Οι κατσαρίδες είναι ΟΚ. Οι μεγάλες ακρίδες είναι το σιχαμερό της υπόθεσης.
Printable View
Οι κατσαρίδες είναι ΟΚ. Οι μεγάλες ακρίδες είναι το σιχαμερό της υπόθεσης.
ta alogakia tis panagias, gia mena, ta pio tromaktika entoma. ine k anomaliarika/nekrofila sto sex
k oi sfikes, alla auto mono k mono logo alergias.
ta alogakia ths panagias tou Loader (sic) einai yperoxa plasmata, arga kai noxelika perpatane panw sou kanoun th bolta tous :pink:
Fixxxa postares ta 2a kalytera terata se tainia ever. Eidika otan enwnontousan kai trwgan ta panta milame gia apeira pinks.
To θεμα ειναι ποια θεωρεις πρωτα...
Aliens?
Predators?
Gremlins? (LOL?!)
Μια μικρή γαμημένη κατσαριδούλα έχω όλη κι όλη σπίτι μου και δε μπορώ να τη σκοτώσω με τίποτα τη μπουτάνα. Την πρώτη φορά που την είδα δοκίμασα με χαρτί κουζίνας (καλός μαλάκας). Εννοείται πως ξέφυγε χωρίς καν να προσπαθήσει. Τη δεύτερη με παντόφλα. Τίποτα. Την τρίτη με τόμο Αστικού Δικαίου. Την πέτυχα. Άφησα τον τόμο κάτω και αφού τη χάζεψα λιγάκι με ικανοποίηση πήγα κουζίνα να πάρω χαρτί κουζίνας να τη μαζέψω. Με το που την ακουμπάω άρχισε να τρέχει, γαμώ τις αντοχές τους γαμώ. Χώθηκε σε μια χαραμάδα_συρόμενης_πόρτας όπου δε μπορούσα να τη φτάσω και πήρα το ολοκαίνουριο Τέζα μου και άδειασα το μισό πάνω της.
Δε την έχω ξαναδεί από τότε αλλά σιγά μην έχει ψοφήσει. Είναι η ίδια, είμαι σίγουρος γιαυτό, το καταλαβαίνω από το απαξιωτικό βλέμμα της.
Τη μισώ τη γαμημένη.
Η πρώτη κατσαρίδα που είδα έβερ στο σπίτι μου προχθές ηττήθηκε κατά κράτος. Κείτεται ακόμα εκεί για να πει την ιστορία και στις υπόλοιπες.
Ε το ξέρω, απλά αυτή έχω δει 6 μήνες που μαι εδώ, κάτσε να καταφέρω να εξολοθρεύσω αυτή να πάρω τα πάνω μου και μετά της γαμάω και το σόι.
Nuke it, αλλά και πάλι δεν νομίζω :P
Δεν θες να ξερεις ποσες ειναι το σοι της ...μεσα στο σπιτι σου....
συμφωνα με υπολογισμους μου. 6 μηνες. 123 αυγα
Και σε ποσους μηνες ενηλικιωνονται αναπαραγονται τα δικα της τα μωρα?....
1 μηνα