω, 100% βασισμένη πάνω στον Mike. :P
OH NOEZ!!!`1`11oneone
EDIT ως PS: "Κι ο μπαμπάλιτης ακούει βλακείες. :P"
Χαριτωμένο
Υπό επιτήρηση ο 16χρονος
Υπό την επιτήρηση κοινωνικού λειτουργού έθεσε χθες το πρωί ο εισαγγελέας ανηλίκων τον 16χρονο ανήλικο που συνελήφθη από την αστυνομία μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ανήλικος συνελήφθη γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του «31 κροτίδες, δυο κουτιά σπίρτα, ένα μπουκάλι μπίρας άδειο το οποίο μύριζε έντονα βενζίνη, ένα κομμάτι ύφασμα εμποτισμένο με οινόπνευμα και ένα αβγό». Ο νεαρός αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τα επεισόδια και έφυγε ελεύθερος από τα δικαστήρια.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική είναι παράνομο να έχεις σπίρτα, αβγά, μπουκάλι που μυρίζει βενζίνη και ύφασμα εμποτισμένο με οινόπνευμα γενικά. Εντάξει, ναι, ξέρω, αλλά από την άλλη ξέρω γω, με την ίδια λογική να συλλάβουν όποιον φοράει κάλτσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στουπί.
Κοιτα, εχεις μεν δικιο, αλλα οταν παω Μετροπολις π.χ. να παρω κανα σιντι, δε κυκλοφορω με ΤΡΙΑΝΤΑΜΙΑ κροτιδες. Εκτος κι αν παω για ψαρεμα με δυναμιτη στη Βαρκιζα.
Ωραίος, αλλά μόνο τις κροτίδες δεν ανέφερα στο ποστ μου ;ρ
Εντάξει, αυτές είναι εκ των πραγμάτων παράνομες. Για τα άλλα τι γίνεται.
Που κάθεσαι εσύ ρε?
Οπως πας για Βογουλινι, στριβεις αριστερα.
έχω να δηλώσω ότι ο Άθειστ με κατέστρεψε ..
oikonomika?
αν είναι ανοιχτό το dvdάδικο, παίζει.
ok ok.efyges.next oooone please...
Τουμπεκί μλκ, το ίματζ.Quote:
Originally Posted by silencerius
Εχω να δηλωσω, οτι τη Δευτερα που ταξιδεψα με intercity, το τρενο σκοτωσε ενα παππου. Και ειδα που τον μεταφερανε μεσα στη σακουλιτσα πανω σε ενα φορειο, και ακομα δεν μπορω να το βγαλω ως εικονα απο το μυαλο.
Περασα το υπολοιπο 4ωρο του ταξιδιου, κοιταζοντας αποσβολωμενα ενα κραγμενο ζευγαρι απεναντι μου [καποιος πρεπει να καψει τα κουπε στα νεα τρενα, τι απατη κι αυτη], με τις πραντολουιβουιτον τσαντες τους, τα τελεια τατου τους, τα εκπληκτικα γκατζετοπαιχνιδια τους, και το σιχαμενο πεκινουα τους που δεν σταματησε να φταρνιζεται και να μυξοκλαιει.
Μια υπεροχη εμπειρια, ημουνα μεσα σε ονειρο του νταλι.
Υο
kala i empeiria tou na deis 4 matwmena nekra 20xrona paidia mesa se trakarismeno ralaki dn sigkrinetai me tpt k dn vgainei kiolas apo to mualo sou pote .-
Μην συνεχίζετε με τις εμπειρίες σας plz. :(
Δεν θα πω τίποτα.