Ισχύει και νομίζω ότι σε κάλυψα στο προπροηγούμενο ποστ μου. Ήταν και δικό σας θέμα να υψώσετε τη φωνή σας και να πείτε "τι μαλακίες λες ρε τάδε, εγώ δεν το γουστάρω αυτό". Όπως στη συζήτηση στο μσν πχ.Quote:
Originally Posted by Pinatero
Printable View
Ισχύει και νομίζω ότι σε κάλυψα στο προπροηγούμενο ποστ μου. Ήταν και δικό σας θέμα να υψώσετε τη φωνή σας και να πείτε "τι μαλακίες λες ρε τάδε, εγώ δεν το γουστάρω αυτό". Όπως στη συζήτηση στο μσν πχ.Quote:
Originally Posted by Pinatero
Γύρνα πλιζ στο "ικόνοκλαστ" τόπικ και πες μου ότι αυτό ήταν ο ορισμός του "θέτω κάτι προς συζήτηση".Quote:
Originally Posted by Khalkji
σορρυ τοτε μαλλον παρεξηγησα, γιατι στο φορουμ των συντακτων σου ειχα πει - και κανω κοπι πεηστ τωρα - "ολα αυτα που εχεις αναφερει μεχρι τωρα, τα δεχομαι 100% μονο και εφοσον μου πεις στο τελος της ημερας, οτι ξερεις με εχει κουρασει να πρεπει να εχω "οργανωτικη" ευθυνη για το περιοδικο και να πρεπει να ερχομαι σε συνεχη αντιπαραθεση με τους συντακτες." και μου ειχες απαντησει οτι σαφως και το εννοεις αυτο, αλλα επικεντρωθηκες στο δευτερο λογο, μετα το συνδετικο "και". εγω απλα προσπαθω να καταλαβω αν ηταν η οργανωτικη ευθυνη ή οι διαφωνιες που σε οδηγησαν να αποφασισεις να διακοψεις το περιοδικο.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Να είμαστε όλοι μαζί κάτι ως γνώμη για το φόρουμ όχι, δε γίνεται. Να είμαι, να, πάμε απ'τα κρυφά φόρουμ πάλι:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Το θέμα του φόρουμ δεν κολλάει και πουθενά νομίζω, ο παναγιώτης μόνο το έχει θέσει, προσωπικά διαφωνώ. Για μένα το φόρουμ είναι ήδη ξεκομμένο απ' το μαγκ, το Ηαρ δεν είναι πλέον ένα μουσικό φόρουμ, δεν είναι καν ένα φόρουμ ποικίλης ύλης, είναι ένα Τζένεραλ Ντισκάσσιον, μια λουμπενολογία πλαισιωμένη απο διάσπαρτα ποστς στις υπόλοιπες κατηγορίες. Εμείς είμαστε ένα μουσικό γουεμπζαην που ακμάζει, το φόρουμ είναι ένα καφρο-κοσμοπόλιταν που σιγά - σιγά εγκαταλείπεται. Δεν βλέπω κάποια συνάφεια. Αυτό που βλέπω, είναι μια σύμπραξη ανθρώπων που θέλουν αυτό που έχουν διαχειριστεί να το κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο. Οι ευκαιρίες υπάρχουν κι εγώ προσωπικά το μόνο που πιστεύω πως αξίζει να τεθεί ως θέμα είναι το ντηζάην.
