to O&O Defrag einai o,ti kalytero, eidika gia polaplous diskous tautoxrona.
exei trial sto site tou, alla to briskeis spasmeno sthn ekdosh PRO sto piratebay. seedarw :)
Printable View
οταν παω να μετακινησω φακελους με μεγαλο filename συμβαινει αυτο...
Spoiler
....να σταματησει να συμβαινει ομως
γιατι δεν θελω να τα κανω rename
πειτε αιντε
Valve has announced through Mail-outs that they will not be appearing at E3 this year.
For those wondering about info on DotA2, or even HL3, it doesn’t seem to be the case this year, to the dismay of fans everywhere.
σπιτακια-μανουλες
Μαλακίες είναι αυτά. Λες και δεν υπάρχουν άλλα 123412 events μέσα στο έτος στα οποία πάει η Valve και μπορεί να ανακοινώσει κι εκεί (κάτι που έχει ξαναγίνει, αν δεν κανω λαθος).
Λοιπόν, δεν είναι ούτε PC ούτε Game subject, αλλά επειδή γενικά εδώ ειναι το tech forum είπα να το μοιραστώ μαζι σας εδώ.
Πριν λιγες μέρες μου έστειλαν δωροεπιταγή από την Forthnet και πήγα και τσίμπησα ένα gps. Συγκεκριμένα, το Ginius G1-1000. Φόρτισα για 8 ώρες ακριβώς όπως ζητήθηκε, το τσέκαρα, δούλευε ρολόι στο τεστ, όλα καλά. Το ανοίγω μετά από 2 μέρες, και κολλάει στην οθόνη εισαγωγής. Τελείως, δεν μπορώ να το κλείσω καν για επανεκκίνηση. Απόψε θα το επιστρέψω (ελπίζω να το δεχτούν), υπάρχει άλλος που να το έχει αγοράσει να μου πει γνώμη; Ψιλοανησυχώ βασικά γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι ελληνική κατασκευή, και αναρωτιέμαι μήπως όλα αποδειχτούν ελαττωματικά αργά ή γρήγορα :P
εννοειται πως θα στο δεχτουν, φροντισε να πεις κιοτι δε δουλεψε καθολου, δηλαδη DOA, θα γινει πιο αμεση η εξυπηρετηση.
Δεν έχει Fifa thread ε;
Fifa 12 λοιπόν και βίντεο που δείχνει το Impact Engine του παιχνιδιου
http://www.youtube.com/watch?v=V6WnNDieX1w&hd=1Quote:
The first FIFA 12 footage has leaked online, showing off new features including the game's Impact Engine.
The new system will see players react to tackles depending on exactly where and how an impact hits their body, as opposed to relying on a handful of animations depicting stumbles and falls.
"The result is physical play that looks astonishingly authentic," OXM said of the feature, noting that specific injuries will also be based on new physics recognition (which has its biggest impact in career modes) and stronger players will be more resilient.
Source
http://www.electricrequiem.com/forum...highlight=fifaQuote:
Δεν έχει Fifa thread ε;
καλες φαινονται(και ακουγονται) οι νεες προσθηκες
τσ κανω κονβερτ ταινιες με το converttodvd4 κ στην μεση της εγγραφης μου βγαζει σφαλμα λεγοντας μου οτι ο δισκος ειναι ελλατωματικος κ κατι πιπες.πλζ χελπ.
Απο τη στιγμη που ο δισκος εισερχεται στο σπιτι σου, ειναι επομενο πως θα βγει ελλατωματικος. Μετα μου θες και αρωματικα σκατα.
poso teleio
Exw ena dvd me mia tainia kai exei ena tragoudi mesa kai thelw ayto to tragoudi se mp3 pws mporw na to kanw record ???
βήμα 1ο: ριπάρεις την ταινία απ' το dvd (με easydvdshrink ή κάτι τέτοιο)
βήμα 2ο: με το vlc κάνεις convert&save την ταινία από βίντεο στο φορμά του ήχου που θέλεις
βήμα 3ο: με το audacity κόβεις/ράβεις το μέρος που σε ενδιαφέρει.