αϊ αντμίτ. τόταλ ντισκτράξιον, φίλτθ ον δε φλορ, ιτς ον μαϊ χαντς, γκαν ιν μαϊ χαντ.
παίζει το real thing ε.
Printable View
αϊ αντμίτ. τόταλ ντισκτράξιον, φίλτθ ον δε φλορ, ιτς ον μαϊ χαντς, γκαν ιν μαϊ χαντ.
παίζει το real thing ε.
Γαμώ τα καρναβάλια σας.. Ρίξατε το ER σε κόμμα και τώρα δεν έχω άλλη επιλογή παρά να διαβάσω.. :(
κολαση παντού!
χαος
ξύδια
πανικός
όλεθρος
ισοπέδωση
ανατιναξη
....
μόλις ξύπνησα, και απορώ πως τα καταφερα......
τρώω μια ζαμπον κασερι σπέσιαλ μια λουκανικο αδειαζω το ξυδι σε πλαστικό μπουκάλι κι εφυγα για παρέλαση....
να καει το αποκαϊδι!
Ξυπνηστε ρε καμμενοι ολοι. Πηγα σε παρτυ, ηπια μετα απο καιρο αρκετα, μεθυσα, δεν ειχα και αμαξι, γαμω, και τωρα δε μπορω να κοιμηθω αλλο, μονο 5 ωρες κοιμηθηκα και δεν εχω τι να κανω Κυριακατικα. Και εχω και χανγκοβα. Πωωω θα παιξω κανα NBA 2K9 μου φαινεται.
Εγω χθες ειχα βγει σαν το ρεζιλι των χανιων και πηγα Praxis..σημερα ακομα δεν ξερω τι θα κανω γιατι ειναι και τα ματσακια :)
εγώ έριξα έναν ύπνο... γαμώ τα καρναβάλια σας
Ελα να ανοίξουμε συζήτηση τα δυο μας κι εγώ νιώθω μοναξιά :mpazo:Quote:
Originally Posted by X
καρναβαλια και μαλακιες,παω να παρω το master angler
Δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες, αλλα η πρωτη μου μαντεψια θα ηταν οτι παιζεις golf.
http://www.wowhead.com/?quest=8193 άσχετε :P
κι εγώ από το πρωί με Fallout και λίγο pro ειμαι. Πάω τώρα βέβαια να διαβάσω λίγο μήπως και περάσω κάνα μάθημα
Ενιωσα λιγο καλυτερα απο το χανκοβερ που δεν ηξερα ορολογια γουοου. :) :twisted:
I'd rather kill myself.Quote:
Originally Posted by Candiru
νάσαι καλά! μου αρκεί που με διαβάζεις :PQuote:
Originally Posted by X
Χ, καλυτερα απο το να πεσεις σε ,?