Δεν έχω ιδέα πότε θα πάω, λογικά σε καναδυό μήνες.
Στο Ηράκλειο είναι ο Βουδούρης, στα Χανιά ο σύμπο (αν δεν έχει φύγει), στο Ρέθυμνο ο Σόλος, αλλά όχι, εγώ έπρεπε να πάω Ιεράπετρα. :?
Printable View
Δεν έχω ιδέα πότε θα πάω, λογικά σε καναδυό μήνες.
Στο Ηράκλειο είναι ο Βουδούρης, στα Χανιά ο σύμπο (αν δεν έχει φύγει), στο Ρέθυμνο ο Σόλος, αλλά όχι, εγώ έπρεπε να πάω Ιεράπετρα. :?
o 8eos einai megalos re tsoutsekia!!
alex an apotyxei to shmerino pesimo erxomai Salonica gia anomaliai
η ιεράπετρα δεν είναι στον άγιο νικόλαο; τερμα ανατολικα στην κρητη νομιζω.
αχαχαχ.
Jesus is coming! Look busy.
πινατέρος γουατ δε φακ με τα καρφιά?
ον τόπικ-όφ τόπικ:θεϊκό βράδυ επαναπατρισμού στη Ναύπακτο.
ΤΖΙΝΑΡΑ-σόδα και ντι τζέυς να βαράει ελληνικά πανκραπς.
γύρισα σπίτι και εκανα συζήτηση με τα κοπρόσκυλα λέμε.
Πινατερο στονε καρφωσανε;
oxi. einai karfia argyriou.
για ΚΑΡΦΕΞ τα πέρασα εγώ..
αργυρίου εε?
με καρφεξ δεν γινεται δουλεια!
στηρίζουμε αργυρίου λοιπόν
εγω το ξερω ΔΕΛΗΠΡΟΚΑΣ.
αυτός είναι κλέφτης ρε!
τσογλάνι μεγάλο
Δεληπροκας, αριστερο αμυντικο χαφ της Δοξας Δραμας το '86! το γυρισε στην καρφοβιομηχανια μετα, και νυν μετοχος στη φετινη Δοξα! ξερει αγγλικα, γαλλικα και αμα κερδισει στο διαγωνισμο θελει να δωρισει τα χρηματα στο ιδρυμα Αγιου Μηνα!
ΔΕΝ μας κανει! αργυριου!
Εγω τα ξερω Καλπακα παλι.
Δημητράκα είναι το σωστό.
πειδή βλέπω ασυμφωνία απόψεων
επιστρέφω στην ορίτζιναλ τρου ΚΑΡΦΕΞ Α.Ε.
αμέ.
ΚΑΛΠΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ:
σημερα (ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΚΡΟΥΝΟΠΟΙΙΑΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ)
παλια: ξεκινησε σαν ανερχομενο αστερι στην αντισφαιρηση, αλλας ενας τραυματισμος στο χιαστο τον αφησε μακρια, με αποτελεσμα να το ριξει στις γκομενες και στα πειραγμενα τσοκακια, στα 22 του ο πατερας του Χρυσοστομος του ανοιξε περιπτερο, το οποιο παρατησε για να ασχοληθει με την καρφοποιια με τον κολλητο του Μακη και μελοντικο κουμπαρο του, δυστυχως ο Μακης εκτος απο την μεγαλη του αγαπη την τριφυλλαρα ειχε και το τζογο, με αποτελεσμα να αποτυχει κι αυτη η νεα προοπτικη για τον Βασιλη οπου τα τελευταια 7χρονια ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα στους underground χωρους της κρουνοποιιας!
ΑΡΓΥΡΙΟΥ λεμε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ:
http://dimitrisdimitrakas.gr/
δωστε βαση στο αποπανω δεν ειναι παιξε γελασε!
η διετη ενασχοληση του με την καρφοβιομηχανια παρεμεινε ενα μυστηριο, σημερα ανερχομενο μουσικο ταλεντο!
καρφεξ Α.Ε. , μασονική εταιρεια καρφοπαραγωγων, φαληρισε μπροστα στον σκληρο ανταγωνισμο με τον Αργυριου τον Μαρτιο του 2004!
ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ:
O Νίκος Αργυρίου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του στο Πολύδροσο, ένα όμορφο χωριό στους βορειοανατολικούς πρόποδες του Παρνασσού, από αυτά που καλοδέχτηκαν τη χειμερινή τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσετε εκεί είναι να ακολουθήσετε, με κατεύθυνση τη Λαμία, τη διαδρομή προς Κάστρο και Ορχομενό, από την παλαιά εθνική οδό. Η περιοχή που εκτείνεται μετά το χωριό είναι ένα οροπέδιο, με μέσο υψόμετρο τα 400 μέτρα, διάσπαρτο με χαμηλούς λόφους. Στο βόρεια, το όρος Καλλίδρομο, γνωστό από τους περσικούς πολέμους, αποκλείει την πρόσβαση στη θάλασσα του Μαλιακού Κόλπου.
Στις υπάρχουσες καλλιέργειες, ήρθε να προστεθεί και η αμπελοκαλλιέργεια με σκοπό την παραγωγή κρασιών που αρχικά βρήκαν ευνοϊκή αγορά στους επισκέπτες τους βουνού. Οι κλιματολογικές συνθήκες, όπως το υψόμετρο, εμποδίζουν τη γρήγορη ωρίμαση, κάνοντας την καλλιέργεια των ελληνικών ποικιλιών επισφαλή. Την περίοδο της ωρίμανσης, χαρακτηριστικές είναι η νυχτερινή δροσιά που κατεβαίνει από τα βουνά αλλά και οι σχετικά χαμηλές ημερήσιες θερμοκρασίες. Γι' αυτό και ο Νίκος Αργυρίου στράφηκε κυρίως στην καλλιέργεια διεθνών ποικιλιών με πιο γρήγορη ωρίμανση. Στα 5 χλμ. βόρεια του χωριού, θα συναντήσετε τον πρώτο αμπελώνα στην κορυφή ενός λόφου και στην πλαγιά ενός αλλού, ακριβώς απέναντι. Εκεί, το 1997 φύτεψε 70 στρέμματα με Sauvignon blanc, Μαλβαζία, Ροδίτη καθώς και τις τρεις ερυθρές ποικιλίες που καλλιεργούσαν παραδοσιακά και είναι γνωστές με το όνομα Μαύρο Αραχόβης. Ο επόμενος αμπελώνας του βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το χωριό, καταλαμβάνει έκταση 120 στρεμμάτων και είναι φυτεμένος με Cabernet, Merlot και Syrah. Ετοιμάζεται δε να φυτέψει σε μία ακόμη ιδιόκτητη έκταση 150 στρεμμάτων. Η οινοποίηση γίνεται στο ιδιόκτητο οινοποιείο που θα συναντήστε στην άκρη του χωριού. Εκεί έχει εγκαταστήσει και τα δρύινα βαρέλια για την παλαίωση ορισμένων λευκών και ερυθρών κρασιών του. Στα άμεσα σχέδιά του, ωστόσο, είναι και η κατασκευή ενός μικρού ξενώνα για τη φιλοξενία των επισκεπτών, όπως και η δημιουργία κάβας παλαίωσης σε μια παλιά στοά ορυχείων της περιοχής που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
ΑΡΓΥΡΙΟΥ : ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΦΟΠΡΟΚΕΣ.
καθ οτι η Προκ εν Ρολλ Α.Ε. του πολυεθνικου ομιλου Mits Industries Associations Offshore duties and Go-Go Dancers ΕΠΕ πηρε την 1η θεση στην καρδια μας.
Και στην παλαμη μας.
χαχαχ!
RG.RIU ! παραδοσιακα ξυλινα φιλανδικα σπιτια ολα απο Τιμιο ξυλο και καρφια Αργυριου!!!
Παιξε τη διασκευη στο we will rock you απο τους viper.
Τι ??
ποιοι ειναι οι Βαηπερ??
κοβεσαι.
=(
Ναι σιγά μην βάλει και κανά Dealer από Vyper. :P
Ξεκινησαμε, χωθειτε οσοι ποθειτε κλπ.
παουερανια εμενα σταματησε να παιζει αποτομα.επισης με ποιον κανεις εκπομπη? δεν εχετε καθολου χημεια!
prepei na kanw akkaoynt gia na akousw?
οχι
den paizei se mena.
Και δω σταμάτησε να παίζει, τώρα είναι μια χαρά απ'ότι βλέπω
ti transakia einai afta, koumpia trwte?
ακούγεται πολύ παιδική η φωνή σου. Μπορείς να πείς την λέξη "πούτσα" στον αέρα;
Χαχαχαχαχ οχι.
Σορρυ για τα τεχνικα προβληματα, επανηλθαμε.
πές "μμμμ, την έχεις πολύ μεγάλη" ναζιάρικα.
αχαχαχα τομλκρε