Αντί για "Γερμανός" βάζεις "Σουηδός" και αμέσως γίνεται πιο αστείο στα μάτια του er.
Printable View
Αντί για "Γερμανός" βάζεις "Σουηδός" και αμέσως γίνεται πιο αστείο στα μάτια του er.
Πέθανε χθες ο Τσακ Νόρις
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Μια γυναίκα πηγαίνει την 14χρονη κόρη της στον γιατρό.
- "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;" ρωτά ο γιατρός.
- "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..."
Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει:
- "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!"
Η μητέρα απορεί:
- "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;"
- "Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!"
Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω.
Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει:
- "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;"
Και ο γιατρός:
- "Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι...Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα!!!"
εχω την τιμη να δωσω την πρωτη μουτζα =[
πες ότι είναι δανέζικο και το μετέφρασες
οχι απλα μου το στειλαν και το χα ξανακουσει και μ αρεσε και ευκαιρια να το ποσταρω. αν και τα πρωτα δειγματα λενε οτι θα μαζεψω μουτζες, εμενα μ αρεσει. δανεζικο χιουμορ ...καλο ανεκδοτο.
gia mena 8a boi8ouse mia mikri anadiatypwsi ws ejis:
"koitajte kyria mou, paizoun 2 pi8anotites. eite i kori sas leei psemmata, i opou na'nai 8a fanoun 3 sofoi apo tin anatoli..."
Πώς λένε οι Τούρκοι το Βιάγκρα;
Spoiler
Το έβγαλε ένας φίλος:
Πώς λέγεται ο Μέλ Γκίμπσον που έχει σπάσει το πόδι του;
Spoiler
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...
Γίνεται τώρα το παγκόσμιο συνέδρο γενετιστών όπου οι χώρες παρουσιάζουν τα επιτεύγματά τους, βγαίνουν λοιπόν πρώτοι οι γερμανοί: "εμείς καταφέραμε να συνδυάσουμε κοτόπουλο με σαρανταποδαρούσα, έτσι με ένα κοτόπουλο έχεις 40 μπούτια και χορταίνουν περισσότεροι άνθρωποι". Αα, οο από κάτω, χαμός. Βγαίνουν μετά οι γάλλοι: "εμείς συνδυάσαμε γουρούνι με ελέφαντα. Έτσι με ένα μονάχα γουρούνι χορταίνουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι". Της πουτάνας από κάτω, παράνοια, αλλαλαγμοί. Βγαίνουνε με τα πολλά και οι έλληνες: "εμείς συνδυάσαμε μουνόψειρα με πυγολαμπίδα". Παύση από κάτω, ερωτηματικά παντού, ένας βρίσκει το θάρρος και ρωτά: "και που θα χρησιμεύσει αυτό;".
Spoiler
arapis plisiazei typa:
-gkia sou file exo teontorintou verti ikonomopulo pare pare
-de thelw
-exo lost prison break supernatural pare pare
-de thelw sou lew re
-exo xari poter 7 toi stori 3 ta panta pare
-re ta xw katevasei ola ap to internet leme fyge
Spoiler