γιατί όχι;Quote:
Καλά, εγώ δε θα κάνω κουοτ τι γράφω πιο κάτω σε αυτό, θα πω μόνο ότι εξηγούσα πως δεν ήταν έμμεση ή άμεση αναφορά στους ουρακοτάνγκους. Και έχω γράψει καλό μου παιδί ότι δεν αναφέρομαι σε όλους και πως δεν είχατε όλοι κοινή γραμμή. Απλά, πως δεν μπορείς να κάνεις το διαιτητή σε ένα τιμ που ο ένας φεύγει γιατί (εκτός των άλλων) κάναμε κριτική μαντόνα, και ο άλλος (εσύ) δεν θέλει άλλους μεταλλάδες συντάκτες γιατί "η ισορροπία μέταλ και νον-μέταλ τώρα είναι ιδανική". Ειδικά δε όταν αρκετοί από αυτούς τους συντάκτες θεωρούν ότι δεν πρέπει να έχει κάποιος τον τελευταίο λόγο (που θα μου έδινε το δικαίωμα να πω στην τελική θα κάνουμε αυτό κι αυτό και είμαστε έτσι και γιουβέτσι και να γίνει αποδεκτό ή να αποχωρήσει όποιος δε γουστάρει).Quote:
Originally Posted by Khalkji
ήρθαν τέσσερα άτομα χωρίς να έχουν ενημερώσει την υπόλοιπη ομάδα. δεν σου ήρθαν ως αντιπρόσωποι της συντακτικής ομάδας. αν είχε αποφασιστεί έτσι το αυστηρότερο μοντερέητινγκ, θα την είχα κάνει κατευθείαν και δε θα ήμουν ο μόνος. Αν όμως. Σε κανένα δήθεν μήτινγκ δεν ήμουν ούτε σε κανένα πιο "επίσημο" στο μσν με "όποιον έτυχε να είναι μέσα".Quote:
χαχαχα ρε ψευτακο, δεν εγραφες για "φορουμ απο ηλιθιους" (η βλακες).
επισης εσυ δεν μου ειπες (ΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΟΜΠΑ) οτι το φορουμ ΔΕΝ το θεωρεις πλεμπα?
πως γινεται να μην το θεωρεις πλεμπα αλλα ταυτοχρονα να ειναι ενα ματσο λουμπενολογιες απο ηλιθιους που φθινει και εγκαταλειπεται. Ποιον κοροιδευεις?
αυτο δεν θα το κανεις κουοτ?
Και τελικα αφου το μαγκαζιν εχει το 99% απ τους αναγνωστες του απ το φορουμ, οπως ειπε ο Αθεηστ, μηπως τελικα επιστρεφουμε στο αρχικο ερωτημα που ειναι οτι μηπως ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΧΗ????
μα γιατί ολοι αυτοι να θέλουν διαιτητη?
αν φύγουν και πανε αλλου θα βρουνε αλλο διαιτητη?
στο φόρουμ βαζεις διατητές?
τι σκας?
αν είναι το πρόβλημα της ασυνεννοησιας, το κυριοτερο για το μαγκ αυτο ειναι δικό του θέμα.αυτο δε σημαίνει ότι πρεπει να μετακομίσει!
φφφφφφφ είδατε η λέξη αφεντικο και ιδιοκτήτης τι προβλήματα δημιουργει?
Δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις την ασυνέχεια. Απλώς τώρα σου εξηγώ αναλυτικότερα τι ήταν αυτό στην οργανωτική ευθύνη που με κούρασε. Αν εννοείς κάτι άλλο με το "οργανωτική ευθύνη", παρεξήγησα, αλλά ούτως ή άλλως δεν είχα και δε ζήτησα να έχω κάποια άλλη ευθύνη πέρα από αυτή των τελικών αποφάσεων που θεωρούσα σημαντικές, εφόσον το μαγκ ήταν στο site που λέγεται electric requiem. Και ναι, ήταν κούραση να έχω την ευθύνη να προσπαθώ να βρω κοινά σημεία σε άτομα που όχι μόνο δεν είχαν τέτοια σε πολλά σημεία, αλλά που αμφισβητούσαν (κάποια ανοιχτά, κάποια όχι) το δικαιωμά μου να έχω τον τελευταίο λόγο. Που δεν τον ήθελα και για κανέναν άλλο λόγο δηλαδή, το έχω εξηγήσει ότι ήθελα απλώς να είμαι σίγουρος ότι η λογική και το πνεύμα με το οποίο ξεκίνησα το er εκφράζονται και μέσα από το μαγκ, όταν κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό πήρα πιστεύω την καλύτερη απόφαση. Ή τη λιγότερο κακή.Quote:
