Μιας και εχει πεθανει αυτο το τοπικ (περιμενω playoffs να αποκτησει παλι ζωη) ας κανω ενα ποστ ακομα για να αναφερω τα κατορθωματα του Derrick Rose. Εβαλε σημερα 39 ποντους στο Ορλαντο με την ακολουθη στατιστικη:
10/12 διποντα (εφαγε μια ταπα αλλα στην επαναφορα το βαλε, και στο αλλο που εχασε, κερδισε φαουλ)
3/5 τριποντα
10/10 βολες
5 ασιστ
Με αυτα, το Σικαγο εφτασε στο 60-20 και αν κερδισει τα δυο τελευταια ματς, μια ηττα των Spurs θελει (παιζει στο ΛΑ σε 1-2 μερες) ωστε να παρει την πρωτη θεση σε ολο το ΝΒΑ και το πληρες πλεονεκτημα εδρας. :touched:
Κατα τα αλλα οι Μαιαμι σκισαν τη Βοστωνη και κατα 90% βγαινουν δευτεροι, και τωρα παιζει η Οκλαχομα στο ΛΑ, η οποια δεν το ειχα προσεξει αλλα θα ειναι μολις ενα παιχνιδι πισω αν κερδισει σημερα. Αυτα και περιμενουμε τα playoffs πλεον. Εχω να πω οτι απο τα 5 χρονια που εχω ξαναρχισει να βλεπω ΝΒΑ μετα τα 17 μου, μαλλον το φετινο πρωταθλημα ειναι το καλυτερο. Πολλες υποψηφιες ομαδες για τον τιτλο και κανενα ξεκαθαρο φαβορι. Νομιζω Σικαγο, Βοστωνη, Μαιαμι, Λος Αντζελες, Νταλας, Σαν Αντονιο και ακομα και Οκλαχομα ειναι βασιμοι διεκδικητες του τιτλου, αλλοι πιο πιθανοι, αλλοι οχι τοσο.