WTFFFFFFFFFFF
Printable View
WTFFFFFFFFFFF
να με πηγε το τελευταιο επισοδειο παντως..
γαμηστερό το επεισόδειο! μόνο λίιιιιγο ξενερωτική....
Spoiler
What do you do when you win?
Εγώ ακόμα βλέπω, απλά τα 2 τελευταία τα είδα μαζί τώρα. Το προηγούμενο με τα χορευτικά κτλ. το βρήκα μέτριο, ίσως και γιατί μας τρολλάρουν και λίγο σε φάση τα πράγματα στο στορι γίνονται σοβαρά και 2 λεπτά πριν το τέλος τα επαναφέρει ένα σκαλί πιο κάτω στο λιγοτερο_σοβαρά και συνεχίζουμε.
Πάντως τώρα με την αυτοκαταστροφή θα έχει ενδιαφέρον.
Και τα 2 τελευταία ξεκινάνε μέτρια αλλά τελειώνουν γαμάτα.
Αλλά πολλές υπερβολές ρε γαμώτο.
perimenoume na teleiwsei i sezon na tin katevasoume olokliri.
έχει φτιάξει πάλι τώρα τελευταία (εκείνο το μεγάλο κενό λειτούργησε ευεργετικά μάλλον), με εξαίρεση αυτή τη μαλαφράντζα, την καταβόθρα, αυτό τον εμετό με πόδια, με λίγα λόγια αυτή την ΗΛΙΘΙΑ μάστερς, όποτε τη βλέπω θέλω να φωνάξω στην οθόνη ΣΠΓΤΣΣ. Εύχομαι να έχει πάθει κάτι πολύ άσχημο μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και ήδη έχουν εξοντώσει όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη σειρά, θα'ναι προβλέψιμο αν κάνουν το ίδιο και σ' αυτή.
=(
E, ναι, δεν αντεχω αλλο τη γελαδα αυτη. Κακο ψοφο να χει.
στο τελευταίο παίζει ο Razor :dfinger:
gamise h katrakyla
ποιος ξερει το κομματι στην αρχη του Out of the Chute?
Black Lab - This Night
Που χαθήκατε όλοι?
Spoiler
Δεν χαθήκαμε όλοι. Με πιάνει και μένα να σχολιάσω κάποια σειρά σε μερικά γαμάτα(ή σκατα περισσότερο-δεν ξερω γιατι να το ψαξω) επεισόδια, αλλά χάνω το ενδιαφέρον μου όταν δεν είναι στην πρώτη σελίδα το θέμα.οπότε χαίρομαι που το βρήκα τώρα για να σχολιάσω και γω ποσο ΜΟΥΝΑΡΑ ηταν σαυτό το επεισοδιο αυτή η κοπέλα.