Re: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION
θρας μεταλ βαρουχα,δεν θα δωθει ποτε αυτο το τρυφερο ραντεβου?να αφησετε κανενα πτωμα πισω να ηρεμησετε?
το αυριανο κλαρινο που θα κανετε πως το βλεπεις?παλι ψυχωμενοι ερχεστε,παλι για το οτι θα αφησετε την ζωη σας στο γηπεδο,και παλι κλαιγεστε απο τωρα για την διαιτησια.
εγω παντως σας βλεπω να κλεινεστε σαν τις παρθενες πριν τον γαμο και να μην κανετε ουτε ευκαιρια,να πατε για το μηδεν για να παιχτει η ολη φαση στο φοιρολαου.και να τρωτε μπαλακι απο στημενη φαση και να λεει παλι ο κουκουβαγιας για κωλοφαρδιες...
θα δουμε,εχεις προβαδισμα λογω τρουμπας αλλα ΑΡΗΣ ειμαι , θα παιξω αρχιδατα και οτι βγει.
Αν και προσωπικα θα προτιμουσα καμια κλωτσια του βιτολο στην καρωτιδα του γκαρσια και να πεθανει ακαριαια μεσα στο γηπεδο :rip:
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/ :!:
(είμαι κάτω με τη φωτο)
Who is who:
...Κάπου στα 14 του χρόνια είχε τη φαεινή ιδέα να επιλέξει δύο πιθανούς προορισμούς στη ζωή του. Να γίνει παίκτης ή ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Επειδή ως παίκτης από εκείνη την ηλικία τον μάζευαν οι προπονητές του παραμονές αγώνα από τα κλαμπ – η Αυτοκίνηση στη Κηφισίας είχε γίνει δεύτερο σπίτι του – κατάλαβε πως σε αυτή τη ζωή δεν θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής....
Πάντως πέρα από την πλάκα , παίζει να ναι ο μόνος δημοσιογράφος που και οπαδός αντιπάλου να 'σαι δεν γίνεται να τον αντιπαθήσεις :pink:
Κιμπικούλα, αγκωνιές, κροτίδες, καθίσματα, φαιρ πλέυ, έπος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Σενάριο για Ανσέλμο :dfinger:
αφου δε φερανε τον Μαρινελλι να πα να γαμηθουνε.
Ρε Παύλε, τι παίχτηκε σήμερα, τι τσόντα ήταν αυτή, πώτς γένεν;
Ήμουν έξω, γυρνώ σπίτι, κοιτάω να δω σκορ και βλέπω 0-4. Σοκ και δέος. :-o
είναι από αυτά τα παιχνίδια που δεν σου πιάνει τίποτα
ενώ στον αντίπαλο πιάνουν τα πάντα
μπήκε αυτός ο μαυρούκος δεξί μπακ του Εθνικού
και στην 1η του επαφή την έστειλε στο άλλο γάμα (4ο γκολ)
τουλάχιστον πήρε κόκκινη ο Κιμπικούλα και θα λείψει 1-2 αγωνιστικές
να γλυτώσουμε και από τον Φαμπίνιο και η άνοδος είναι δική μας!
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
και η τσουμελεκα ντοπε
ροφλ ασσυμετρες απειλες και στρατηγος ανεμος
Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Οπως με την ανακοίνωση των Βγενόπουλου και Τζίγκερ φάνηκε ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που το μόνο που πουλάνε είναι μίσος για τους οπαδούς. Τι είπαν οι δύο παράγοντες του Παναθηναϊκού; Οτι η υπερβολική μουρμούρα για τη διαιτησία είναι υπεύθυνη για την ατμόσφαιρα μίσους που δημιουργείται στην κερκίδα. Η αντίδραση δεν ήρθε από τους οπαδούς, αλλά από τον Τύπο. Γιατί αν η διοίκηση κόψει στον οπαδικό Τύπο τη δυνατότητα να γράφει ότι «βράζουν οι παίκτες» και «σκοπεύει να πάρει μέτρα η διοίκηση για τη διαιτησία», τότε οι δημοσιογράφοι που παίζουν το παιχνίδι της χολής μένουν έκθετοι. Θα πρέπει να το παίρνουν οι ίδιοι επάνω τους και να ζητάνε από τους οπαδούς να εξαγριωθούν με τη διαιτησία. Και για τον οπαδικό «δημοσιογράφο» πέφτει και ο τελευταίος φερετζές ότι μεταφέρει γνώμη και αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος ζητάει τα επεισόδια.
apo panoutso, simfwno apolita kai pisteyw oti an o vgenopoulos exei eilikrineis skopous kai den poulaei foumara einai h monadikh elpida na katharisei o panathinaikos apo thn giannakopoulitida pou thn vlepete kai se xrhstes tou forum mas.emeis na dw pws tha katharisoume...
Περαστικά σου και καλά μυαλά.
Quote:
Originally Posted by Daffy
Εντάξει, πολύ κάψιμο να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα.
Διάβασα όλο το σάιτ, απίστευτη δουλειά.
Στο Μακεδονια αποφασισαν ξαφνικα να ασχοληθουν με τον φλεγον ζητημα της ΕΠΟ, καλεσμενος ο Βικτωρας Μητροπουλος. Η εφημεριδα Αποψη ολως τυχαιως ειναι χορηγος της εκπομπης. Το καλυτερο το αφησα για το τελος, καλεσμενος και ο Σαραντης Πανταζης.
H Μαντυ. Οταν ηταν μικρουλα και εκανε γυμνες φωτογραφησεις για χαρτζηλικι. Η φωτο δημοπρατειται.
Κι εγω αναΤΡΙΧΙΑζω.
http://img216.imageshack.us/img216/8...176357lcp9.jpg
Και source για zoom in για τους ποιο τολμηρους:
http://www.christies.com/LotFinder/lot_ ... a90c5bc115
Δεν φταιω εγω. Ο Αζορ το ζητησε.