ti tha ginei me ton erwtilo panw aristera?
valte kana arni
Printable View
ti tha ginei me ton erwtilo panw aristera?
valte kana arni
Βασικά βάλτε τίποτα τέτοιο
http://www.daughtersofstpaul.com/the...crucified4.jpg
kana augo basika
http://i32.photobucket.com/albums/d3...emedy/arni.jpgQuote:
Originally Posted by Swollen
:chef: :hungry:
μπα, έτσι κι αλλιώς δε μ' αρέσει το αρνί :D
ω ρε νύστα, λέμε... :|
ante na perasei h wra na feygoume leme
Κάθε φορά τα ίδια...
Οι τελευταίες ημέρες πριν μία γιορτή είναι και οι
πιο κουραστικές. :|
ημιαργία, ημιαργία; :DQuote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
Quote:
Originally Posted by jimid
... μέχρι να έρθει η γιορτή βεβαίως βεβαίως
To gamhmeno to afentiko de mou dinei repo kai exw frikarei! Ante na dw pws tha paw th mana mou sto aerodromio aurio!! Gamw th Germania mou gamw!!!!!
sth krhth kinoun ta lewforia me thganolado :?
plus sto idio meros xtes-de 3erw an to eidate- alla enas typas phge na parei kinhto kai epeidh de tou kanan ekptwsh phge kai xw8hke me to tzip tou sth bitrina tou magaziou :P
:rofl:
poso ma poso vrwmaei rwxm-ila o Zildjian
oute sta pio arrwsta sxedia tou tetoio fllood
Πωωωω μπουκωμα ατελειωτο.... :shock:
Επειδή ο jimid κλείδωσε το άλλο thread και για να το ξεκαθαρίσω, νομίζω ήταν φανερό ότι ο τυπάς ήθελε να σπάσει αρχίδια.
Δε συνηθίζω να βρίζω (και απ' ό,τι θυμάμαι δεν έχω βρίσει κανέναν εδώ μέσα) απλά για να τον εκνευρίσω κι εγώ λίγο, το τράβηξα παραπέρα.
Δεν το έκανα επειδή εκνευρίστηκα, απλά, προφανώς μόνο έτσι θα ενοχλούνταν λίγο. Και αυτό μόνο στη περίπτωση που είναι όντως άσχετος με το ερ και όχι κάνας ρωχάμης όπως αναφέρθηκε που τα έχει συνηθίσει.
Εγώ πάντως του γαμώ τη μάνα.
/me κρύβει την IP του στο 3ο συρτάρι.
Γγγγκκκκρρρρρρρρ..4 σουβλατζίδικα πήρα τηλ απόψε και όλα ήταν κλειστά..πάλι καλά που βρήκα μια πιτσαρία ανοιχτή.. :D
Κάπου άκουσα "επειδή δεν του πούλησαν ένα πανάκριβο κινητό στην τιμή των 30 ευρώ που ήθελε αυτός"..Quote:
Originally Posted by Bullet
:worship: :worship: :worship:
to soi mou.. meres pou nai , den exei kanena anoigmeno ouiski sthn kava..
(to ena pou eixe den yparxei pia)
Ο στριφτός του καρέλια μου είχε φανεί απλά κακός. Μέχρι που δοκίμασα τον Malboro.
δεν είναι κακός ρε συ
ούτε εγώ ενθουσιάστηκα βέβαια
αλλά κακός δεν είναι
Εντάξει, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός.
Αλλά τόση ξεραΐλα δεν την μπορώ.
Συνήθισα στους αρωματικούς μάλλον.
σαν τον κίτρινο old holborn δεν είναι κανένας
Σας γαμάει ο μπλε Craven. Στεγνά.
χμ
ναι
αλλά εκνευριστικά στεγνός
σε 5 μέρες είναι για πέταμα
Δεν τα ξέρω αυτά, καπνό μόνο τράκα έχω κάνει, βαριέμαι να ανοίγω φύλλα και να στρώνω γέμιση.
kratas 5 meres kapno?eisai hrwas :PQuote:
Originally Posted by nothingman
πέστα.Quote:
Originally Posted by cloud
επίσης οι αρωματικοί έχω την εντύπωση πως είναι από τους κατεξοχήν ξηρότερους
Που μένεις εσύ είπαμε?
όπου θέλλλλλλω ρε.
MySpace foils school shooting
RIVERTON, Kansas (AP) -- Five teenage boys accused of plotting a shooting rampage at their high school on the anniversary of the Columbine massacre were arrested Thursday after a message authorities said warned of a gun attack appeared on the Web site MySpace.com.
http://www.cnn.com/2006/US/04/20/plot.f ... cnn_latest
Ψόφος στις αλλεργίες. Τα μάτια μου έχουν γίνει σκατά και σε λίγο θα αρχίσω να φτερνίζομαι 65768578 φορές την ώρα.
Ego eixa allergia (isos stis leukes kai ta asprakia pou vgazoun) apo ta 15 mexri ta 20 peripou, pleon den talaiporoumai katholou. Thumamai oti etriva ta matia mou oli tin ora kai imoun san prezoni. Skata.
Peirazei ama fao kreas (pou tha fao) kai simera?
Κι εγώ ήλπιζα ότι με εγκατέλειψαν μιας και πέρσι δεν είχα πρόβλημα, αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Γιατί να πειράζει που θα φας κρέας;
Kata proton logo mipos epeidi logo nisteias to kreas pou tha fao na min einai toso axiopisto. Kai kata deuteron mipos pao stin kolasi me diavolous kai trivolous na mou trupane ton kolo me mia triaina.
Τα κρέατα που τρώμε ούτως ή άλλως δεν είναι αξιόπιστα. Όσο για το άλλο, παίζει και να σου αρέσει, οπότε όρμα.
burned ex8es burned
tha pethanoume oloi apo karkino