Χρειάζομαι κάποιον, με λίγο χρόνο, που να ξέρει απο cpanels και ftp clients και αρχιδιές. Στείλτε πιεμ με μσν.
Printable View
Χρειάζομαι κάποιον, με λίγο χρόνο, που να ξέρει απο cpanels και ftp clients και αρχιδιές. Στείλτε πιεμ με μσν.
δείτε κι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=udEAEARD-Fo
Εγώ ξέρω. Το μσν μου είναι κατω αριστερά απο κει που λέει τα ποστς μου!
Οκ. Αν υπάρχει κάνας άλλος, στείλτε πιεμ, πλζκθενξ.
analoga me tin stasi tou kefaliou mou ta headphones doulevoun kai stamatane. wtf?
Το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή, όπου να'ναι θα σου ψοφήσουν. Enjoy.
Να ρωτήσω, αν σε ένα λάπτοπ μπορείς να αλλάξεις το σκληρό, είναι προσβάσιμος δηλαδή, είναι δεδομένο ότι θα μπορείς να βάλεις ssd στη θέση του;
Ή εξαρτάται από το λάπτοπ; Σε γενικές γραμμές αξίζει το γκόπο;
Ναι, αν αλλάζει ο σκληρός μπαίνει SSD. Γενικά αν έχεις τα λεφτά αξίζει κατά τη γνώμη μου, ξεκινάει πολύ πιο γρήγορα ο υπολογιστής, ζεσταίνεται λιγότερο, ανησυχείς λιγότερο για πτώσεις κλπ και κάποια προγράμματα τρέχουν και καλύτερα. Αν θυμάμαι σωστά αργεί λίγο παραπάνω σε συγκεκριμένες εργασίες (αντιγραφή πολλών μικρών αρχείων; δεν είμαι σίγουρος) αλλά εγώ δεν το έχω προσέξει. Αν αγόραζα τώρα θα τα σκαγα για πιο μεγάλο πάντως (πήρα 120άρη).
Δες και πριν λίγες σελίδες που είχα ρωτήσει και κάποιοι δώσανε χρήσιμα λινκς.
Έχω ένα παλιό μικρό τροφοδοτικό που βγάζει 1 sata power connector και 1 κλασσικό IDE molex power connector(και τα 2 πιασμένα - όχι από γυμναστική). Επίσης βγάζει και το κλασσικό floppy drive power connector. Η ερώτησή αν ξέρετε είναι αν το floppy drive connector βγάζει κι αυτό τα κλασσικά +12/GND/GND/+5 και αν μπορεί να σηκώσει αντίστοιχα αμπέρ με το αντίστοιχο IDE. Γιατί ψήνομαι να τραβήξω προέκταση καλώδια για να τροφοδοτήσω από αυτό κάτι μαραφέτια που θέλουν +12V(το πολύ 2Α peak ρεύμα να θέλω) καθώς και 1 usb hub(με το +5).
PS: Η λύση πάρε ένα Y molex splitter και μην παίζεις με αυτό δεν είναι αποδεκτή btw.
i'll leave this here then.
http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher
$4.99
Witcher 2 ekei exw :)
Εικονική μηχανή που τρέχει Linux γραμμένη σε JavaScript
Με Firefox 4 που δοκίμασα δουλεύει τέλεια, η "διανομή" έχει και εγκατεστημένο vi, emacs και C compiler (tcc).
Ο τύπος με κάνει να νιώθω μαλάκας που σπουδάζω πληροφορική.