Αρχικά ο Τσίπρας ήταν και κατά του γηπέδου αλλά το άλλαξε στη συνέχεια λόγω κραξίματος
Printable View
Αρχικά ο Τσίπρας ήταν και κατά του γηπέδου αλλά το άλλαξε στη συνέχεια λόγω κραξίματος
Prwth fora sthn zwh mou tha psifiso siriza :rofl:
Τέλος και όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτήν προτίθεται να συμμετάσχουν οι Νίκος Βέρτης και Νίκος Κουρκούλης.
προσθέστε και ΖΑΜΕ (Ζαφείρη Μελά ρε αγράμματοι),Χρήστο Ζαμπούνη και μιλφάρα Βίκυ Χατζηβασιλείου
ΠΑΟΚ=πολιτισμός ρε μουτσκάρια
aiolikos k lamia telos apo Γ ethniki logw oikonomikwn provlimatwn
syllipitiria sto freak
http://sport24.gr/html/ent/123/ent.268123.asp
γιατί να αποσυρθεί; :(
To καλο το νεο ειναι αλλου.
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Στάθης Ρόκας. Η μεταγραφή του πρώην, πλέον, μέσου του Θρασύβουλου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αν και ο παίκτης έχει προλάβει ήδη να προπονηθεί μία φορά με τη νέα του ομάδα.
Ετσι και προλαβει αυριο να ζμπρωξει Ντουντου και να δωθει αμφισβητουμενο πεναλτυ, Ανοιγω εκκλησιά του Γελωτα και κανω καθημερινες λειτουργιες για 10 χρονια.
http://www.sport-fm.gr/article/160051
γελάω με αυτούς που είχαν διαρκείας
ενω αν εμενε καραισκακη δεν θα γελαγες?
μιλαμε για βοδια που δινουν χρηματα για να δουν χαριστεα και σια
επιτελους τους ξεφορτωθηκαμε-σειρα εχουν νοσταλγοι του σερβου-αναγνωστες goal-sport day και λοιποι μαλακες
άντε πούλο,μας χαλάνε κ το χορτάρι.
Quote:
Επεισόδια στην Πάτρα λόγω... Κούγια
7 Ιανουαρίου 2009, 21:04
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο «Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών» στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Αίαντα Σαλαμίνας.
Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, που αντιδρούν στην ανάληψη της αντιπροεδρίας της ομάδας από το γνωστό ποινικολόγο, έβριζαν από την αρχή του αγώνα. Οι αντιδράσεις των φίλων της ομάδας της Πάτρας κλιμακώθηκαν, όταν ο Αίαντας στο 85ο λεπτό πέτυχε το 0-1.
Τότε, οι σωματοφύλακες του Αλέξη Κούγια πέταξαν σιδερένιες καρέκλες εναντίον των οπαδών της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να συγκρουστούν με ομοϊδεάτες τους, που υποστηρίζουν το νυν αντιπρόεδρο της ομάδας, ενώ στον καυγά… μπλέχτηκαν και φίλοι της Σαλαμίνας, που παρακολουθούσαν τον αγώνα από τα επίσημα του σταδίου.
Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει χάος στις εξέδρες και να τραυματιστούν ελαφρά αρκετοί οπαδοί.
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε για τα επεισόδια στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας:
«Με ενοχλεί που έρχονται 15 πρεζάκια στο γήπεδο και δημιουργούν αυτή την ατμόσφαιρα. Μάλιστα, με πληροφόρησαν κάποιοι σοβαροί κύριοι ότι επικεφαλής τους είναι ένας κ. Τσουκαλάς. Όλοι αυτοί δημιουργούν πρόβλημα σε εμένα και τον Μακρή. Τους φωτογραφίσαμε από τις κάμερες ασφαλείας. Στο γήπεδο ήταν και ο κ. Κωνσταντινόπουλος (εισαγγελέας). Έρχονται «ποτισμένα» στο γήπεδο. Εγώ ξέρω και βλέπω ποιος έχει πάρει τη δόση του. Eίναι υγεία πάντως, που οι υπόλοιποι τους αποδοκίμασαν.
