Αμα παιζεις με μεσο σε διοργανωσεις, κοιτα τι γινεται!
Printable View
Αμα παιζεις με μεσο σε διοργανωσεις, κοιτα τι γινεται!
Loipon tosa xronia sthn eurwph kai afto to komple3iko alazoniko zwon onomati mourinho 3 httes entos exei kanei ap tis opoies oi 2 einai apo to vazelo opote dinw respect.
Οταν λες την πατησε, εννοεις οτι εχασε απο τον ΠΑΟ λογω της αλαζονειας του, ή οτι με αυτη τη νικη απεδειξε ο ΠΑΟ οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο? Απλα ρωταω.. εχω ετοιμη την "χουχου" απαντηση ομως ε. :PQuote:
Originally Posted by carheart
<thanataki> o ten kate patise fotografia tou mourinio leei
<thanataki> lawl
έι ψιτ!
εδώ το τόπικ είναι για ομάδες ch.l.
εσείς στο αποκάτω
Περιμενες κατι παραπανω απο 10 χρονια να το πεις αυτο?
Το περιεργο ειναι οτι ενω ισχυει αυτο που λες, η λεξη "Ολυμπιακος" αναφερεται συχνα πυκνα εδω μεσα...
εγώ δεν την έχω αναφέρει ΠΟΤΕ και σε κανένα ΤΟΠΙΚ
πραγματικά lol το σχόλιο για τα 10 χρόνια... με εξαίρεση την περσινή χρονιά, μέχρι το δεκέμβριο υπήρχατε
Τι σημασια εχει αυτο???
Άσχετο άλλα όλοι κατεβάστε χθεσινή εκπομπή Τσουκαλά που λέει πως το ματς με την ίντερ ήταν στημένο. Τέτοιο γέλιο είχα καιρό να ρίξω
Δεν ειπε ο ανθρωπος πουθενα οτι ηταν στημενο, οτι το επαιξε διπλο και κονομησε ειπε, κακο ειναι;
Να βλεπεις Τσουκαλα συχνοτερα.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Και τι να λεει αυτο τωρα. Παναθηναικοι (οχι ενας) ωρυονταν σαββατο βραδυ οτι ο ηρακλης (αυτο το βαγονι στο αρμα του Οσφπ) εδωσε το ματς πανηγυρικα στον Σωκρατις.
Τελικα τι εγινε? Πολυεθνικη ο Ολυμπιακος γιατι και η Μπενφικα παραρτημα.
εσύ δεν έχεις ματς σήμερα?
ότι περίμενα 10 χρόνια για να το πω...σχεδόν κάθε χρόνο το λέωQuote:
Originally Posted by FIXXXER
(άντε να περίμενα και 5 :P )
Α συγνωμη, να διορθωσω τοτε, περιμενες 10 χρονια να το πεις Νοεμβρη. Ενταξει τωρα? Επισης, τελικα ο Μουρινιο επρεπε να ειχε πει οτι ο Εργοτελης ειναι καλυτερη ομαδα απο Ολυμπιακο και Παναθηναικο? Κατι τετοιες συλλογιστικες διαβαζω. :P
δεν ξέρω ποιν εννοείς όταν λες "τέτοιες συλλογιστικές" οπότε δεν μπορώ να απαντήσω
α και :moutza:
:P :P :P