http://pesetero-blog.blogspot.com/2007/ ... alles.html
ΜΥΘΙΚΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ λινκ
Printable View
http://pesetero-blog.blogspot.com/2007/ ... alles.html
ΜΥΘΙΚΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ λινκ
!
! ton 8ymame afton , gia na ton doume
den ginontai afta
ε και γιατι ειναι εκπληξη?
ενας 35αρης επιστρεφει στην ελλαδα σε μια μεσαια ομαδα να κλισει τιην καριερα του
λογικο μου ακουγεται
μαζινιο λοιπον για προπονητης :dfinger:
φερτε και τον στεφανελ σαπουντζη ρε σκωλικες να πουλαει ροξακι στις κερκιδες.
Τελικά πρέπει να παραδεχτώ ότι τον είχα παρεξηγήσει τον Σκόρδα. Η αλήθεια είναι ότι του έχω σούρει κατά καιρούς ένα κάρο πράγματα, αλλά ήρθε η ώρα να τα πάρω πίσω. Αυτός δεν χωνεύει τους αρειανούς περισσότερο από εμένα, και όχι μόνο αυτό,αλλά μπήκε και στα διοικητικά τους για να γελάει από πιο κοντά μαζί τους , πράγμα που εγώ πασχίζω αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.
Πλέον οφείλω να ομολογήσω ότι τείνει να γίνει το είδωλο μου!
Οι κινήσεις που κάνει είναι μελετημένες να τους στείλουν στα τάρταρα. Διώχνει Μπάγιεβιτς, Χαλκιά, Ιβιτς, ..κουβαλάει το κάθε μπουφάν Βραζιλίας για παίκτη, προσλαμβάνει για προπονητή τον Τεννέ της Ισπανίας και αφού είδε και αποείδε ότι ακόμα αντέχουν , τον διώχνει για να πάρει προπονητή για προπονητή τον μάνατζερ της Μπαρτσελόνα ,που δεν υπήρξε προπονητής ούτε στο Football Manager, και για βοηθό του εκείνος έφερε τον Σούλη Παπαδόπουλο της Βραζιλίας, ονόματι Ντονάτο!!
Αυτό το Μαζινιο που νομίζουν ότι είναι προπονητής,και που παρεμπιπτόντως μοιάζει με μπάρμαν σε μπαρ στην Ν. Ορλεάνη, ξέρετε…εκέινους με την πετσέτα στον ώμο, μετά τις επιτυχημένες κινήσεις που έκανε σαν μάνατζερ, είχε ανοίξει προποτζίδικο στην Μούρθια πουλώντας Λαϊκά λαχεία και δίνοντας προγνωστικά στο ΚΙΝΟ!!… Άμα δούμε και το βιογραφικό αυτού που πήρε για βοηθό..τότε είναι που σίγουρα θα λατρέψουμε όλοι τον Λάμπρο. Ο Σούλης πιο βαρύ βιογραφικό έχει!! Αυτός ο Ντονάτο δούλευε εποχικός γαλατάς στον δήμο της Σαλαμάνκα!!
Μπράβο ρε Λαμπρούκο! Τελικά πρέπει τελικά να είσαι ορκισμένος εχθρός τους.
Είναι τελικά να μην το έχεις στο αίμα σου. Εγώ που έχω σκεφτεί άπειρα πράγματα να κάνω ή να πω για να γελάσω με τον Αρη, δεν θα σκεφτόμουνα να κάνω τέτοιες κινήσεις. Ο άλλος όμως ο Λάμπρος έκανε το ιδανικό. Ενώθηκε μαζί τους, μπήκε στην οικογένεια τους, μελέτησε τις συμπεριφορές τους και τις κινήσεις του από μέσα..δίπλα…αγκαλιά τους. Έτσι ξέρει τι είναι αυτό που τους πειράζει, που τους εκνευρίζει, που τους καταστρέφει και τους διαλύει. Και τώρα ήρθε η ώρα να το εφαρμόσει.
Άμα δω και τεχνικό διευθυντή Αντωνίου σε λίγες μέρες να διαλέγει παίκτες για λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης , τότε πλέον θα σιγουρευτώ όλα 100%. Για την ώρα οφείλουμε όλοι σαν καλοί ΠΑΟΚτζήδες να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγνώμη από τον φίλο και αδερφό Λάμπρο Σκόρδα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του!
Εγώ το μόνο που έχω να συμπληρώσω και να πω είναι …ΣΚΟΡΔΑ προεδράρα …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
http://voriosanemos73.blogspot.com/2...post_3602.html
minmin εσυ 50 ποστ εχεις κανει ,τα μισα ειναι αντι-αρειανιδικα.Πρεπει να εχεις φαει αρκετα κλωτσομπουνια και κυνηγι απο αλανια, ε κασιδιαρη?
58...gamiseta mono apo sena den efaga 3yloQuote:
Originally Posted by Razor
αζορ αλλαξες ομαδα ρε?ΠΑΟΚτσακι και εσυ? γτ στον ρουλη τα αλανια σπανιζουν.οι γριες ειναι 100 φορες καλυτερες.Quote:
εσυ που εχεις αφιερωσει ολη σου την ζωη να καντηλιαζεις τον ΠΑΟΚ ποσο ξυλο μπορει να εχεις φαει ρε μαλακα?
:rainbow:
profanws eisai apy8mena pseuths h exeis wkeania agnoiaQuote:
κιτρινομαυρη προπαγανδα :!: