:offtopic:
opoios promh8eythke mplouza kapoias e8nikhs apo gnwsto bookosite me stoixhma 45 euro as me enhmerwsei an h mplouza einai original kai ti paizei me taxydromika kai noumera.plz&thx.
:)
Printable View
:offtopic:
opoios promh8eythke mplouza kapoias e8nikhs apo gnwsto bookosite me stoixhma 45 euro as me enhmerwsei an h mplouza einai original kai ti paizei me taxydromika kai noumera.plz&thx.
εχασα την Ιαπωνια αλλα το καλο το παλικαρι εχει παιξει και τσεχια , ιταλια 15 ευρο :P
egw perimenw italia kai tsakwnw 80 eura :D
Παντως πολυ λογικα ερχονται ολα, και καντε κρατει απο δω και περα. Επιλεγμενα στοιχηματα :P
2η μερα σερι ταμειο. \μ/
αμα βγει η Ιταλια ειμαι στα -4 ευρο :(
2h mera seri tameio kai edw
+80 euro loipon :D
:happyjump:
an katsei kai h brazilia ayrio ayto to mundial 8a nai mexri stigmhs to xeirotero gia tous bookhdes.mono h souhdia exei spasei.
to skeftomai pera apo to standar deltiaki (korea,galia,brazilia) na riksw allo ena karfwto diplo croatias :oops:
Pio pithano vlepo to x sto Gallia Elvetia
Εγω πιστευω πολυ στο 2 του Τογκο, ελπιζω αυτο το ποστ να μη γινει γελοιο κουοτ καποια μερα. :D Ρε λες να παιξω κι εγω κανα στοιχημα το εχω παρατησει το αθλημα. Η αληθεια ειναι οτι επιασα ακριβες σκορ το 2-1 της Αργεντινης αλλα το ειχα παιξει σε συστημα 1-2-3 κι ετσι πηρα 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρω πισω.
μη σου πω και διπλο η ΕλβετιαQuote:
Originally Posted by jack the ripper
και το Εκουαδορ η ασσο η Χ
για να δουμεεε
έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα το 2004 ξύπνησε πολύ κόσμο και τέτοιες βόμβες στο μουντιάλ θα κάτσουν ,ΑΝ κάτσουν, πολύ πολύ δύσκολα
13 Jun KOR : TOG 1.90 1 (x)
13 Jun FRA : SUI 1.60 1
13 Jun BRA : CRO 1.40 1
----------------------------------------------------------------
15 euro (3)
apodosh 4.256 (6.496)
p.k. 63.84 (19.48 )
:disco:
τη βομβα ρε , στα προκριματικα ηταν στον ιδιο ομιλο η Γαλλια με την Ελβετια και φερανε δυο Χ 0-0 και 1-1Quote:
Originally Posted by Bullet
είναι λάθος να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι την πρεμιέρα των γάλλων στο μουντιάλ,ειδικά των γάλλων(βλέπε 2002-aka δε γίνονται κάθε μέρα αυτά)
anyway,είδωμεν