Originally Posted by Milton
Ναι ρε μανάρι, να φτιάξω τότε και ένα subcategory για τη χρυσή αυγή στο electric requiem, και να μη με νοιάζει αν αυτά που γράφουν γράφονται υπό το όνομα του site που είχα ξεκινήσει για να μιλάμε χύμα ελεύθερα κι ωραία, αφού θα τα κανονίζουν μόνοι τους. Καλά έκαναν και αποφάσιζαν μόνοι τους, απλά όχι στο er. Αυτό τους είπα κι εγώ, βάλτε άλλο όνομα και κάντε ό,τι καταλαβαίνετε με το μαγκ.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
μπορώ να τον κάνω γιατί δέχομαι αυτή τη διαφορά στις απόψεις και την απουσία αφεντικού ως λειτουργική. Αλλά αυτό είναι άσχετη συζήτηση.Quote:
μμμμάλιστα, που το έλεγα αυτό για το "φόρουμ απο ηλίθιους" ακριβώς ρε βλακάκο; αν και να σου πω την αλήθεια μπορεί να το έλεγα, αυτή είναι η άποψή μου όμως: οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι αδιάφοροι και μη συνεννοήσιμοι. Αλλά αυτό όλοι το κάνουμε και ιρλ. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούμε μαλάκες και άλλοι που τους θεωρούμε οκ. Αυτό δεν σημαίνει πως θεωρώ ότι επειδή είμαι συντάκτης του ΕΡ μαγκ ξαφνικά είμαι ανώτερος και μακριά απο τέτοια κριτική. Επι ίσοις όροις κάποιος θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει ηλίθιο, αδιάφορο και μη συνεννοήσιμο.Quote:
χαχαχα ρε ψευτακο, δεν εγραφες για "φορουμ απο ηλιθιους" (η βλακες).
επισης εσυ δεν μου ειπες (ΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΟΜΠΑ) οτι το φορουμ ΔΕΝ το θεωρεις πλεμπα?
πως γινεται να μην το θεωρεις πλεμπα αλλα ταυτοχρονα να ειναι ενα ματσο λουμπενολογιες απο ηλιθιους που φθινει και εγκαταλειπεται. Ποιον κοροιδευεις?
αυτο δεν θα το κανεις κουοτ?
Και τελικα αφου το μαγκαζιν εχει το 99% απ τους αναγνωστες του απ το φορουμ, οπως ειπε ο Αθεηστ, μηπως τελικα επιστρεφουμε στο αρχικο ερωτημα που ειναι οτι μηπως ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΧΗ???
δεν σε πιάνω μία γι' αυτό με τους αναγνώστες απ' το φόρουμ
Προφανής η άτοπη σύγκριση ε.
edit: @dragonlord το παραπάνω.
Mια απορία μόνο. Απ ότι έχω καταλάβει dragonlord εσύ θα αποχωρήσεις απο το ηαρ. Απο την στιγμή που θα γίνει αυτό, γιατι τοτε λες αυτο
Quote:
και γιατι απλά δεν δίνεις το ηαρ στους άλλους? Ακομα και να μην αποχωρησεις, γιατί απλά δεν δίνεις το όνομα στους υπόλοιπους που θέλουν να το συνεχίσουν? Απο την στιγμή που σταματάς να ασχολεισαι με αυτό, τι σε απασχολεί να συνεχίσει έτσι οπως έχει απλά χωρίς εσένα?(ή και με εσένα, αλλά με άλλον/αλλους να έχουν λόγο για την πορεία του).
Το θεωρείς "κτήμα" σου?
Δεν παιρνω το μερος κανενός, απλά ρωτάω.
ξεχνάτε ότι μιλάμε για περιοδικό και όχι την συντακτική ομαδα της εγκυκλοπαίδειας μπριτανικα.
και δε μιλω για το μπατσο στα τοπικ της χρυσης αυγης. μιλώ για τον πυροσβέστη και διπλωμάτη στις διαπρωσοπικες διαμαχες.