εισαι και συ λοιπον απο αυτους που φερονται ασχημα στα ζωα ε..καημενη σαρδελα..
Printable View
Φτάνει μας πρήξατε τα αρχίδια με τον στάθη.
Πείτε κανά ανέκδοτο.
sry αν έχει ξαναειπωθεί.
4 τύποι στην έρημο, έχουν 2 μέρες να πιουν νερό, ξερνάνε κάθε 2η ανάσα από την ταλαιπωρία, χάλι μαύρο γενικά. Λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή, σκάει λιμουζίνα δίπλα τους, κοκαλώνει, κατεβάζει ένας τυπάς το παράθυρο κ λέει:
-Εσύ, εσύ και εσύ!!
-Εγώ? (λέει ο 4ος)
-Άντε και συ!
Spoiler
και συ.
Ειναι μια παρεα 4-5 σ'ενα μπαρ και ψαχνουν για γκομενακια ρε παιδι μου. Γυρνανε απο δω, γυρνανε απο κει, τιποτα. Ξαφνικα σηκωνεται ενας και λεει "κουλ, αφηστε το πανω μου". Βγαζει απο την τσεπη του ενα μπουκαλι κακαο, πινει δυο γουλιες και ξαφνικα εμφανιζονται 2 βυζαρουδες 40αρες με ψιλοτακουνα, καθονται στα γονατα τους, τριβονται, μπλαμπλα, φικιφικι.
Βγαινουν το επομενο βραδυ ξερωγω, παλι τα ιδια. Ξηρασια. Σηκωνεται παλι ο τυπος, "το χω", βγαζει το μπουκαλι με το κακαο, πινει δυο γουλιες, σκανε μυτη 3 τυπισσες στα 35 τους, μινι φουστιτσα, ταγερακι, κυριλε αλλα σεξυ, καριεριστριες σκυλες σεξουλιαρες, τους πλησιαζουν, λενε δυο κουβεντες και καρφι στην τουαλετα για κινκι στιγμες.
Βγαινουν το επομενο βραδυ, πανε σ'ενα μπαρακι, τιποτα απο γυναικες. Κλασσικα σηκωνεται ο αλλος, βγαζει το κακαο, πινει και απο το πουθενα μια παρεα απο 40αρες τους πλησιαζει, τους χαϊδευει και τους παιρνει παραπερα να τους μαθει τα μυστικα του ερωτα. Αφου ανακτησουν τις δυναμεις τους, γυρναει ο ενας στον αλλο:
-Ρε, τι πινει ο αλλος και ερχονται ολα αυτα?
-Δεν ειδες?
.
.
.
Spoiler
Τέσσερις άντρες Καθολικοί και μια γυναίκα επίσης Καθολική, έπιναν καφέ.
Ο πρώτος καθολικός άντρας λέει στους φίλους του:
Ο γιός μου είναι ιερέας.
...και όλος ο κόσμος, τον αποκαλεί «πατέρα».
Ο δεύτερος Καθολικός άντρας, λέει:
Εμένα ο γιός μου είναι Επίσκοπος.
...και όσοι τον βλέπουν, τον αποκαλούν «Κεχαριτωμένο».
Ο τρίτος Καθολικός, λέει:
Ο γιός μου είναι Καρδινάλιος.
...και όλος ο κόσμος, τον αποκαλεί «Σεβασμιώτατο».
Στη συνέχεια, ο τέταρτος Καθολικός λέει :
Λοιπόν... Ο δικός μου γιός είναι ο Πάπας.
...και όλοι τον αποκαλούν «Παναγιώτατο».
Και καθώς η Καθολική γυναίκα έμενε σιωπηλή πίνοντας τον καφέ της,
οι τέσσερις άνδρες απευθυνόμενοι προς αυτήν, της λένε: "Λοιπόν ....?"
Οπότε εκείνη απαντάει περήφανα:
Λοιπόν εγώ έχω μια κόρη....
Λεπτή, ψηλή, με περιφέρεια στήθους 90 cm , μέσης 60 cm , και γοφών 85 cm ...
Όταν τη βλέπει ο κόσμος, λέει ...
«Ιησού Χριστέ!!!»
Καθηγητης: Κανε ησυχια θα σε βγαλω εξω
Μαθητης: Οk αλλα θα κερασεις εσυ....
σκοτώνει και μουτζώνει:
Spoiler
Μάζευε κι ας είν και ρώγες ε, αφού το ξερες, γιατι?
If you run naked, around a tree, at a speed of 300.000 km/sec, there is a distinct possibility of fucking yourself.
Albert Einstein
Ένας Άγγλος ένας Γάλλος ένας Γερμανός στη ζούγκλα. Οι ζουλού θα τους εκτελέσουν στη λαιμητόμο αλλά τους ικανοποιούν μια επιθυμία. Ρωτάνε τον Άγγλο τι θέλει "Ένα ουίσκι". Το πίνει βάζει το κεφάλι του τραβάνε το σκοινί λίγο πριν το λαιμό του σκαλώνει η λαιμητόμος. Σημάδι από τους θεούς λένε οι ζουλού του χαρίζουν τη ζωή. Ρωτάνε τον Γάλλο "Ένα καρσί μπορντό". Το πίνει στήνεται πέφτει η λεπίδα και πριν το λαιμό σταματάει. Κι άλλο σημάδι λένε οι ζουλού του χαρίζουν τη ζωή. Έρχεται και η σειρά του Γερμανού και τον ρωτάνε τι θα ήθελε...
Spoiler