κατά 90% είναι αυτό, ο εξωγήινος ταιριάζει. Αλλά στο YouTube δεν παλεύω να την δω ολόκληρη και λινκ για κατέβασμα δεν παίζει από ότι βλέπω.
Ωραίος πάντως. :)
δεν έχω και καμια άλλη ακυρη τώρα που γυρίζει.
Printable View
Το "Τρόμος Στα Βάθη Του Ωκεανού" ("The Intruder Within") ('81) στο βρήκα σε rapidgator, αν σ' ενδιαφέρει. Πες για να σου στείλω pm (απ' ότι αντιλαμβάνομαι απαγορεύεται να τα δίνουμε χύμα) αν είναι. Χωρίς υπότιτλους, φυσικά!
Art In Haste στην βρήκε ο tsonos αυτήν που έψαχνες ή να προχωρήσει η έρευνα; Έχω δύο υποψήφιες!
Εάν έχεις λογαριασμό στο bluewhite-gt μπορείς να την κατεβάσεις από κει! Εάν όχι, θα πάρεις από δω Ελληνικούς υπότιτλους για Blu-Ray Rip 720p και θα βρεις την αντίστοιχη ταινία! Εάν δυσκολευτείς, στείλε pm να κοιτάξω κι εγώ. Κι εμένα θα μ' ενδιέφερε αλλά δυστυχώς πάει λίγο παραπάνω από 5 Gb η μεταφρασμένη βερσιόν και δεν ενείκνυται για αντιγραφή (σκοπός είναι να την κρατήσω κι όλας)... Το θετικό είναι ότι μεταφράστηκε!
Δεν ξέρω αν ψάχνεις ακόμη κάτι σχετικό, μεταφράστηκε πάντως το "God Bless Ozzy Osbourne" (2011), το "Lemmy" (2010), το "Marley" (2012) & το "Rush: Beyond The Lighted Stage" (2010)"! Με "ναρκωτικά" τι θέλεις να δεις σε ντοκιμανταίρ, δηλαδή; Τρόπους απεξάρτησης από το ΚΕΘΕΑ; Να μου πεις live action ταινίες, το καταλαβαίνω! Πάντως πληροφορίες για ναρκωτικά δίνει, τρόπον τεινά, η ταινία "Human Traffic" ('99).
Βρέθηκε σε depositfiles link. Αν σ' ενδιαφέρει, pm me. Χωρίς υπότιτλους, φυσικά!
Υπότιτλους δεν βρήκα. Εάν σ' ενδιαφέρει η ταινία, μπορώ να κοιτάξω. Πες μου να ξέρω.
Υ.Σ. Να με συμπαθάτε για το spam...
Lalakis,You're Doing a Great Job Mate,Thanks 4 Your Precious Posts!!
Available In All Versions- DVDrip/BlueRrip(720p)/Audio-> English and Czech(original).Subs-Greek-English,synchro by Me.Pm me 4 dld Info/_8-)Quote:
Alice (Czech: Něco z Alenky) is a 1988 Czech surrealist fantasy film[1] by Jan Švankmajer. It retells Lewis Carroll's first 'Alice' book, Alice's Adventures in Wonderland, in Švankmajer's unique style. The film combines live action with stop motion animation. Alice is played by Kristýna Kohoutová, and the English dubbed version features the voice of Camilla Power.
Είσαι σίγουρος για το "Αμερικανική"; Για τσέκαρε την Σουηδική "Οι Ανώμαλοι" ("Thriller: A Cruel Picture") ("Thriller: En Grym Film") ('74). Άλλη μία υποψήφια είναι το "Δρόμοι Της Βίας" ("Savage Streets") ('84)! Δες τις και πες μας.
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, φίλε μου! Έλα να τις ξετρυπώσουμε όλες! Παίρνω ιδέες κι ο ίδιος, εν τω μεταξύ, με το ψάξιμο αυτό.
Προσωπικά δε μου θυμίζει κάτι, αλλά θα το κοιτάξω! Δώσε μου μόνο κάποιο στοιχείο όπως ας πούμε η δεκαετία που ενδεχομένως την εντάσεις.
Καμμία από τις 2 Εισαγώμενε. Αμερικανέζικη σίγουρα είναι.
μιας και σας βλέπω σε φόρμα...
ψάχνω για κατέβασμα την παλιά ελληνική σειρά "Το Φάντασμα" (1990) του Διαμαντόπουλου, βασισμένη σε βιβλίο του Ξενόπουλου.
~> http://www.retrodb.gr/wiki/index.php...άντασμα
με φαίνεται για 90'ζ,το πολύ αρχές 00'ζQuote:
Originally Posted by Λαλάκης ο εισαγώμενος
την είχα δει στη τιβι περίπου το 2003
Spoiler
It's an Animation Movie/As info says in Imdb[ Iga-no Kabamaru (1983)
96 min - Animation | Comedy - 6 August 1983 (Japan) ]
Available Only With Greek Dubbed Audio-24 episodesLet Me know If You Intrested In.....
χμ.
http://en.wikipedia.org/wiki/She%27s_All_That
?
(αλλά δεν είναι μετά την αποφοίτηση)
ή ισως http://www.imdb.com/title/tt0456014/