Εγώ θέλω να έρχονται γονείς, παππούδες και όχι να δηλητηριάζουν κάποιοι την ατμόσφαιρα, εκτονώνοντας τα βίαια ένστικτά τους. Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχω το ποδόσφαιρο για την ψυχική ηρεμία μου, για το ψώνιο μου. Αυτό το άρρωστο κλίμα, πρέπει να το γιατρέψουμε».
Αποχωρεί ο Γερμανάκος
Ο Σαββατιάτικος (10/1) αγώνας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη θα είναι ο τελευταίος στην καριέρα του Μιχάλη Γερμανάκου. Ο διεθνής διαιτητής απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Γιώργο Ψυχομάνη, επιστολή, με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Αναλυτικά:
«Κύριε πρόεδρε,
Εχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια παρουσίας ως εν ενεργεία διαιτητής και αφού αξιώθηκα για αρκετά χρόνια να αγωνιστώ στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος (Super League), αλλά και παρουσίας μου σε αγώνες του εξωτερικού, όπως σε αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, αλλά και σε αγώνες του Κυπέλλου UEFA και προκριματικών Champions League και έχοντας ζήσει τις συγκινήσεις (χαρές ή λύπες), αλλά και απολαύσει στο μέγιστο τις εμπειρίες από τα εν λόγω παιχνίδια και ταξίδια μου σε όλη την Ευρώπη και με την ευκαιρία του προσεχούς παιχνιδιού που με ορίσατε ως διαιτητή, αισθάνομαι ότι ήλθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες της επιτροπές ΚΕΔ/ΕΠΟ, την ΟΔΠΕ, όπως επίσης και το σύνδεσμό μου που τόσα χρόνια με εμπιστεύθηκαν να αγωνίζομαι ως διαιτητής. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς και μόνους γνήσιους υποστηρικτές μου στα όσα χρόνια αγωνίστηκα, την οικογένειά μου που με στήριξε και με ανέχτηκε.
Τέλος, εύχομαι στους συναδέλφους που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται καλές επιτυχίες και δύναμη και τους ευχαριστώ για τις στιγμές που μοιραστήκαμε σε Ελλάδα και εξωτερικό».
Κλαίμε όλοι. :cry:
Οπως με την ανακοίνωση των Βγενόπουλου και Τζίγκερ φάνηκε ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που το μόνο που πουλάνε είναι μίσος για τους οπαδούς. Τι είπαν οι δύο παράγοντες του Παναθηναϊκού; Οτι η υπερβολική μουρμούρα για τη διαιτησία είναι υπεύθυνη για την ατμόσφαιρα μίσους που δημιουργείται στην κερκίδα. Η αντίδραση δεν ήρθε από τους οπαδούς, αλλά από τον Τύπο. Γιατί αν η διοίκηση κόψει στον οπαδικό Τύπο τη δυνατότητα να γράφει ότι «βράζουν οι παίκτες» και «σκοπεύει να πάρει μέτρα η διοίκηση για τη διαιτησία», τότε οι δημοσιογράφοι που παίζουν το παιχνίδι της χολής μένουν έκθετοι. Θα πρέπει να το παίρνουν οι ίδιοι επάνω τους και να ζητάνε από τους οπαδούς να εξαγριωθούν με τη διαιτησία. Και για τον οπαδικό «δημοσιογράφο» πέφτει και ο τελευταίος φερετζές ότι μεταφέρει γνώμη και αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος ζητάει τα επεισόδια.
apo panoutso, simfwno apolita kai pisteyw oti an o vgenopoulos exei eilikrineis skopous kai den poulaei foumara einai h monadikh elpida na katharisei o panathinaikos apo thn giannakopoulitida pou thn vlepete kai se xrhstes tou forum mas.emeis na dw pws tha katharisoume...
http://www.arisultras.gr/ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
kalitero edo
http://arisultras.forumotion.com/-f5/-t4.htm
μπραβο τουρκοι :thumbsup: